από τότε αυτό είχες?!? τέσπα θα θυμάμαι ότι να'ναι.
ζηλευτό μηχανάκι ο δούκας το κερατό σου
όταν έρθει η ώρα είμαι από τώρα μεταξύ speed triple,monster και δούκα. όνειρα
Printable View
από τότε αυτό είχες?!? τέσπα θα θυμάμαι ότι να'ναι.
ζηλευτό μηχανάκι ο δούκας το κερατό σου
όταν έρθει η ώρα είμαι από τώρα μεταξύ speed triple,monster και δούκα. όνειρα
Ακριβώς το ίδιο τρίλημμα θα έχω και εγώ αν ποτέ αξιωθώ να βγάλω δίπλωμα... Προς το παρόν με Duke 125 και πάλι δεν πολυβγαίνω (γαμημένο Λονδίνο από όταν πήρα μηχανή μονίμως σκατόκαιρο είχες!)
Η πτώση στις τιμές πόση θα είναι πια; Γιατί αν δεν θα είναι σημαντική καλό είναι να οδηγήσει όσο περισσότερο γίνεται με καλό καιρό...
Ποιό μετά το καλοκαίρι ρε? Δεν υπάρχει περίπτωση. Και πως ακριβώς θα αποκτήσω εμπειρία ως τότε χωρίς μηχανή? Εδώ βιάζομαι να την πάρω ωστε να μπορέσω να αποκτησω λίγη εμπειρία με την ησυχία μου και να πάω να δώσω για δίπλωμα, γιατί με τα 10 μαθήματα, το παίρνω και δεν το παίρνω και δεν είμαστε για ρίσκα.
Δε διαφωνώ, θα προτιμούσα άπειρα να την είχα στην Ελλάδα, αλλά ότι μπόρεσα έκανα. Άσε που τα τελευταία 8 χρόνια δεν ήμουν αρκετές μέρες μαζεμένες στην Ελλάδα για να βγάλω δίπλωμα καν..
α το βιάζεσαι δλδ. οκ. ε τότε να σπέυσουμε τις διαδικασίες
wraith νταξ δεν έχει τρελλές διαφορές γενικότερα αλλά υπάρχουν περσότερες ευκαιρίες κατά χειμώνα μεριά
Ένα CB600 είχα τότε. Το πρώτο μου μηχανάκι :touched:
Ένα μονοκύλινδρο, ένα δικύλινδρο και ένα τρικύλινδρο, λοιπόν. 3 μηχανάκια, 3 διαφορετικές κατηγορίες :P Ο Δούκας είναι πολύ πολύ ομορφότερος από τα άλλα 2, αλλά πιο περιοριστικός (και πιο παιχνιδιάρης ταυτόχρονα).
'αμησέμε. κ ακόμα δεν έχω τα λεφτά φαντάσου. τι το'θελα το δίπλωμα
Καλά κι εγώ έβλεπα κανά Δούκα γύρω μου και ξερόχυνα. Ήταν το μηχανάκι που απλά χάζευα και δεν ήλπιζα καν να αποκτήσω ποτέ (είχε κανά 10χίλιαρο τότε και, όπως και να χει, ΠΟΛΛΑ λεφτά για μονοκύλινδρο). Αλλά καμιά φορά τα φέρνει έτσι η πουτάνα και να μαι... ;)
ΚαθεΤρίτηΜάστορα λοιπόν :D
btw, ανακοινώθηκαν τα καινούρια κόζια για δίπλωμα , σε πρώτη ευκαιρία θα ποστάρω
Δε νομίζω να έχουν τη φήμη οτι θέλουν μάστορα συχνά, μόνο τα ανταλλακτικά είναι φαρμάκι.
FixItAgainTony,άλλα έχουμε; :D
Ε κάποτε δεν έβγαζε και τα πιο αξιόπιστα μοτέρ. Λογικό, από τη μία, καθώς βγάζει μόνο ready-to-race μηχανάκια. Απλά δεν ισχύει πλέον (περί αναξιοπιστίας), έχει μείνει μόνο η φήμη.
πέρα από την πλάκα πλέον σπάνια συναντάς εργαλεία που να έχουν "γνωστά" προβλήματα.
Εκτός αν είναι BMW.
Ένα 300 EXC διχρονίλα άνετα δεχόμουν δώρο.