to paizeis mpoulis dike mou alla mareseisQuote:
Originally Posted by Amnesiac.
etsi sthnontai ta megala kolpa
(opoios vrei apo pou einai parmeno kerdizei mod sto sexion)
Printable View
to paizeis mpoulis dike mou alla mareseisQuote:
Originally Posted by Amnesiac.
etsi sthnontai ta megala kolpa
(opoios vrei apo pou einai parmeno kerdizei mod sto sexion)
THAT explains a lotQuote:
Originally Posted by pitchfork
κάθε μάιο χάνουμε το μισό φόρουμ (και επιστρέφει το άλλο μισό :P )
κουράγιο ψαράκια! :D
Πλάκα-πλάκα... Πέρασε ένας χρόνος.
Καλή τύχη jimid, μη μασάς.
Goodbye Jimid
Μπαίνω κι εγώ το πρωί, λογικά σε μερικές μέρες επιστρέφω με τη δεύτερη αναβολή
Αυτα ειναι!Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Αν αργησει, τρωμε.
Κλασικά, πριν φύγω απτο κωλοστρατόπεδο για την μετάθεση, μου πήρε "συνέντευξη" ο διοικητής.
Εν μέσω 15λεπτου κηρύγματος του στυλ "όλοι οι Έλληνες πρεπει να κάνουν 3 παιδιά και πάνω γιά να αυξάνεται η στρατιωτική μας δύναμη" κλπ, ΟΛΗ την ώρα κρατιόμουν με το ζόρι να μη πέσω στο πάτωμα απτα γέλια και φάω καμιά φυλακή τελευταία μέρα..Αιτία??
Και τα 15 λεπτά που μου μιλούσε, δεν σταμάτησε να κοιτάει με ένα θεϊκό ύφος "τι-είναι-αυτό-τώρα-ρε-πούστη-μου" απορίας/περιέργειας/θυμού το tshirt Enemies of reality που φορούσα εκείνη την ώρα. Εντάξει, αν το βλέπατε θα καταλαβαίνατε, αλλά μιλάμε για το πιο ηλίθιο βλέμμα που έχω δει ποτέ!
Χοχο, και γω εδώ Σέρρες όταν είχα πάει να πάρω αναβολή, ήμουν με βερμούδα και μπλουζάκι cooper (τυλιγμένος με φίδια κλπ). Κάτι έγραφε ο παπάρας ο υπεύθυνος και δε σήκωσε αμέσως το κεφάλι του. Όταν τέλειωσε επιτέλους, πήρε αυτό το πανέμορφο βλέμμα απαξίωσης και μετά από 5-10 δευτερόλεπτα μου έδωσε 10 χρονάκια αναβολή :D
deka?wow ,egw mexri 7 katafera na parw
Βασικά λάθος, 11 μου έδωσαν. Ο τυπάς μου δίνει 9 στην αρχή και με στέλνει σε 2 άλλους να βάλουν σφραγίδες. Το βλέπει ο ένας και λέει "ρε 'συ, μόνο 9 χρόνια του έδωσε του παιδιου" και έχωσε άλλα δυο.
hmoun sto kevop sto xaidari (milanezos!) paliouras 14-15 mhnwn sapilas kai kykloforousa ta apogeymata arketes fores me dialymenh parallagh apo katw, epikh mplouza slayer (ena nekrotafio eixe!) me koukoula kai a8lhtiko papoutsaki leyko. provlepomenos!
mia fora pou lete savvato prwi eixe paei 11 h wra kai me psaxne h aksiwmatikos yphresias giati hmoun o estiatoras.
ayth htan tou dioikhthriou kai htan psaraki kai mou pan oti fwnaze ketsi.
tespa den thn eixa ksanadei pote kai parousiazome sto grafeio me thn apo panw emfanish.
me koitaei kala-kala, xalarwnei, mou leei pou hsoun, ths lew koimomoun, me rwtaei einai ola entaksei, ths lew nai(!) kai meta to meshmeriano thn ekana gia to spiti.
hmoun sigouros oti de 8a 8ele na me ksanadei...
ama teleiwsei i anavoli mporw na paw na zitisw alli i tha mou kanoun malakies? :?
Αν η αναβολή που έχεις πάρει είναι η μεγάλη, λόγω εισαγωγής πανεπιστήμιο και αν δεν έχεις πάρει το πτυχίο σου, τότε μπορείς να πάρεις αναβολή για άλλον ένα χρόνο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη -ανέλπιστα με μένα- και δεν έχασα την Ολυμπιάδα πρόπερσι. :DQuote:
Originally Posted by Pitsadoros
Εγώ είχα ταγματάρχη που έβαζε στο γραφείο του Deep Purple, Led Zeppelin, ακόμα και Metallica π.χ. και την έλεγε κιόλας στους δόκιμους που είχε για βοηθούς επειδή δεν ξέρανε τι μπάντα παίζει. :shock:Quote:
Και τα 15 λεπτά που μου μιλούσε, δεν σταμάτησε να κοιτάει με ένα θεϊκό ύφος "τι-είναι-αυτό-τώρα-ρε-πούστη-μου" απορίας/περιέργειας/θυμού το tshirt Enemies of reality που φορούσα εκείνη την ώρα. Εντάξει, αν το βλέπατε θα καταλαβαίνατε, αλλά μιλάμε για το πιο ηλίθιο βλέμμα που έχω δει ποτέ!
Αλήθεια.
puroboliko eisoun ?