locust,entelws kaloproaireta:den rixneis psifo diamartyrias se ena komma pou tha mpei sti vouli.pauei na einai psifos diamartyrias.ama eleges "egw tha psifisw laos giati goustarw karatzaferi kai eimai deksios" den nomizw kanenas na sou elege tipota.
Printable View
locust,entelws kaloproaireta:den rixneis psifo diamartyrias se ena komma pou tha mpei sti vouli.pauei na einai psifos diamartyrias.ama eleges "egw tha psifisw laos giati goustarw karatzaferi kai eimai deksios" den nomizw kanenas na sou elege tipota.
χανεις το νοημα, αλλα μπορει να φταιω εγω γιαφτο επειδης δεν μπορω να το εξηγησω καλα
Emena mporeis na alakseis se Darth Vader parakalo? :PQuote:
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καθενας μπορει (λεμε τωρα) να λεει και να κανει το οτιδηποτε αλλα την κρισιμη στιγμη να κανει κατι αλλο πχ εσυ να ψηφισεις λαος, ο ντεγγιαλ κουκουε και ο κατωριμος νεα δημοκρατια, χωρις να ξερει κανεις αλλος τιποτα, και να συνεχισετε να υπερασπιζεστε τα "υποτιθεμενα" ιδεωδη σας στα φορουμ και τις προσωπικες σας συζητησεις. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΚΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
Dude... To gegonos oti einai humor den airei tin antifasi. I antifasi einai: O laos goustarei na tis trone oi metanastes kai esy tha ton psifiseis. Les oti simpatheis tous metanastes, alla tha psifiseis to koma pou zitaei tin maziki tous apelasi epidi eisai aidiasmenos me to sistima. E OK profanos den tous simpatheis TOSO oste na min tous diskolepseis emmesa ti zoi psifizontas LAOS. Afou profanos i anagki sou na ekfraseis tin aidia sou gia to politiko sistima einai megaliteri apo tin simpatheia pou exeis stous metanastes i to misos pou exeis gia tous mpatsous...Quote:
Λεγοντας λαος στο συγκεκριμενο πολλ, αλλα και με την εξηγηση που εδωσα , πιστευα οτι εδειχνα την αηδια μου για το πολιτικο συστημα στην ελλαδα κανοντας ηλιθιο χιουμορ, αλλα μαλλον απετυχα.
Opote psifise oti thes na psifiseis alla min mas to paizeis "ego kalo paidi simpatho metanastes kai miso mpatsous"... To theoro ipokrisia na thes KAI psifo sto fasista na rikseis KAI na mas to paikseis kai oti simpatheis tous metanastes kai miseis tous mpatsous...
Φίλε χρήστη λόκαστ,
το να βγεις και να πεις τώρα πως εξ' αρχής δεν είχες σκοπό να ψηφίσεις ΛΑ.Ο.Σ., αλλά το είπες απλά για να τονίσεις κάτι, είναι ειλικρινά μια ματαιότητα. Αν κάποιος το έπιασε απ' τα πρώτα ποστ που το εξήγησες έχει καλώς, οι υπόλοιποι σε χαρακτήρισαν ή θα σε χαρακτηρίσουν φασίστα και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να προσπαθήσεις να πείσεις τον κάθε μαλάκα κατώριμο για το αληθές του αντιθέτου.
Υ.Γ. Εδώ που τα λέμε, καλέ μου λόκαστ, νομίζω πως κατάλαβα τι θέλεις να δείξεις με την "ψήφο στο ΛΑ.Ο.Σ." αλλά πρέπει να παραδεχτείς πως το παρουσίασες ελαφρώς χάλια.
Υ.Γ.2 ΨΟΦΟ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.
Είπε ο λοκαστ απλά μια χαζομαρούλα, την οποία την παραφουσκώσατε χωρίς κανένα λόγο.
Εδώ εσύ ψηφίζεις πασόκ.
Καλά λοιπόν. Ούτε εγώ θα ψηφίσω ΛΑΟΣ. Πλάκα έκανα.
Α! Ούτε σκεφτόμουν να ψηφίσω ΝΔ. Κι αυτό πλάκα ήταν.
Τι θα ψηφισεις λοιπον;
Xristopistia!
Ο δοκιμαζόμενος και από την καταστροφική εξέλιξη των πυρκαγιών υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Πολύδωρας, σχετικά με το νέο αποκρουστικό κρούσμα αστυνομικής βίας, δήλωσε: «Παρηγγέλθη στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η έρευνα των συνθηκών, των περιστάσεων και της εξακριβώσεως των στοιχείων των συμμετεχόντων προσώπων. Σε κάθε περίπτωση αποδεικνυόμενης της συμμετοχής Αστυνομικών σε αξιόποινες πράξεις, πέραν του σχηματισμού της ποινικής δικογραφίας θα υπάρξουν και βαρύτατες συνέπειες διοικητικού και πειθαρχικού χαρακτήρα».Quote:
Originally Posted by locust
Quote:
Originally Posted by Ace
Χα χα χα Κατώριμε! Φαντάστικο το αστείο σου! Ο Βικ είναι χριστιανός!! :rofl:
Βασικά δεν θα ψηφίσω. Δεν θέλω κανένας από όλους αυτούς που ζητάνε τον μπζήφο μου να κυβερνήσει. Και όταν λέω κανένας εννοώ κανένας. Οπότε το πολιτικό μου κριτήριο και η χριστιανική μου συνείδησις λένε ότι δεν πρέπει να ψηφίσω κανέναν.
Το ενεργό μου πολιτικό παρελθόν είναι το εξής:
Έχω ψηφίσει 1 φορά στην ζωή μου. Κάποιες νομαρχιακές εκλογές πριν κάποια χρόνια όπου ψήφισα τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, που εγνώριζα ως δημοσιογράφο από τον Οικονομικό ταχυδρόμο και κατέβηκε με την Πολιτική Άνοιξη. Θα τον ψήφιζα αν κατέβαινε με το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ αν υπήρχε, τη ΝΔ ή (ακόμα και) το ΠΑΣΟΚ.
Επίσης παρόλο που δεν ψήφισα στις περασμένες βουλευτικές, σκεφτόμουν σοβαρά να ψήφαγα τον Κακλαμάνη γιατί δεν θα ντρεπόμουν για την επίλογή μου και θα συνεισέφερα να μην ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ.
Επίσης το 94 νομίζω γράφτηκα μέλος στην νεολαία της Πολιτικής Άνοιξης (πάλι αυτή!) αλλά για λόγους που σίγουρα δεν είναι αυτοί που νομίζετε και κάποια στιγμή μπορεί να μοιραστώ γιατί τώρα πάω να προλάβω το λεωφορείο να με πάει στην εγκυμονούσα γυναίκα μου (Ο Βικ πολλαπλασιάζεται!!).
θα ρώταγα τώρα,πόσοι διαβάζετε 1-2 πράγματα για το τι είναι το κάθε κόμμα ή συνδυασμός που παίζει τριγύρω,ή έστω αν σας απασχολεί.
Μήπως να ρωτούσες καλύτερα;
ελπίζω να μη σχολιάζεις τη γραμματική !
και να κάνεις πλακίτσα!