Re: Κυπελλο Ελλαδος 08-09
Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Δεν βγαινει ακρη.Βορειοι και νοτιοι,καουμποιδες και ινδιανοι,φιλες και φιλοι αναφερεστε στα ιδια πραγματα και δεν καταληγετε πουθενα γιατι εχετε εξολοκληρου διαφορετικη αντιληψη περι τινων.φασαρια να γινεται
νομιζω καταλαβαινω αυτο που λεει ο πανκης.Υπαρχει μια ολοκληρη γενια οπαδων μετα τα μεσα των 80ς που δεν προλαβαν ποτε να δουν μεγαλο παοκ.στα δικα μας μερη μερος του μυθου συντηρηθηκε καπως μεσα απο τις προσωπικες ιστοριες και τη παπαρολογια των επαισχυντων Μεσων που μονο για περασμενα μεγαλεια και ηρωικες ηττες εγραφαν.Αλλα μην βγαζετε απτη συλλογη σας οτι αναφερομενοι στον φιλαθλο κοσμο του παοκ,τον νεοτερο κυριως,μιλατε για κοσμο ο οποιος εχει σχηματικη θεωρηση για την ομαδα του καθαρα φαντασιακη.Οχι οτι δεν υπηρξε δηλαδη μεγας και τρανος παοκ,καθε αλλο,αλλα οτι αυτοι(εμεις) δεν τον ειχανε δει ποτε ετσι.Μην ψαχνετε επομενως λογους και αφορμες για πανηγυρια και αλλαλαγμους.Ειναι τεραστιο ζητημα για μια ομαδα τοσο πειραγμενη ψυχολογικα οπως ο παοκ να μπορει την αμεσως επομενη χρονια απτην χειροτερη της ιστοριας του να χτυπαει και να κερδιζει την ομαδα που παιρνει 12 χρονια τα λεφτα του cl και εχει ιδιοκτητη τον κοκκαλη.εντασσεται στο γενικοτερο κλιμα ανασυγκροτησης που γινεται τα 2 τελευταια χρονια και ο κοσμος χρειαζεται τετοιες νικες-σημαδια οτι ο δρομος που παιρνει ειναι μαλλον σωστος ασχετα αν θα διαρκεσει πολυ,καναμε τα μουτρα μας κιμα απτις σφαλιαρες τοσα χρονια για να εχουμε παρει 1-2 μαθηματα(ελπιζω)."φτωχες ταπεινες" ομαδες θα κερδιζουν μια στις τοσες αντιστοιχες "πλουσιες αλαζονικες",απλα εμεις τον καναμε δεκαετιες αυτο για να θεωρησουμε εντελως λανθασμενα οτι θα συνεχιζεται στο διηνεκες.ο παοκ ηταν ανταγωνιστικος με τον σεργιαννιδη(εναν πολιτικο μηχανικο) απεναντι στον νταιφα και τον γουλανδρη,χτυπουσε στα ισια τους παντες με τον σαββιδη(εναν εισαγωγεα φρουτων) απεναντι στο βαρδινογιαννεικο και ηταν παλι ισοδυναμος με τν βουλινο(...) απεναντι στον μελισαννιδη και τη μαφια του καρρα.τα λεφτα δεν ηταν ποτε το φορτε μας,η ομαδα εκανε ιστορια,φιλους και κερδισε σεβασμο χωρις χρηματα και χωρις τιτλους,κατι παντελως μη-φυσιολογικο για ποδοσφαιρικο συλλογο.οι ιδιαιτεροτητες αυτες περνανε στον κοσμο και γινονται κτημα,τι τα θετε τωρα με τις εξηγησεις
αυτα με αφορμη τα ποστς σας παιδια και εδω πουφτασα να προσθεσω κατι ακομα.ο παοκ εφτασε ολομοναχος στην καταξιωση,γκρεμοτσακιστηκε απο εκει παλι μονος του(συζητισιμο αλλα αυτο πιστευω εγω) και εχει ξεκινησει παλι την ανηφορα μονος του.βρισκω κατι πολυ ανοθευτο και ομορφο σε αυτη την ιστορια,μπραβο :!:
παρτο το σαν τοποθετηση,οχι σαν απαντηση γιατι βαριεμαι να εμπλακω σε αντιδικιες και timeloops.θα επιχειρουσα και το αντιθετο για την ψυχολογια του οσφπ αλλα παλι βαριομουν :(
στο επαναληπτικο ειμαστε εως πολυ σφιχτοι
φιλια
Ωραιο ως και συγκινητικο για το Μεγαλειο του Π.Α.Ο.Κ. το ποστ σου αλλα σε λαθος ματς.
Για αλλη μια φορα θα σας γκρεμισω το Ονειρο, αλλα ΔΕΝ ειναι το ματς αυτο για να κανεις τετοια αναλυση. Ειναι ενα ΠΡΩΤΟ ματς στο γυρο των 8 του Κυπελλου Ελλαδας. Τι να κανουμε, το ματς αυτο εχει την ελαχιστη σημασια σε σχεση με την πορεια του Ολυμπιακου φετος. Πες το αλαζονεια, πες το αρριβιστικος λογισμος, πες το κασεροκροκετα, αλλα ετσι ειναι.
Ο Ολυμπιακος εχασε 1-0 σε ματς που (επιμενετε να ξεχνατε πως) δεν εχει κρινει απολυτως τιποτα, ουτε καν για ενα τιτλο. Και εχασε παιρνοντας την αποφαση και παιζοντας με ενα κραμα βασικης και αναπληρωματικης εντεκαδας. Καλα εκανε, ξαναλεω. Και αυτο εχει αναχθει σε μια νικη-σημαδι που δινει ανασα μεγαλειο στον ΠΑΟΚ. Καλα κρασια.
Να μου πεις για τον τελικο του 2001, να σου πω και γω πως εχεις δικιο, κατεβηκε ο ΠΑΟΚ στην Αθηνα, σε ενα ΤΕΛΙΚΟ (κατι κρινοταν εκει διαολε) και απεναντι σε μια ομαδα τρενο τη σαιζον εκει, και πηρε ενα 2-4 με αρχιδια. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι το τοτενες ματς με ειχε πειραξει παρα παρα πολυ. Ε, αυτο δε με πειραξε. Σιγα την ενδειξη αλαζονειας και πλουτου της ομαδας.
Οσο για το παραδειγμα σου "απεναντι στην ομαδα με τα 134 χρονια Τσου Λου, με τον Κοκκαλη κλπ κλπ" οκ, δηλαδη με βαση αυτα και επειδη ειχαμε και 12 χρονια που παιρνουμε σερι πρωταθλημα, επρεπε να κανουμε 30-0-0 στο Πρωταθλημα και φυσικα το κυπελλο με το λιγοτερο 3-0 νικες μεσα οξω. Ναι, οκ.
υ.γ. Σε αντιθεση με τον Πανκη που προφανως ξερει καλα τι σκεπτομαστε στον Πειραια, εγω που δεν ξερω τι σκεπτεται το Παοκτσηδικο (σικ) μπουγιο απανω, λεω πως ΑΝ ολοι εκει το βλεπετε ετσι, σορρυ αλλα αυτα ειναι για τους οπαδοι του Θρασυβουλου. Για το συγκεκριμενο ματς, επαναλαμβανω.
.
Εγώ που βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια, να αποπροσανατολίσω τη συζήτηση: Το ίδιο δε θα σας καίει τι θα γίνει στον επαναληπτικό; Αν κάνει ροτέισο (και γιώτα ρε) και σε αυτό το ματς, πειράζει;
εσυ να κοιταξεις μην παθεις καμια λαχταρα απο τας σερρας και να αφησεις τα ροτεισο
Quote:
Originally Posted by Odonian
Εγώ που βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια, να αποπροσανατολίσω τη συζήτηση: Το ίδιο δε θα σας καίει τι θα γίνει στον επαναληπτικό; Αν κάνει ροτέισο (και γιώτα ρε) και σε αυτό το ματς, πειράζει;
Προσωπικα θελω να βαλει τους βασικους γιατι με τους αναπληρωματικοι δε βλεπουμε φως και -κυριως- μπαλα.
αλλα οπως εχω ξαναπει, δεν θα με καψει κιολας το να αποκλειστουμε, και ειναι ασχετο με το 1ο ματς.
Άσε τον αποκλεισμό κατά μέρος, αν πάρει διπλό ο ΠΑΟΚ στο καραισκακη ακόμα και για το αδιάφορο κύπελλο, δε σε χαλάει;
Τίποτα, πάλι με αναπληρωματικούς αλλά να το δουλέψει παραπάνω. Και αν περάσουμε-περάσαμε.
Επειδή γνωρίζω ότι αυτό δεν εκφράζει την πλειοψηφία των γαύρων και την ομάδα πιθανότατα, δε θα γίνει κάτι τέτοιο, αλλά μιας και ρώτησες τι θα πείραζε. Εμένα καθόλου, την πλειοψηφία μάλλον.
η ηττα πιθανον να μην μου αρεσει. σχεδον σιγουρα. Ουτε και ο αποκλεισμος θα με βγαλει στους δρομοι ε. δε ξερω τι θες να αποδειξεις. Εγω απλα λεω οτι δε με καιει.
Γιατί να θέλω να αποδείξω κάτι; Ήταν μια απλή ερώτηση.
Δεκτή η απάντηση. Ο επαναληπτικός θα είναι εκεί γύρω σε δύσκολα ματς και ίσως κάνει ακόμα και εκεί κάποιο ροτέισο.
Όπως και να 'χει γούστα είναι αυτά. Πάμε να δούμε τι γίνεται με παουερανια.
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Οι "παλιοι" γαβροι παντως,ανω των 35,ειναι σκασμενοι με αυτο το παιχνιδι.και ασχημα κιολας.
Είμαι άνω των 35 και πηγαίνω γήπεδο, αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαι σκασμένος. Εντάξει, θα ήθελα να μην χάνω (κυρίως από βάζελο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) ούτε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, αλλά ξέρω πως αυτό δεν γίνεται. Και αν στο όνομα της ξεκούρασης ορισμένων βασικών παικτών έπρεπε να "καεί" ένα ματς, καλώς και "κάηκε" το συγκεκριμένο. Και δεν λέω ότι ντε και καλά θα περάσουμε και θα ρίξουμε 7 στο Καραϊσκάκη, μπορεί να περάσετε εσείς, μπάλλα είναι και καλή ομάδα έχετε. Εκεί βέβαια ίσως και να σκάσω λιγουλάκι. Ωστόσο, κακά τα ψέμματα, αν θα έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω μεταξύ α) Πρωταθλήματος - β) πρόκρισης με Σ.Ετιεν κι ας ξέρω πως μετά θα φάω 5 από τη Μίλαν - γ) Κυπελλου, έ προφανώς εγώ, σαν οπαδός, θα διάλεγα να χάσω το κύπελλο, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει ότι δεν θα με στενοχωρήσει / χαλάσει το γεγονός ότι το έχασα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι λέω, αν όχι ίσως φταίει το γεγονός ότι είμαι ακόμα γραφείο και το μυαλό μου είναι κουρκούτι, θα προσπαθήσω να επανέλθω με πιο συγκροτημένες σκέψεις!
επεχειρησα να ερμηνευσω και οχι να εξηγησω,να αιτιολογησω και οχι να δικαιολογησω μια ξενη προς αρκετους νοοτροπια σε μια προσπαθεια σταθμισης των τρανταχτων διαφορων που γινονται αντιληπτες στις δεξερωγωποσες τελευταιες σελιδες.το παιχνιδι κυπελλου ηταν η αφορμη οπως προειπα,αν ειχα παρατηρησει τετοιο τουρλουμπουκι μετα τον εργοτελη για παραδειγμα δεν θα με πειραζε να εγραφα τα ιδια.ισως προκειται περι παρερμηνευσις,ισως καποιες λογικες ειναι αγεφυρωτες,ολα καλα.δεν χασαμε και τπτ γιατι τπτ δεν ειχαμε και το μελλον μας ανηκει ως γνωστον οποτε μεχρι τοτε συνεχι/ζακαθεκτο/σεντομε/σωτησνυχτ/ος,whoo!
Quote:
Personally, ΘΕΛΩ να βαλει αναπληρωματικους και θελω να αποκλειστουμε γιατι το κυπελλο το βαριεμαι ελεεινα πρωτον, και δευτερον προτιμω να το παιρνει καθε χρονο καποια μικροτερη ομαδα απο τις 2-3 του κεντρου, ο Πανιωνιος, η Λαρισα, οποιοσδηποετ αλλος.
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Quote:
Personally, ΘΕΛΩ να βαλει αναπληρωματικους και θελω να αποκλειστουμε γιατι το κυπελλο το βαριεμαι ελεεινα πρωτον, και δευτερον προτιμω να το παιρνει καθε χρονο καποια μικροτερη ομαδα απο τις 2-3 του κεντρου, ο Πανιωνιος, η Λαρισα, οποιοσδηποετ αλλος.
απλωσε και αλλο το σεντονι να μην κρυωσεις.σιγα εσυ,μπρουκλη.που μου την ειδες και ελεημων οπαδος.
θα σε χαλασει δλδ πολυ να φτασεις τελικο με βαζελα και να του ριξεις 4 και να τον δουλευεις για μια ζωη και βαλε....
όπως την τελευταία φορά άλλωστε...
ΧΑΧΑ πεταχτηκε και ο πικραμενος να κανει το κομματι του
φιξερ αν δεν κανεις χιουμορ ελπιζω αν(ή οταν) πηγαινεις γηπεδο μην τα λες αυτα δυνατα γιατι θα φυγεις με κανα σημαιακι του κορνερ στον πατο
εσύ βάλε το λουλά στον κώλο και κλάσε