Εξετάζονται ήδη.
Printable View
OK μολις ανακαλυψα οτι ειναι διπλα απ' την δουλεια μου (σχεδον). Εγω θα ξεκινησω με αμαξι απο Γουδι, οποιος θελει να τον παρω ας μου πει. Αλλιως να βρεθουμε στο μετρο κατεχακη γιατι δε λεει να ανεβαινω μεχρι Αγ. Παρασκευη.
edit: Οταν λεω να βρεθουμε στην Κατεχακη δεν μιλαω για ολους. Αυτους που τους βολευει μονο.
Τελικά δεν πήγαμε σε αυτό που είχε ποστάρει ο Τζακ γιατί το κλειδώνουν (λολ) τις μη εργάσιμες ώρες ή κάτι τέτοιο.
Εκεί γύρω υπάρχουν πολλά γηπεδάκια, θα υπάρχουν εναλλακτικές.
So far:
Εγώ
Κασερίνος (80%)
Τζακ
Μιτς
Νέρωνας
Ιντρονωτ
regularpaul (maybe attending)
Amnesiac
carheart
freak bro (?)
leech (?)
chris boss (?)
Άμα έρθουν όλοι παίζουμε και πρωταθληματάκι :touched:
θα έρθω για πληθωρική εμφάνιση.
το παραρτημα των Τζενεραλς στο αλλο αθλημα ητοι Κρις Μπος - Ματζελλαν - JnB - Μιτς ειναι ετοιμοι να σας κερασουν σεξ ντραγκς και πικ εν ρολλ (δεν ειναι δικο μου αλλα κολλαει ωραια)
Μαγκες σορρυ ξανα, ακυρο για μεθαυριο.
Προεκυψε οικογενειακο θεμα..
Μεσα στην βδομαδα και το ερχομενο weekend μεσα. Και του πουστη, θα μπορω.
Σορρυ ειλικρινα.
Παιδιά σόρυ και εγώ αλλά μήπως μπορώ να αλλάξω το status μου σε:
"Maybe attending αν ξέρω ότι θα μπορώ να είμαι 8 η ώρα στο metro Αγ. Δημήτριος για ανειλημμένες υποχρεώσεις, και ίσως χρειαστεί να φύγω νωρίτερα ενώ δεν έχουμε τελειώσει χωρίς να χαλάω τις ομάδες και μου κρατάτε κακία.." :|
Αν και απ' ότι βλέπω θα έχει λαο οπότε για 4v4, ή 3v3 θα έχει άτομα κ για rotation ακόμα με αλλαγές να ξεκουράζεται και κάποιος αν θέλει (γκουχ) σωστά..;
Επίσης για γήπεδο που δεν έχουμε καταλήξει πάντως, με τα πόδια αν χρειαστεί να φύγω νωρίς δεν θα είναι πολλά λεπτά μέχρι metro έτσι? Έχει κάποιος στο google maps τοποθεσία απο το γηπεδάκι που παίξαμε τελευταία φορά (ή και τα εναλλακτικά που λέμε)?
Edit: Άλλη μια σκέψη αν ψήνεστε βέβαια και έχετε χωνέψει, μπορεί να πάει και για πιο νωρίς καμιά ώριτσα σκεφτείτε το ενδεχόμενο,
ούτως η άλλος απο καιρό δε θα έχει θέμα κάυσωνα-ζέστη κτλ, ενώ θα προλάβενεις σίγουρα κ κόσμο που τυχόν σκάει μετά για μπασκέτες να καπαρώσουμε.
Άμα ξεκινήσουμε 5, νομίζω ότι 8 η ώρα θα μπορείς να είσαι άνετα στο μετρό Αγ. Δημήτριος. Παρ'όλα αυτά σε βάζω maybe αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται.
Κασερίνε άλλη φορά :(
Updated:
Εγώ
Τζακ
Μιτς
Νέρωνας
Ιντρονωτ (maybe attending)
regularpaul (maybe attending)
Amnesiac
carheart
Magellan
freak bro (?)
leech (?)
chris boss
Ισχύει το 4:30 στο μετρό Αγ. Παρασκευή για όσους τους βολεύει, και ο Νέρωνας όποιον μπορεί να πάρει από Κατεχάκη.
Link με χάρτη για τα γηπεδάκια θα ποσταριστεί αύριο.
Επίσης αν μπορείτε μέχρι αύριο οι αμφίβολοι δώστε το τελικό ναι ή όχι.
Intronaut αποκλειεται να παιξουμε μετα τις 19:30 και αν θες σε παω εγω σε κοκκινο μετρο (αν δεν εχεις μεσο)
Thx oκ then, σορυ για τα tldr απλά με πιάνει καμιά φορά όταν γράφω και ένα over analyzing (separates the body from the mind κ ετσι), αφού όμως βλέπω ότι έχουν δηλώσει άτομα για 4v4 ως τώρα και είμαστε ok κ δε θα αργήσουμε, βγάλε το maybe και αράζω πάγκο αρχή για όσο να ναι δεν εχω prob (εκτός αν μαζευτούμε 5v5 κ θέλετε διπλό για τη φάση) ;-)
αν παίξουμε διπλό σε συμφέρει, γύρω στις πεντέμισι θα έχουμε ξεμπερδέψει
Αυτό το maybe attenting(καλέ) θέτει υποψηφιότητα για όσκαρ πουσθιάς, ε. Από τίποτα facebook ή rocking θα το ξεσηκώσατε, πάω και στοίχημα.
Ναι οκ έχετε δίκιο, και ζήτησα sry που σας ζάλησα, το ξεσήκωσα κ γω το maybe attending για να κάνω το αποτυχημένο λογοπαίγνιο μου (πάντως μόνο σε ένα last.fm το έχω δει αν θυμάμαι καλά δεν είμαι και πολύ των social media).
Τεσπά όμως επειδή δεν είναι και σοβαρή δουλειά η άλλη, απλά εκ των υστέρων έμαθα έχουμε κλείσει με μια μπάντα πρόβα ένα studio (που θα έρθει πρώτη φορά νέο μέλος audition κ καλά και δε λέει να αργήσω), οπότε το να άλλαζα αμέσως "status" κ να πω δε να έρθω γι'αυτό χειρότερα θα ήταν imo, και ήθελα να δω πως θα γίνει η δουλειά να τα βολέψω σίγουρα χωρίς να ενοχλήσω όμως γιατί το θέμα είναι πως θέλω, την άλλη φορά ήταν ωραία η φάση..
Αλλά 'ρκετά με αυτό νομίζω ας μιλήσουμε για μπασκετς :thumbsup:
o casshern ειναι αντικοινωνικος!
επειδη δεν εχω ιντερνετ ακομα στο σπιτι
αν αλλαξει κατι, να με παρει ο καρχαρτ να μου το πει
αλλιως 4μισι αυριο θα μαι στο μετρο. maybe.
Link για το γήπεδο που αποφασίστηκε να πάμε: http://maps.google.com/maps?daddr=38...sz=19&t=h&z=19
Έχει καλό ταρταν και νέα διαγράμμιση :dfinger:
Το κακό είναι ότι μπορεί να έχει κόσμο, αλλά υπάρχει κοντινή εναλλακτική.
4:30 μετρό αγ. παρασκευή ή 4.45 εκεί για όποιους πάνε με αμάξι.
Όσοι είναι να έρθετε με μετρό στείλτε ένα pm να ξέρουμε ποιούς περιμένουμε.
Επίσης αν κάποιος έχει ΚΑΛΗ μπάλα, να τη φέρει.