Βιργινία Σουλτουκίδου - Το Αιδοίο της Άνοιξης.
Printable View
Βιργινία Σουλτουκίδου - Το Αιδοίο της Άνοιξης.
Το είχαμε συζητήσει στο παλιό κλειδωμένο τόπικ των βιβλίων.Quote:
Originally Posted by ManWhoSoldTheWorld
Για μένα το βιβλίο λέει, αν θες περισσότερα, κοίτα στο http://www.patakis.gr/display.php3?isbn=4398
thank you :)
@painless:afises to dromo na diavaseis gia aidoia kai malista ektos epoxis?? :shock: :P
Ε πήγα και πήρα κι εγώ τον Κώδικα ΝταΒίντσι. Είμαι φάσιον βίκτιμ.
Βιργινία Σουλτουκίδου λοιπόν :dfinger:Quote:
Originally Posted by The_Painless
to sequel tha nai to peos tou xeimwna ?
Πάντως τα προηγούμενα best seller της "Είμαι μόνη" και "Μισώ τους άντρες" πρέπει να είναι must...
polu ginaikeia mou akougontai.
Μπα, θα προσφέρουν μια σημαντική ανάλυση για τη ψυχολογία και τις ανησυχίες της σύγχρονης γυναίκας...
ManWhoSoldTheWorld, νομίζω πως δεν είσαι επιμελής user. Δε διαβάζεις όσα γράφονται και φυσικά δεν κατεβάζεις όλα όσα λέμε.... (χιχι, ε κοίτα στο "Alter" thread ντε!)
Aστυνομικό είναι, υποτίθεται ότι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων κάπου (προσέχει να μην αφήσει καν υπόννοιες για το ποια ακριβώς πόλη φαντάζεται) στα ξαφνικά και ενώ η πόλη ζει στους ρυθμούς τους, οι λαμπαδηδρόμοι εξαφανίζονται, κινδυνεύουν τα μέλη της Ολυμπιακής επιτροπής, παίζουν φήμες για πραξικόπημα κτλ...Quote:
Originally Posted by eyeamflesch
Δεν το έχω αρχίσει ακόμα, αλλά ο Μονταλμπάν είναι εγγύηση, τουλάχιστον αν σου αρέσουν τα αστυνομικά... ο Πέπε Καρβάλιο (ο πιο γνωστός ήρωάς του) είναι μορφή, με τρομερό χιούμορ... αυτά :)
den eixa dei to videaki.. :oops: :oops: :oops:Quote:
Originally Posted by The_Painless
:rofl:
Bram stoker: the Lair of the White Worm..
Kαλώς τη Μέδουσα.Quote:
Originally Posted by Medusa
Μας έλειψες... :)
Τελείωσα και τον κώδικα ντα βίντσι (πάρα πολύ καλό - 3 μέρες χρειάστηκαν μόνο) και τον κλέφτη του πάντοτε (θεεικό) και άρχισα την κόρη της ονειροκλέφτρας του Μούρκοκ που μεταφράστηκε μόλις τώρα....
Γουστάρω...