Η ιστορία γράφεται στα φόρουμς :!:
Πάλι καλά που όχι τέλος πάντων γιατί δεν το 'χουμε. Συμφωνώ με όλους σας, να πα να γαμηθεί.
Printable View
Η ιστορία γράφεται στα φόρουμς :!:
Πάλι καλά που όχι τέλος πάντων γιατί δεν το 'χουμε. Συμφωνώ με όλους σας, να πα να γαμηθεί.
Tsibler eisai epishma o pio mishtos xrhsths tou forum. Euge.
Kalh mas xounta.
gg kai loipoi pou kavlwsate me ta x8esinovradina epeisodia, eiste oi orismoi tou kretinou.
ας σταματήσουν να καίνε στην τύχη και ας πάνε απευθείας στη βουλή ναούμε.
για να μη κομπιάζουν , μην πουν κάτι ασυνάρτητο, ή κακοσυνταγμένο. Μέσα στο κόλπο του ιματζ μέηκινγκ είναι. Ενώ άμα βγεις εσύ, εγώ ή όποιος άλλος, θα πει πολλά "να ούμε.... κοιτα να δεις.... εμ.... γκουχ γκουχ...." κλπ, κάτι που "δείχνει" πόσο "κατωτεροι" είμαστε από έναν γκλαμουράτο ή πολιτικό, ο οποίος έτσι δικαιώνει το καβάλημά μαςQuote:
Originally Posted by enitharmon
εφόσον σπάνε μαγαζιά απλών ανθρώπων, έστω και λιακόπουλων ε΄'ιναι για τον μπούτζο. Τράπεζες, μπατσάδικα, εφορίες, σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα, μακς κλπ είναι καλοί και ηθικά δικαιωμένοι στόχοιQuote:
Originally Posted by Griffith
mhn 3exnas ta panepisthmia, tis vivlio8ikes ktl.
mexri kai to arxaiologiko mouseio leei pws ormixane x8es.
είναι για τον μπούτζο αν καναν κάτι τέτοιοQuote:
Originally Posted by Marillion
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Δεν διαφωνούμε κάπου απλά το θέμα είναι ότι βλέπω αρκετά ποστς σε αυτές τις σελίδες του στυλ "μπραβο μάγκες τα κάψατε όλα αίμα στο αίμα" κλπ.
Καλο θα ηταν,ο καθενας να ενημερωνεται απο δικο του ανθρωπο,που τον ξερει και τον εμπιστευεται και ειναι παρον στα γεγονοτα,για το τι ακριβως συμβαινει.Σταματηστε να πετατε απο εδω και απο εκει κουβεντες που συγκρατησατε απο τα δελτια του Ευαγγελατου και του καθε χαφιε δημοσιογραφου.Μιληστε μονο με σιγουρια,σας παρακαλω.
nasum eidika an les gia ta panepistimia ktl, se phgainw kai sto post tou panki tin perasmeni selida opou profanws itan paron stin fasi.
Και οι αναρχικοί ιδεολόγοι που είναι για να τους σταματήσουν τότε;
Έτσι από περιέργεια ρωτάω. Ή μήπως μπροστά στα καδρόνια και στους λοστούς των μπάχαλων και οι αναρχικοί κάνουν τουμπεκί μη φάνε καμιά αδέσποτη στα πλευρά;
Τέσπα, όπως είπε ο Nerd, ή εκλογές ή χούντα.
Μαριλλιον,δεν μιλαω συγκεκριμενα για πανεπιστημια.Εξαλλου δεν ειμαι στη θεσσαλονικη για να ξερω τα πραγματα απο πρωτο χερι αλλα στη Πατρα οπου με βεβαιοτητα μπορω να σου πω οτι το ραδιο αρβυλα και οι φιδεμποροι τσατσοι κανουν παρτυ.
Quote:
Σύμφωνα με το Βήμα, την υπεράσπιση του ειδικού φρουρού που πυροβόλησε ανέλαβε ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Μαντούβαλος.
«Γύρισα για τον τσαμπουκά»
Με απίστευτο κυνισμό περιέγραψε στους συναδέλφους του ο 37χρονος ειδικός φρουρός, Επαμεινώνδας Κορκονέας, τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια. Ο διάλογος που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικός για την προσωπικότητα του αστυνομικού που πυροβόλησε θανάσιμα το 15χρονο Αλέξανδρο.
- Γιατί επέστρεψες, αφού είχες δεχθεί την επίθεση;
- Γύρισα για τον τσαμπουκά. Βαρέθηκα να τρώω πέτρες και μην κάνω τίποτα.
- Γιατί πυροβόλησες;
- Φοβήθηκα για τη ζωή μου, ότι θα μου πάρουν το όπλο. Πυροβόλησα δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό και μία τρίτη μου «έφυγε» τη στιγμή που έβαζα το όπλο στη θήκη.
- Γιατί δεν κάλεσες ασθενοφόρο;
- Εκείνη τη στιγμή τα έχασα. Ήταν λάθος μου. Έχω μετανιώσει.
http://www.zougla.gr/news.php?id=16114
:gun: