Υπάρχει ένα σχετικό mod για nested quotes, το κοίταξα στα γρήγορα χθες, όλα θα γίνουν.
Χ σε φοβόμουν για το λόγκο, ουφ [ανακούφισης].
Printable View
Οχι ρε γιατί.. Αφού γαμεί! Τι, επειδή δεν είναι δικό μου? Σιγά..
το λόγκο μου άρεσε πολύ
Στη δική μου ερώτηση γιατί δεν απαντάτε;
Μήπως ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ????!??!!
τώρα με τα μπλόγκζ να κόψουμε και τα τόπικς παιδιά!
υποθέτω ότι είναι το σωστό σημείο να το γράψω...
στο dark testing, το χρώμα του λινκ μέσα σε ένα ποστ πρέπει να αλλάξει γιατί είναι εξαιρετικά ίδιο (αν όχι το ίδιο, δεν μπορώ να διακρίνω την διαφορά, I'm not wonder woman) με το χρώμα της κανονικής γραμματοσειράς.
δεν ξέρω αν ισχύει το πρόβλημα και για άλλα σκινς ή και για άλλους χρήστες.
Ισχύει.
Μ, βάζω λοιπόν εδώ ένα λινκ για να πειραματιστώ όταν έχω χρόνο: www.electricrequiem.com νενενε
Χμ, χωρίς να έχω μπει ακόμα στο admin panel, όπως το βλέπω έχει άσπρο για το λινκ και γκρι για τα υπόλοιπα γράμματα. Οπότε αν υποθέσουμε ότι το άσπρο δε γίνεται πιο άσπρο (που είναι το πιο πιθανό), αν κάνω το γκρι πιο γκρι θα είναι κουραστικό με το φόντο και δε νομίζω ότι αξίζει. Τέσπα θα το κοιτάξω πιο μετά.
Προταση (επειδη ειδα οτι κι αλλοι παραπονεθηκαν):
Γιατι να μην κανεις το ασπρο (=νεα ποστς κτλ προς το παρον) αλλο χρωμα? Ενα κοκκινο μεσα στη γκρι μουντιλα θα ηταν γαματο και θα ξεχωριζε παρα πολυ. Στο παλιο ER τα καμπανακια ηταν κιτρινα, τωρα ας παμε για κατι διαφορετικο, βαλτε και μπλε ή πρασινο δε με ενδιαφερει. Αλλα γιατι να πρεπει να ειναι γκρι τα παλια ποστ και ασπρα τα καινουρια? Βασικα ειναι τοσο μη λειτουργικο που χρησιμοποιω το bright skin και δεν ειναι ασχημο, απλα το ER ειανι συνυφασμενο με γκρι.-
Συγνωμη προκαταβολικα αν απο τα συμφραζομενα σου Dragonlord επρεπε να βγαλω το συμπερασμα οτι θα το κοιταξεις και θα το φτιαξεις, απο ολα τα αλλα ποστς σου αυτο καταλαβα, αλαλ με το τελευταιο με αγχωσες οτι θα μεινει οπως εχει και απελπιστηκα.
Προτείνω ροζ.
Όχι, θα το κοιτάξουμε. Η αλήθεια είναι ότι μ'αρέσει το ασπρόμαυρο αισθητικά, θα προτιμούσα να μην μπει άλλο χρώμα αλλά τέσπα είμαι δουλειά τώρα, αν δεν πάω σπίτι να βρω χρόνο να κάτσω με την ησυχία μου να παίξω με χρώματα δεν μπορώ να πω τίποτα. Υπομονή 1-2 μερούλες.
Κι εγω το bright χρησιμοποιω γιαυτό το λόγο αλλά και επειδη μου βγαίνουν τα μάτια να δω νέα πόστς στα φορουμ (το ασπρο bold απ το σκετο ασπρο δεν έχει και καμιά σοβαρη διαφορά..) καθώς και λίνκς. Δεν θα μπορούσαν όλα τα παραπάνω να έχουν κάποιο άλλο χρώμα όπως λέει ο φίξξξα?
έντιτ: Γίνεται να μην ποστάρει απάντηση αν ποστάριστουν πράγματα όσο γράφεις, όπως έκανε το παλιό?
Για το χρώμα πάντως θα μπορούσες να βάλεις κάνα σκούρο μώβ ή μπορντώ ή μπλε. Δε χρειάζεται να κάνει και τρελό μπαμ, να'ναι εκτυφλωτικό. Απλώς να'ναι σαφής η διαφορά απο τα άσπρα/γκρί.
Σημασία έχει να είναι λειτουργικό το φόρουμ. Το αισθητικό θέμα θα έπρεπε να έρχεται δεύτερο.