Re: English football League 2.
Τημ. Γκεημς Ποηντς.
1 Wycombe 22 45
2 Brentford 21 38
3 Bury 22 36
4 Bradford 22 36
5 Exeter 21 36
6 Rochdale 21 35
7 Dag & Red 21 34
---------------------------------ΓΡΑΜΜΗ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ-------------------------
8 Shrewsbury 22 34
9 Darlington 21 34
10 Aldershot 21 34
11 Gillingham 22 33
12 Lincoln City 22 30
13 Chesterfield 22 27
14 Morecambe 22 25
15 Notts County 22 24
16 Macclesfield 22 24
17 Chester 22 23
18 Port Vale 22 23
19 Accrington 21 19
20 Rotherham 21 16
21 Barnet 22 16
22 Grimsby 22 14
23 Bournemouth 22 7
24 Luton 22 -4
Με τη νικη προχτες η Νταγκεναμ (ξανα)ανεβηκε στις θεσεις για μπαραζ ανοδου. Ειναι απ τις πιο πορωτικες και συγκινητικες πορειες στην αγγλια (οχι επειδη τους αγαπω!) καθ οτι μιλαμε για μια ομαδα που περσι σωθηκε την προτελευταια αγωνιστικη (με ενα καθ ολα απιστευτο διπλο απεναντι στην Νταρλινγκτον που καιγοταν για νικη-ανοδο !!!) και που το καλοκαιρι μην εχοντας να φανε κυριολεκτικα, η ομαδα παιζει να εκανε μια (1) η δυο (2) μεταγραφες.
Με το ιδιο ροστερ λοιπον, ψωλιαζει τα 2/3 της κατηγοριας, ριχνοντας τριαροτεσσαρες μεσα εξω. Τι να πω.
υ.γ. Εξ ισου αγωνιωδης η προσπαθεια της Λουτον να σωθει (ομαδα Τσαμπιονσηπ για χρονια ε.) που ξεκινησε αν θυμαστε με -30. Θα προλαβει? Δυσκολο.
Quote:
Originally Posted by Darkling
υ.γ. Εξ ισου αγωνιωδης η προσπαθεια της Λουτον να σωθει (ομαδα Τσαμπιονσηπ για χρονια ε.) που ξεκινησε αν θυμαστε με -30. Θα προλαβει? Δυσκολο.
Tι Τσάμπιονσιπ, μικρός τη θυμάμαι μονίμως στην Α' Κατηγορία (σημερινή Πρέμιερσιπ). Και καλή μικρομεσαία ομάδα, με διακρίσεις, δεν νομίζω να είχε βγει Ευρώπη πάντως.
Μολις ισοφαρισαμε σε 1-1 στο 30'
για να δουμε.
παιχτε γερα!
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Quote:
Originally Posted by Darkling
Tι Τσάμπιονσιπ, μικρός τη θυμάμαι μονίμως στην Α' Κατηγορία (σημερινή Πρέμιερσιπ). Και καλή μικρομεσαία ομάδα, με διακρίσεις, δεν νομίζω να είχε βγει Ευρώπη πάντως.
το δικο σου μικρος απ το δικο μου διαφερει :P
Σιγά ρε. Τα παρουσιάζετε ορισμένοι λες και είμαι 40άρης, ενώ έχω πει πολλάκις ότι είμαι του '77. Απλώς παρακολουθώ μπάλα από πιτσιρικάς, ενώ εσείς αρχίσατε στα 13-14. :P
Btw η Λούτον έπαιζε Α' Κατηγορία από το 1981 μέχρι το 1992. Είχε πάρει και το Λιγκ Καπ το 1988, αλλά τότε δεν έβγαζε ΟΥΕΦΑ αυτή η διάκριση. ~> http://en.wikipedia.org/wiki/Luton_Town_F.C.
Τεραστιο διπλο στο 87, 1-2.
ειμαι κομματια. τους αγαπω.
θα ποσταρω αυριο.
κομματια
παμε μωρη ομαδα.
ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ.
Έλα να κεράσουμε θανατάκι την έξετερ (ξανά) και πάμε για Ευρώπη.
Η νεα χρονια μπαινει με στυλ, χορευοντας κλακεται στο μεσονυχτι, και μεις ταξιδευουμε στο Ροδεραμ.
Πολυ δυσκολο ματς, δηλωνω οχι λιποψυχος (σικ) αλλα ρεαλιστης και αποφασιζω οτι και το Χ ειναι καλλιστο αποτελεσμα.
Παμε.
μωρη.
ομάδα.
0-1 στο 68'.
δεν εχω να πω τιποτα.
χαχ, 1-1 στο 90'
κριμα. Καλο αποτελεσμα, απλα μπορουσε να ειχε τιναξει τη μπανκα στον αερα.
Μεσα στο Μπαρνετ.
Διπλο και πεος.
ξεκινησε.
Τιμιο 1-1.
Προηγηθηκαν, ισοφαρισαμε.
εμειναν και με 10 στο 75' αλλα δεν μπορεσαμε το "κατι παραπανω" (κλισε)
η αληθεια ειναι οτι η Ομαδα επαιξε ματς μεσα στη βδομαδα και δεν το εγραψα.
γιατι?
γιατι το εβλεπα απ το λαηβ σκορ και στο τελος ενιωσα να με πληγωνουν.
Παιχτηκε το αναβληθεν ματς με την Εξετερ, αυτο που κερδιζαμε 1-0 στο 67' και εσβησαν τα φωτα γαμω τη ΔΕΗ Λονδινου.
Και στην επαναληψη (απ την αρχη ολο το ματς), δεν πηραμε ουτε το Χ.
Τελικο 1-2 και πεσαμε κατω απ τις θεσεις ανοδου.
Ηττα μαχαιρια στην καρδια.
Και τωρα ξεκιναει το εντος εδρας με τη Ροτσντεηλ. Επισης πολυ δυσκολο ματς και σιγα σιγα φτασαμε τα 3 ματς χωρις νικη. Ελπιζω να.
Παμε.
Μωρη.
Τιμιες.
Λατρειες.
υ.γ. Συμφωνα με στατιστικο η Νταγκεναμ εχει τις περισσοτερες τελικες σε ολη την Ληγκ 2.
(!!!!!)
παμε.
στα ηχεια επαιζε το Aiming High των Accept και 1-0 στο 12' απο τον ποτε-διαολο-τον-πηραμε-αυτον-Mark Arber.
Παμε λεμε!!!