Δεν ισχύει. Στον δραγκονλορτν πήγαινε. Αλλά ναι, τώρα είδα πως είμαι σε άκυρο τόπικ.. :-? .Το μάτι μου έμεινε στο "Welcome to vbulletin".
Δεν ισχύει. Στον δραγκονλορτν πήγαινε. Αλλά ναι, τώρα είδα πως είμαι σε άκυρο τόπικ.. :-? .Το μάτι μου έμεινε στο "Welcome to vbulletin".
Πως βρίσκω όλες τις επιλογες για reply? smileys spoiler tags ktl?
Απαντηστε όποιος θέλει.
user cp -> αριστερά settings and options -> edit options -> πας κάτω κάτω στο message editor interface και διαλέγεις standard editor-extra formatting controls και κάνεις save changes
Thanx a lot :)
To search δεν δουλεύει ούτε γι'αστείο.
Το search είναι caps sensitive, γι αυτό σου βγάζει τα τοπικς που μέσα εμφανίζεται το "benjamin button". Αν γράψεις "Benjamin Button" θα σου εμφανίσει άλλα τόπικς, μεταξύ των οποίων και αυτό που (υποθέτω ότι) ψάχνεις.
Λολ, τι μαλακιάρα είναι αυτό, σιγά μην πατάμε τρακόσεσπενήντα φορές αυτό που θέλουμε μέχρι να το πετύχουμε. Δεν φτιάχνεται;
Κοίτα καταρχάς μπορείς να κάνεις αναλυτικό σερτς, μόνο σε τίτλους τόπικ πχ, οπότε πολλά άσχετα αποτελέσματα φεύγουν. Για το αν φτιάχνεται αυτό με τα caps δεν ξέρω
Ναι, το είχα δει και μετά το ξέχασα. Σύντομα.
Μην μου πιεστείς! :pink:
εδιτ: ωχ σκατά, είσαι αντμιν ξεχάστηκα, να φτιάξω λίγο το ύφος.
Ok tamagothi, θα περιμένω update για το θέμα.
Epsaxna na vro kati prin merikes meres kai o monos tropos na to vro itan na koitakso ta palia mou post. An den eixa postarei sto thread, den ypirxe periptosi na to vro:evil:
Για ψάχτε και πείτε.