ένταξει, τον ξεπαρθένεψα.
έντιτ: θέλει κι ο ασιμούλης μια, ε.
Printable View
ένταξει, τον ξεπαρθένεψα.
έντιτ: θέλει κι ο ασιμούλης μια, ε.
eimai outsider gia na exo ipsili apodosi....meta pou tha exoun pontarei oloi ston H. tha vgo ego protos ke tha kerdiso ta lefta mou.!Quote:
Originally Posted by Mitsmann
edit:apodosi H. 1,02
kai tin epomeni mera sto galatiko xorio itan ola opos prin...
Επτά στα δέκα καλό 8ρέντ, μπράβο!
Λοιπόν πλατεία Ιπποδρομίου ο πατίνης και πλέη ο μαζεράτης.
Κατά τις δέκα όμως γιατι έχω οβ στα γραφεία της νεολαίας συν.
φορα το πουκαμισακι του παππου και τα ομορφα γυαλακια σου στεντστ φιλε μου.
τιμη και δοξα στον Η.εκανε κινηση ρουα-ματ με την εμετικη φωτο.
Τι εννοείς;;
Εννοεί ότι η φώτο σου μας προκάλεσε εμετό. Σαν τα ποστς σου ένα πράγμα.
Είστε προβληματικοί όσοι χρησιμοποιείτε ως όπλο την εμφάνιση του άλλου, είτε το ξεκινήσατε εσείς είτε όχι. Εσείς θα πείτε κάτι για τη μάνα μου και ξερωγω σταρχίδια μου, αλλά σκεφτείτε το λίγο, από τις έλαχιστες εμπειρικές γνώσεις ψυχολογίας που έχω αυτό ξέρω ότι είναι απολύτως προβληματικό και αντικοινωνικό, είτε το λέτε irl είτε μέσω net. Δηλαδή ξερωγω, πρόβλημα, κοιτάξτε το.
Άσε που ο σπυρέτος είναι και ωραίος σε αυτή την pic :oops: :oops: :oops: :pink: :pink: :pink: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :mpazo:
Ω ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΒΑΤΑΡ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΘΕΜΕΛΙΑ.
ΣΤΕΙΛΕ ΠΙΚ.
ο μορελο ειναι;
μιλαει και ο πανκης που εχει μοικανα σαν του μπεκαμQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
άραξε ρε μπάκακα, φωτοσοπαρισμένη είναι η φωτό από τον H..Quote:
Originally Posted by dead in magazines
Και τα ποστ του ικόνοκλαστ που βλέπεις στο πισί σου φώτοσοπ από τον H. είναι. Γι' αυτό είναι τόσο εμετικά. Κι εσύ τόσο χαζός για να σε χακάρει ο Η. και να σου στέλνει φέηκ electricrequiem.
να γίνει μπανάνα σπλιτ για να μη μπερδεύονται άλλο.
Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
ti sfinotouvlaki re...ti kainouria einai auta... plaka me kanete???
gamisou re nariti esi ftais pou me mplekeis se tetoia pramata...
Ειλικρινά και σοβαρά τώρα όλοι οι χρήστες που αναφέρονται στο πολλ σαν επιλογές είναι πιάσε και τον ένα και βάρα τον άλλο.
Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοψηφίσεις.
Αλλα και τα ονόματα που δεν είναι στη λίστα να προσπαθήσεις μόνο να αραδιάσεις σε πιάνει τρέλα.
Τέσπα το ριξα στο θεμισόμαγκο.
edit lol
Μόλις είδα ότι μόνο εγώ και ο λατρείας Μίτσμαν :pink: τον έχουμε ψηφίσει. Να ποιος ξέρει από μπάλα και από καλό λάδι.
xanaedit
Μόλις διάβασα όλο το τόπικ και με αυτά που είδα ειλικρινά δεν ξέρω γτ ψήφισα αυτό που ψήφισα.
hc σκατοβούλγαρε έλα στην πρωτεύουσα να μας κλάσεις μια μάντρα αρχίδια ρε μπούλη νεοπάνκη των ζήρος.