EasyTagQuote:
Originally Posted by locust
Printable View
EasyTagQuote:
Χρησιμοποίησα όλη την τέχνη και τις γνώσεις μου γι'αυτό. Απέτυχα. Οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το κιροκερ είναι μαλακία και αντιαισθητικό.Quote:
Και μιας και το φερε η κουβέντα, έχω μερικά προβληματάκια με το κδε πουχω στο λάπτοπ. Κατ'αρχάς, ενώ έχω βάλει τα ελληνικά στο λέιαουτ και έχω φτιάξει το σουίτσιν όπσιονς, δεν αλλάζει η γραφή με αλτ+σιφτ. Για να το κάνω πρέπει να πατάω τη σημαιούλα στο πάνελ.
Το κυριότερο είναι ότι κάθε φορά που ανοίγω το λάπτοπ, όταν φορτώνει μου εμφανίζει για μερικά δευτερόλεπτα τον κέρσορα και μετά μαυρίζει η οθόνη. Για να το διορθώσω κάνω ριστάρτ και μπαίνω από ρικάβερι μόουντ και μετά ξανά ριστάρτ και όλα είναι οκ. Αλλά αυτό το πράγμα είναι βαρετό όπως καταλαβαίνετε οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν μορ δαν γουέλκαμ. Α, αυτό συμβαίνει και με γκνομ.
Για τις γλώσσες δοκίμασε να κάνεις το εξής:
δώσε sudo cp /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf.backup
sudo kate /etc/X11/xorg.conf
και άλλαξε το πεδίο Keyboard:
(το grp_led:scroll απλά κάνει το Led του scroll lock να ανάβει όταν έχεις τα ελληνικά και να σβήνει στα αγγλικά)Code:Section "InputDevice"
Identifier "Generic Keyboard"
Driver "kbd"
Option "CoreKeyboard"
Option "XkbRules" "xorg"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "us,gr"
Option "XkbVariant" ","
Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle,lv3:ralt_switch,grp_led:scroll"
EndSection
Ικονοκλαστ τα φωτα σου :
Για να παρω ενα το ΓΚΟΥΗ ενος προγραμματος και να το κοτσαρω πανω στον δικο μου κωδικα προσθετοντας τις επιπλεον λειτουργιες που θελω, πρεπει να ζητησω αδεια απο τον οριτζιναλ δημιουργο? Δεν θελω να παρω ουτε βασιζομαι σε κωδικα αλλου, απλα το ντηζαην θελω να αντιγραψω γιατι το γκουη που εκανα εγω ειναι κακασχημο και μη λειτουργικο :!:
Αν ο κώδιξ του gui που 8ες να τσιμπήσεις είναι gpl μπορείς να κάνεις ό,τι σου καπνίσει αρκεί το αυτό που 8α φτιάξεις να είναι και αυτό gpl. Ρίξε και τον άν8ρωπο στα κρέντιτς σου και είσαι κύριος. Αν ο κώδιξ είναι σε κάποια opensource άδεια τότε τσέκαρε τι ελευ8ερίες σου δίνει και πράξε ανάλογα. Άδεια γενικώς δε χρειάζεται να ζητήσεις για os/fs εφαρμογές, βουτάς ό,τι 8ές.
Χμ στο πλέιλιστ του άμαροκ είναι σπαστικό που το μπάκγκραουντ των τραγουδιών είναι γκρι και άσπρο (εναλλαγή). Πώς το αλλάζω αυτό ώστε να είναι μόνο άσπρο;
ρε έυκολο είναι. πείτε. μάλλον δεν είναι θέμα άμαροκ γιατί συμβαίνει και στα φόλντερζ.
το αμαροκ απο τοτε που το ξερω ετσι ηταν. Μηπως ειναι θεμα κδε και οχι αμαροκ? δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει
επειδή είναι ριγέ. σε κάποια φάση είχα κάνει κάτι και "διόρθωνε". αλλά δε θυμάμαι τι. πείτε ρε μουνιά.
μηπως το ετρεξες απο γνομε? χοχοχο
Γαμιέται η Creative ...
E!! Paidia!! Exw ena provlima!!
me to pou anoigei to ubuntu mou vgazei ayto :
Error activating XKB configuration.
It can happen under various circumstances:
- a bug in libxklavier library
- a bug in X server (xkbcomp, xmodmap utilities)
- X server with incompatible libxkbfile implementation
X server version data:
The X.Org Foundation
70200000
If you report this situation as a bug, please include:
- The result of xprop -root | grep XKB
- The result of gconftool-2 -R /desktop/gnome/peripherals/keyboard/kbd
kai -mantepste!!!- de mporw na xrisimopoiisw ellinikous xaraktires!!
episis, pws mporw na kanw uninstall to kde alla kai ola ta programmata pou evale?
otan mou lysete aytes tis dyo apories tha anaferthw kai sto simantiko provlima pou antimetwpizw!! eyxaristw!!
episis :
sh: Can't open hplip-2.7.7.run
pws skata to anoigw ayto? sto site elege oti prepei na exw root access i kati tetoio.
ean exeis xorg-server 1.4 katebase se 1.3 kai bale 3ana ta key input pou exeis orisei
loipon epeidi eixe diafora provlimata to ubuntu mou logw twn peiramatizmwn, ekana ena format kai isyxasa. to ksanavala kai ola kala ektos apo to simantikotero : de douleyei to amarok.
me to pou paw na valw ena kommati stin playlist, crasharei, kanw force quit kai apo kei kai pera den ksananoigei plus de mporw na kanw restart i shut down to pc kai anagkazomai na to kanw apo to koumpi.
peite ti ftaiei.