Δική μου εκτίμηση πριν πολύ καιρό... απλά έτυχε. Τώρα κατεβάζω το τελευταίο επ. Έχω υπηρεσία τώρα βέβαια και θα το δω αύριο μεσημέρι/απόγευμα... Ελπίζω σε massive epicness...Quote:
Originally Posted by Parasight
Printable View
Δική μου εκτίμηση πριν πολύ καιρό... απλά έτυχε. Τώρα κατεβάζω το τελευταίο επ. Έχω υπηρεσία τώρα βέβαια και θα το δω αύριο μεσημέρι/απόγευμα... Ελπίζω σε massive epicness...Quote:
Ωφού, πολύ μαυρίλα έχει γίνει η σειρά... Που είναι οι μάχες, το κέρατο μου μέσα;
Εμ αυτό είναι το ξεχωριστό με το BSG ντε, έχει το περιτύλιγμα space opera αλλά τελικά είναι όλα τα άλλα και λιγότερο αυτό :P
Εμένα η τροπή με έχει συνεπάρει αναπάντεχα. Έχουμε δυο αντίπαλα στρατόπεδα (Adama family vs. Gaeta & Zarek), κανένα από τα οποία δε μπορείς να κατηγορήσεις ξεκάθαρα δικαιώνοντας το άλλο. Όλοι έχουν τους (απόλυτα δικαιολογημένους) λόγους τους να κρατάνε τη συγκεκριμένη στάση. Αυτή είναι και η μαγεία της σειράς, δεν υπάρχει σωστό/λάθος ή δίκαιο/άδικο, πάντα εξαρτάται από την πλευρά στην οποία βρίσκεσαι. Καλά, για το χειρισμό των χαρακτήρων ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Τα σπάω ειδικά με Tigh αλλά και με μπαμπά Adama, και μετά με Gaeta (αποκάλυψη στον 4ο κύκλο) και Roslin. Αν και όλοι στέκονται πανάξια.
Προχωράμε με κομμένη ανάσα.
Το βράδυ θα το δω, μετά τον ΑΣΕΠ, κι αν είμαι σπίτι κιόλας.. :(
413 και πανικός, πόλεμος, χαμός στο ίσωμα, γαμήθηκαν όλα :shock:
Λοιπόν, πωωωωω. Τι ήταν αυτό ρε παιδιά!!? :shock: :pink: :worship: Πιστεύω αυτό είναι το Galactica που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. :headbang:
Twra to da to 413, ti epos einai auto. Pame re Adama kai Thrace.-
Shove it up your assssss! :shock:
Η σκηνή με Roslin με βρήκε με δάκρυα στα μάτια, τ'ομολογώ, από την άλλη είμαι γνωστός αισθηματίας.
edit: Η επανεμφάνιση του δικηγόρου ε.
το στυλό είναι πιο δυνατό από το σπαθί
και το μπιστόλι
Δυσθεώρητα επικά επίπεδα.
ψιτ πιτσιρίκο, σε άλλη αλάνα. εδώ παίζουν τα μεγάλα παιδάκια.Quote:
Originally Posted by cyber_lingas
Quote:
8)Quote:
Originally Posted by rincewind2k
ου, ρε nooba :P
Τους τελείωνε ο χρόνος μάλλον (είναι και ο φόβος της χαζομάρας του κοινού) και είχαμε ένα επισόδειο μόνο exposition. :?
Δεν την βλέπω καλά... [spoiler:t6ypqmtp]την number six του Saul, προβλέπω να την καθαρίζει η Helen!!! :D[/spoiler:t6ypqmtp]
Κατ'άλλα, so say we all!!!