είναι προφανές ότι τρολλάρω με το quote έτσι, θεωρώ τη χορτοφαγία από ιδεολογία αστεία. αν κάποιος το κάνει από γούστο ή επειδή το θεωρεί πιο υγιεινό, μαγκιά του. μια μερίδα κρέας παραπάνω για εμάς!
Printable View
εγώ τρώω ενα κότσι (εκείνο το ΚΟΜΜΑΤΙ από ΖΩΟ) και μετά με πιάνουν οι τύψεις και τρώω μια σαλάτα -πολύ μετά εννοείται-. τυψεις για τα κιλά οχι για το ζωικό βασίλειο ε.
μου θυμίζω τον μαστόδοντα στην αγγλία να τρώει burger king ή mcdonalds κάτι υπερburgers 8 πατωμάτων και μετά να πηγαίνουμε σε ιταλικό ρεστοράν και να παίρνει να φάει ένα φυτό με ξύδι. όταν ειδικά φώναξε δυνατά στα ελληνικά 'ΤΙ ΤΡΩΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ' ήμουν έτοιμος να κλάψω από συγκίνηση:touched:
the fail is too much
απλά πάρε το θρεντ από την αρχή, στάνταρ τα έχω γράψει, μην τα ξαναλέω, κρίμας είναι. τα ζώα τρέφονται με φυτά, οπότε για να φτάσει ένα κομμάτι κρέας στο πιάτο σου έχουν πεθάνει ΚΑΙ τα ποντίκια κλπ που λες - επί πολύ περισσότερες φορές από όσες για ένα πιάτο χορτοφάγου.
όσο για το ότι με τα βιολογικά δε θα έφτανε το φαί για όλους, άμα κόβατε το κρέας θα έφτανε και θα παραέφτανε!
τέλος συνειδητοποιείστε ότι δεν υπάρχει χορτοφάγος εδώ μέσα που να σας πρήζει που τρώτε κρέας, αλλά εξακολουθείτε να κάνετε σαν αγανακτισμένοι κάτοικοι ταβέρνας, μπράβο, τρώτε κρέας και δε νιώθετε καθόλου τύψεις, είστε μοχθηροί μπλακμέταλερς, ουαργκ, το πιάσαμε, πάμε παρακάτω
Πίνκαρα αν και μόλις ρεύτηκα μπέικον.
μαζί σου, μόνο που σχολιάζετε χωρίς αφορμή, γενικά ό,τι είπε ο αποπάνω
όσο ήμουν χορτοφάγος το έκανα για μένα, όχι για να αλλάξω τον κόσμο, αλλά παρ' όλα αυτά αντιμετώπιζα σχεδόν καθημερινά αυτή την ηλίθια χλεύη από όλους τους καθυστερημένους γύρω μου, λες και τους άνοιγα το στόμα και τους έριχνα μέσα τόφου με σπανάκι με το ζόρι. Άμα έρθει κάποιος και με πρήξει με τις απόψεις του θα τον σχολιάσω κι εγώ, αλλά όσο δεν πρήζω απαιτώ και να μη με πρήζουν, ελπίζω να καταλαβαίνεις.
Ε, πρήζετε λίγο μπάλες φίλε. Όχι απαραίτητα εκούσια, αλλά πχ μαζεύεται η παρέα να βγει έξω και σου λέει ο άλλος `να πάμε κάπου που να χει και τίποτα εκτός από κρέας`. Να σου το πρόβλημα... Και που θα πάμε ρε φιλαράκι? Στον μπαρμπαστάθη?
Δημιουργείτε πρόβλημα επειδή δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε αν μη τι άλλο.
Κατά τ'άλλα διαφωνώ και με το ιδεολογικό της υπόθεσης αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.
Κάντε μπαμπ και κυλιόμενες & τραγελαφικούς.
Παντού βρίσκεις κάτι εκτός από κρέας. Στα σουβλατζίδικα παίρνω πίτες χωρίς κρέας, στις πιτσαρίες πίτσες χωρίς αλλαντικά, στις ταβέρνες σαλάτα, πατάτες, τζατζίκι, φέτα ή σαγανάκι, τυρόπιτες/χορτόπιτες κλπ. Το ότι μπορεί κάποιοι να έχουν τις παραξενιές τους δε σημαίνει ότι θα το χρεωθούμε και θα τα ακούμε όλοι για να βγάλετε το άχτι σας. Αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι που συμμετέχουν στην κουβέντα έχουν χορτοφάγο στην παρέα τους και τους πρήζει, αλλά ακόμα κι έτσι αν είναι, πείτε τα σ'αυτόν, έχει περισσότερο νόημα!
Εμένα η αδρεφή μου είναι vegan (δε τρώει ούτε ψάρι, γάλα), μπορώ να βρίζω όσο γουστάρω γιατί έχω όλες τις μαλακίες από σόγια σπίτι μου.
ντραγκον υπάρχουν και αυτοί πάντως
KAIΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ :
http://www.facebook.com/topic.php?ui...76&topic=10979
Ναι, και υπάρχετε και όλοι εσείς, συγχαρητήρια, κάνετε αυτό που κοροϊδεύετε! :thumbsup:
γουατ:excl:
πολυ ψαγμένο και δεν το καταλαβα να με συγχωράς διαβάζω βασική μηχανολογία στο εκτο έτος
Επίσης υπάρχει κόσμος που προσπαθεί να σου αναλύσει γιατί να γίνεις χριστιανός, γιατί να γίνεις άθεος, γιατί να γίνεις αναρχικός, γιατί να γίνεις εθνίκι κοκ. Γενικά, όταν κάποιος πιστεύει κάτι συνήθως επιχειρηματολογεί πάνω σε αυτό κλπ κλπ. Δεν είναι τόσο κακο, ε; Είναι ο τρόπος που διαδίδονται οι ιδέες. Το αστείο όμως είναι ότι όσοι είμαστε χορτοφάγοι εδώ δεν κάνουμε ούτε αυτό (ναι, μια χαρά θα μπορούσα να σας λέω αναίσθητους και ηλίθιους που έχετε γάτες και σκύλους αλλά τρώτε μοσχαράκια και γουρούνια), αλλά το κάνετε εσείς ως αντίδραση σε αυτό που κάνουν κάποιοι κάπου. Και σας τη σπάει. Γι'αυτό κάνετε το ίδιο. Μπεχ.
ΚΡΕΑΤΟΔΡΟΜΙΟ που σας χρειάζεται μωρέ.
που έκανα μανούλα μου το ίδιο. σε είπα εγώ να μην τρως τα λαχανικά και φρούτα; υπάρχουν και πιο μιλιταντ από σενα που δεν τρων και γαλακτοκομικά! αλλά όταν έρχεται κάποιος και σου λέει ΠΡΕΠΕΙ να γίνεις χορτοφάγος και υποπεφτει στον διδακτισμό γιατί να μην τον σχολιάσω αρνητικά μόνο και μόνο για το ύφος ανεξαρτήτως επιχειρημάτων; Και δεν προλαβα να πω καν αν συμφωνώ ή όχι, απλά για το πως μπορούν να γίνουν εκνευριστικοί και τέτοιοι τύποι ήθελα να τοποθετηθώ, δεν ήταν προσωπική επίθεση