τι παει να πει ρε συ "θα γελανε ολοι μαζι του"?Quote:
Originally Posted by Ruthless
μλκ νταξει,μου θυμιζεις κατι παλαιοτερους που μας ελεγαν "τι??ακους πανκ και δεν ακους πιστολς?ε δεν εισαι πανκ ρε φιλε μου".
ξερω γω,οι πιστολς γαμιουνται ασυστολα,τους μισω οσο τιποτα,ειναι μια μπαντα που δεν ειναι πανκ με τπτ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.στα αρχιδια μου αν με θεωρουν τρου,δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ ντεφακτο.τιποτα ρε.γενικα οτιδηποτε απολυτο μου σπαει τα νευρα.δεν θελω ουτε απολυτη μουσικη,ουτε απολυτες αποψεις(οσο και αν στο φορουμ περναω κατι αλλο,καφριλα να βγαινει να αναβουν τα αιματα).
εγω ξερω θρασαδες που κραζουν ανελεητα σλευερ.ολες τις εποχες τους,οχι μονο τα τελευταια.τι να πει αυτο?οτι δεν ειναι οπαδοι αυτης της μουσικης??
αν ειναι ετσι ρε συ ρουθλεςς,εσυ δεν πρεπει να γουσταρεις τουε μερσιφουλ φεητ και τον κινγκ νταιαμοντ επειδη κραζουν τους μανογουορ καμια 20αρια χρονια και επειδη ενας σωστος οπαδος μανογουορ δεν ακουει τους ΕΧΘΡΟΥΣ.αλλα ελα που μαλλον σου αρεσουν!
και ναι ρε φιλε,υπαρχουν μεταλλαδες(οπως ενας κολλητος που ειναι κλασσικος σιχαμενος επικοπαουερας) που ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ τους μανογουορ,επειδη απλα δεν γουσταρουν ποζεριλικια και μαλακιες στην μουσικη τους.απαιτουν σοβαροτητα που τους την δινουν πχ οι cirith ungol,manilla road.αυτοι δλδ δεν ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΙ?τι σκατα ρε συ,γιατι παιρνεις την μουσικη σαν αξιωματα?
γιατι δηλαδη εμενα πρεπει να μου αρεσουν οι εξπλοιτεντ(που ειναι οι μανογουορ του πανκ μπαι δε γουει)?επειδη εχουν μοικανες?καρφια?ρυθμο 4/4 και μιλανε για αναρχια και μπαχαλα?ελα χεσε με!μιλαμε για την πιο αστεια μπαντα που βγηκε ποτε,σε οποιοδηποτε ειδος,τους μεγαλυτερους μαλακες!
δεν υπαρχουν αξιωματα.τελος.