περυσι.
Printable View
περυσι.
afto den mporw na to katalavw oute kai gw fileQuote:
Originally Posted by Raven Lord
Το ειπα και στο προηγουμενο ποστ στην αρχη, δεν ειμαι κανενας ειδικος, αλλα αυτα που γραφετε ολοι εσεις με αποκορυφωμα τον freak brother που τα ποστ του περιοριζονται σε μια ποικιλια απο "ποσα θα φανε σημερα οι γαυροι" μεχρι "το χω παιξει στανταρ διπλο στο στοιχημα" ειναι εντελως γελοια στην προσπαθεια που κανω εγω να μιλησω για το παιχνιδι. Και οκ, μπορει στο Αθλετιξ να εχει βγει και ανακοινωση που προετοιμαζει το εδαφος για την καθυστερηση, και παντα δεχομαι οπως εγραψα και την αναγκαια καζουρα, αλλα απο εκει, μεχρι αυτα που γραφετε απεχει πολυ.Quote:
Originally Posted by Kingryche
Βγηκε ο Σαργκανης σημερα σε μια εκπομπη το πρωι και ΤΟΝΙΣΕ γυρω στις χιλιες φορες ποσο καλα επαιξε ο Ολυμπιακος και οτι ειχε παρα πολυ καλη κυκλοφορια, καλη πιεση και το οτι εχασε 2-4 οφειλεται στην διαφορα κλασης των δυο ομαδων. Δηλαδη οταν τα λεω εγω η οποιοσδηποτε αλλος ειναι τραγικοτητες γαυρων, οταν τα λεει ο Σαργκανης που δεν ειναι και γαυρος τι ειναι? Τοτε τα σεβεσαι? Η μηπως καθεσαι και διαβαζεις Πρωταθλητη και Ντερμπυ που απαιτουν απο τις ομαδες να γαμανε την Μπαρτσελονα και την Ρεαλ? Ρε συ, για τοσα ειναι οι ελληνικες ομαδες, τοσα κανουν. Μια ισοπαλια χθες θα ηταν καλο αποτελεσμα, το ειχα γραψει και πριν τον αγωνα, αλλωστε μεχρι το 85 μια χαρα ηταν το 2-2, εβαλαν κι οι αλλοι κωλοφαρδοι 2 γκολ απο κορνερ κι επειδη ο Ουαντου ειχε κραμπες και ποναγε το ποδαρακι του. Τι να κανουμε τωρα, εδω πηρε η Ελλαδα το Γιουρο με το χειροτερο ποδοσφαιρο που εχω δει σε διεθνες επιπεδο εθνικων ομαδων η συλλογων.
Στην τελικη, καθεστε γραφετε ποσο ποναει και τετοιες μαλακιες, εμενα προσωπικα το εχω ξαναγραψει πολλακις, αν με πονουσε το τι κανει ο Ολυμπιακος δεν θα εγραφα εδω περα γιατι θα με ενοχλουσε, εγω τουλαχιστον ειδα εναν αγωνα γεματο γκολ και φασεις :) . Απλα τονιζω σε καθε ευκαιρια ποσο αστειο ειναι που βλεπω ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποστ απο βαζελους να ασχολουνται περισσοτερο με το τι κανει ο Ολυμπιακος απο οτι η ομαδα τους. Και δεν μου φαινεται περιεργο πλεον, αφου παιζετε με την Μεταλουργκ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ οντως!!!
Οσο για τον Τζορτζεβιτς, εχει καταντησει αηδιαστικο εδω και πολυ καιρο που οποτε χανει τη μπαλα πεφτει σαν να τον πυροβολουν, αλλα αν εκει θελετε να βρειτε εναν λογο που χανετε το πρωταθλημα εδω και τοσα χρονια και οτι τον προστατευουν στην Ελλαδα, καλυτερα να κανετε καμια προπονηση μπας και κερδισετε κανεναν Ιωνικο.
Δεν ξέρω ρε συ Fixxxer, δεν είμαι και κανάς ειδικός αναλυτής του ER, αλλά ο μόνος που φαίνεται να παίρνει τόσο σοβαρά τα λεγόμενά του και αυτός που λέει τις περισσότερες "κακίες" για τους άλλους μου φαίνεται πως είσαι εσύ.
Τα δικά σου ποστ είναι αυτά που προσπαθούν όχι να την πουν, αλλά να βρίσουν όποιον είναι Παναθηναϊκός και έχουν επιθετικότητα. Τέσπα...εγώ συνεχίζω να το βλέπω ως χαβαλέ.
EIMASTE ARRWSTOI KAI EINAI PIA ARGAA.
DEN PERNAEI I WRA ANTE DEN MPORW NA SKEFTOMAI TPT.
LEIKSTOOOO 8)
Mhn mou peis oti exeis kai agwnia :D
8a elega forza milan alla h aek mou einai arketa sympa8hs otan paizei eurwph
kati mou leei pws shmera 8a koimh8ei o 8eos kai h aek 8a fygei me to diplo apo to san siro
einai kati poly kala paidia edw kai me exoun se katastolh :P
και θα αρχισει η αποκαλυψη μεταQuote:
Originally Posted by Bullet
Bullet, αγόιρι, είσαι απλά αντιολυμπιακός τσαρλατάνος.
|SE KAMIA PERIPROSI DEN PREPEI NA DEXTEI GOAL H AEK"
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAA
Δε ξέρω παιδιά αλλά πολύ καρό είχα να νιώσω τόσο μεγάλη κάβλα. Δεν αντέχω, περιμένω πως και πως να περάσει το δεκαπενθήμερο να δω το δεύτερο σόου...
Ρε μλκ κινγκ, έχεις μπερδέψει τον φίξξξξα με εμένα.Quote:
Originally Posted by Kingryche
Όλα μου τα ποστ είναι απολύτως σοβαρά όντως, αλλά δε λέω κακίες, αλήθειες λέω.
λιγο ακομα και η αεκ θα ξεπερνουσε σε ευρωπαικη μαλακια το γαυρο σημερα...
εχουν σπασει τα νευρα με τις ηλιθιοτητες που κανουν οι ανθρωποι...και αυτο γιατι?
σαφεστατα περιμενα να φαει 3-4 η αεκ
σαφεστατα περιμενα να τη γαμησει η μιλαν σε ολους τους τομεις.
αυτο που δεν περιμενα ειναι να παιξει αξιοπρεπεστατα και να κανει και 2-3 ευκαιριες αλλα να τις πεταξει οσο χειροτερα γινεται.
Οκ οι παικτες της αεκ ετσι απλα δεν συγκρινοντε με τιποτα με της μιλαν μιλαμε για τεραστιες διαφορες... αλλα μλκ οχι κι ετσι... δηλαδη τοσο ασχετοσυνη? Δεν μπορουν τα παλικαρια να σπρωξουν τη μπαλα στα διχτυα?
Και μια ερωτηση για γνωστες αεκτζηδες... αυτον τον αντιπαθεστατο αμπαλο Μορα τι ακριβως τον εχει ο φερερ και κανει στην ομαδα?
γιατι εχει να βαλει αλλο?
για να πω την αληθεια αμα δεν εχει να βαλει αλλο ας παιξει με 10 ...καλυτερα θα παιζει..ειμαι σιγουροςQuote:
Originally Posted by freak brother