ti eipa?
edit:a gia to allo thread les...malakies mwre na pernaei h wra :P
Printable View
ti eipa?
edit:a gia to allo thread les...malakies mwre na pernaei h wra :P
sto "VALTE OLO TO DVD STON KWLO" kontepsa na klapsw.xwris mlkies twra stenaxwrithika.
an iman vazelos tha eklaiga sigoura
:)
Χμ Μιτς μην κάνεις κι εσύ το ίδιο λάθος με τους άλλους γαύρους εδώ μέσα να βλέπεις όλους τους βάζελους ως έναν ε. Σκούζουν ποιοι; Ο bullet και ο πιτς. Από την άλλη, άλλοι τόσοι σκούζουν και από τη δική σας μεριά για το πέναλτυ, με μπροστάρη τον φίξξξερ και ας έχετε κερδίσει. Κοίτα και λίγο δίπλα σου.
de skouzoume re gamw to mouni ths prwths 3aderfhs tou aderfou tou mpatzanakh tou boh8ou sto periptero tou ebraiou gamw
«Flavio is not shit»
17/1/2006 20:56
Τα νέα κυκλοφορούν πολύ γρήγορα! Με ταχύτητα αστραπής τα σχόλια που γίνονται για τον Φλάβιο Κονσεϊσάο έφθασαν στην Κωνσταντινούπολη και στα αυτιά του Μουσταφά Τουργκούν, ενός εκ των ατζέντηδων που εκπροσωπούν τον Βραζιλιάνο άσο. Ο Τούρκος μάνατζερ δέχθηκε να μιλήσει στο Sportime.gr και παραδέχθηκε ότι ο πελάτης του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ωστόσο έσπευσε να τονίσει πως «δεν είναι για τα σκατά όπως τον παρουσιάζουν τα ελληνικά ΜΜΕ» και υπογράμμισε με έμφαση ότι ο «Φλάβιο δεν αγωνίζεται στη θέση που παίζει ο Ριβάλντο. Είναι άδικο να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις. Πρέπει ο κάθε ένας να σέβεται την καριέρα και την προσωπικότητα του ατόμου που κριτικάρει».
Ο Μουσταφά Τουργκούν είναι απολύτως ενημερωμένος για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος του Κονσεϊσάο. Απάντησε με ευγένεια σε όλες τις ερωτήσεις και σε κάθε ευκαιρία φρόντιζε να συνδέει τον Βραζιλιάνο σταρ με τον Παναθηναϊκό.
«Μίλησα χθες (16/1) το πρωί με τον Φλάβιο. Είναι πολύ στεναχωρημένος γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει τα αποτελέσματα που πρέπει. Όσον αφορά όμως τη συνεργασία του με την ομάδα είναι πολύ ευχαριστημένος. Μπορώ να σας πω ότι από τη ζωή του στην Αθήνα είναι ευτυχισμένος».
-Για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός δεν έχει τα αποτελέσματα που θα έπρεπε. Τι εξήγηση δίνει;
«Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να βρει κανείς ποιοι είναι οι λόγοι. Για την ακρίβεια είναι ένας και μοναδικός. Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα. Το καλοκαίρι πόσους παίκτες πήρε; Επτά; Οκτώ; Δεν είναι εύκολο να ρολάρει τόσο σύντομα μια ομάδα που έχει τόσους καινούριους παίκτες»
-Υπήρχε το καλοκαίρι η πληροφορία ότι ο Κονσεϊσάο είχε όρο στο συμβόλαιο με τη Γαλατά που του έδινε τη δυνατότητα να το σπάσει στην περίπτωση που η τουρκική ομάδα δεν συμμετείχε στο Champions League. Έχετε βάλει ανάλογο όρο και στο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό; Ρωτώ γιατί δείχνει δύσκολο να κατακτήσει η ομάδα του Φλάβιο τη δεύτερη θέση.
«Όχι! Κατηγορηματικά όχι. Εγώ έκανα τα δύο συμβόλαια και γνωρίζω πολύ καλά. Ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο μπήκε τέτοιος όρος. Η Γαλατά είχε οικονομικά προβλήματα και ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την προσφορά του. Έτσι έγινε. Ο Φλάβιο έχει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό».
-Για τη δική του απόδοση τι λέει;
«Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Ο Κονσεϊσάο είναι κομμάτι μιας νέας ομάδας, που τώρα δημιουργείται. Ακόμη θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι ο Φλάβιο παίζει με το Νο6. Δεν είναι 10αρι. Δεν είναι ο παίκτης που θα αλλάξει το σκορ. Είναι παίκτης ομάδας, που δουλεύει και αγωνίζεται για την ομάδα του. Δεν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με τον Ριβάλντο. Είναι άδικο για να μην πω ότι δεν είναι τίμιο».
-Είναι μια σύγκριση που γίνεται τις τελευταίες δύο ημέρες στην Ελλάδα.
«Το ξέρω. Γνωρίζω τι έχουν γράψει και τι λένε τα ΜΜΕ».
-Επίσης υπάρχουν σενάρια για το ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιο πριν τη λήξη του.
«Είναι αδύνατον να συζητήσω κάτι τέτοιο, ιδιαιτέρως όταν έχουμε να κάνουμε κάτι υποθετικό. Έχουμε ένα κλειστό συμβόλαιο για τρία χρόνια. Γνωρίζω πως είναι η κατάσταση με τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και στην Τουρκία. Η πίεση για τα αποτελέσματα είναι πολύ μεγάλη. Όμως να ρωτήσω κάτι; Αν παρακολουθήσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό έχοντας αφαιρέσει τις φάσεις των πέντε γκολ, πιστεύω ότι αν ζητήσετε να μαντέψουν τον τελικό νικητή οι οκτώ-εννιά στους δέκα θα απαντήσουν πως πρέπει να ήταν ο Παναθηναϊκός.
Υπάρχει αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα; Όταν γίνεται κριτική πρέπει να αναλογιζόμαστε την ιστορία της ομάδας, του παίκτη, του προπονητή. Ερωτώ, πόσες μεγάλες ομάδες έχει η Ελλάδα; Υπάρχουν μεγαλύτερες από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό; Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικό σωματείο και ο Φλάβιο έχει μεγάλη καριέρα. Πρέπει να σέβονται και τον Παναθηναϊκό και τον Φλάβιο. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και για τον Ολυμπιακό και τον Ριβάλντο.
Μπορεί να μου πει κανείς αν στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν έρθει να παίξουν ποδόσφαιρο στη χώρα σας παίκτες μεγαλύτερης αξίας του Ριβάλντο και του Φλάβιο; Ας είμαστε όλοι τίμιοι στην κριτική μας και να μην αδικούμε τους άλλους. Γίνεται κριτική για τον Μαλεζάνι, που είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Με ευρωπαϊκές περγαμηνές και μεγάλη εμπειρία. Όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να τα παραγνωρίζουμε και να τους ρίχνουμε όλους στην πυρά χωρίς δεύτερη σκέψη. Με ελαφρά τη καρδία!»
-Αν κατάλαβα σωστά είδατε το ντέρμπι;
«Μάλιστα».
-Κατά τη γνώμη σας ο Κονσεϊσάο πως έπαιξε;
«Δεν ήταν καλός. Η απόδοση σου ήταν… «έτσι και έτσι». Θα ήμουν τρελός να πω ότι έπαιξε καλά, πως απέδωσε σύμφωνα με το επίπεδο του. Όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Φλάβιο είναι για τα σκατά, όπως λένε κάποιοι. Σίγουρα δεν ήταν ο κορυφαίος, αλλά δεν ήταν και ο χειρότερος. Είναι άδικο για τον Φλάβιο να γίνονται τέτοια σχόλια».
eleos eQuote:
πό την άλλη, άλλοι τόσοι σκούζουν και από τη δική σας μεριά για το πέναλτυ, με μπροστάρη τον φίξξξερ και ας έχετε κερδίσει. Κοίτα και λίγο δίπλα σου.
kaneis den bgike na pei gia stimeno paixnidi gia plirwmeno diathth pou i8ele na kerdisei o bazelos oute kaneis ebale 23423424 fotofrafies tou
eipa mono oti auto penalti kata th gnwmh mou den einai, opws les esi oti kata ti dikh sou einai kai kala kaneis kai thn ypostirizeis
an twra 8ewreis oti auta pou egrapsan oloi oi olympiakoi (plhn enos 8) ) einai "skouksimata" tote mhn aporeis pou mazi me pitc kai bullet se pairnei kai sena h mpala
ps oso gia auta pou egrapse o fixxxer mallon apotiximenh prospa8eia gia xioumor einai
to opoio opws ksereis den dia8etei
:moutza:
Parta ki esy Magellan pou me koroideueis, parta ki esy Odonian pou tha me vgaleis kai brostari ton gauron epeidi ekana post tin imera tou derby OLOS TUXAIOS meta apo kati mines... sugnomi pou de parakoloutho to forum kathe mera na vlepo kammenous na milane gia tin sullogi tous apo 5000 CD, allous na kanoun black humor me palikari pou ekane post sto forum kai meta pethane se tragiko atuxima kai allous na variountai kai na kanoun 200 post tin imera epeidi den exoun kati allo na kanoun.
Meta apo auto, pare kai tis diloseis tou Germanakou, pou opos kai na xei, kati perissotero tha xerei apo olous esas ki emena gia tin diaitisia:
"Στην φάση του πέναλτι ο τερματοφύλακας έχει προλάβει να μαζέψει το κορμί του. Υπάρχει επαφή αλλά με υπαιτιότητα του επιτιθέμενου, οπότε δεν στοιχειοθετείται πέναλτι. Παραδέχτηκε και ο κ. Καλόπουλος ότι έκανε λάθος γιατί στην θέση που βρισκόταν είδε παράβαση. Στην φάση της ισοφάρισης ο βοηθός δεν τον βοήθησε αλλά δεν είχε και άποψη. Πολλοί συνάδελφοι όταν είδαμε την φάση της ισοφάρισης του Ολυμπιακού συμφωνήσαμε πως ο παίκτης έχει υψωμένα τα χέρια άλλα χωρίς πρόσθεση. Η αμφιβολία δόθηκε υπέρ του επιτιθέμενου, καθώς δεν στοιχειοθετείται παράβαση. Είναι λογικό με όλο αυτό το ντόρο που έγινε πριν το ματς να επηρεαστεί. Είναι ανθρώπινο. Είναι δύσκολο να μην επηρεαστείς. Αφού πέρασε όμως τα πρώτα δύσκολα λεπτά, σφύριξε καλά, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο αγώνας είχε ρυθμό, ήταν γρήγορος και είχε δυσκολίες".
Episis, an nomizeis oti ego prospatho na po oti adikithike o Olumpiakos, aptin stigmi pou sto arxiko mou post pou se evgale ektos eautou (kata ta alla, OOOOOOXI den exeis kamia prokatalipsi enantion mou epeidi eimai proklitikos) exo pei oti den itan penalty, alla kai oti tou Konstantinou itan xeri, den katalavaino pos les esy oti prospatho na vgalo ton OSFP adikimeno. Ego apla ekana post epeidi eida ton Pano Bullet kata kurion logo kai tous upoloipous vazelous kata deuteron logo na aisthanontai kai adikimenoi kai na prospathoun na mas peisoun oti itan penalty kai oti o Konstantinou ekane xeri. Telos panton... ama akoma pisteueis oti itan penalty, de me endiaferei, de thelo na sou allaxo tin apopsi ama den prokeitai na dexesai kouventa. Oson afora tin kazoura, auto eleipe na min ekana kai apotiximeno opos leei o malakas o allos humor, ti stigmi pou edo kai 7 mines mas exete PRHXEI TA ARXIDIA gia Biscan, gia Flavio, gia ton SPRY ton gumnasti kai gia ton megalo europaiko sullogo. Diavase ti leei to Athetics otan baineis ekei pano sto proto topic kai meta pes mou ama boro na kano kazoura i oxi.
Akolouthei kai deutero post mou gia na katarripso tis diafores lanthasmenes omorfoules apopseis pou exete peri 3 eukairion kai 3 goal kai eno eseis eixate 3 faseis episis alla 2 goal...
xaxaxaxaxaxa
malaka
Galanis Sports DataQuote:
Originally Posted by Odonian
Olympiakos vs Panathinaikos
Sunolo Sout 18 - 8
Pases Sostes 68 - 36
Pases Lathos 36 - 41
Sentres 9/22 - 5/14
Apokrouseis 11 - 19
Foul Kata 20 - 34
Klepsimata 17 - 8
Prosopika de tha to ekana post oute 1/1000 giati klasika opos leei ki o Mitsmann pali tha skouzete, alla mias kai diavasa auto to kaname kai kanate apo 3 faseis eipa na dialuso tis oneiroxeis... e kai na gino kai brostaris afou mou apodidetai o titlos oti kai na kano!!!
α) Ναι βέβαια, δε σκούζει ο φίξξξερ. Αμέ. Χίλια συγγνώμη, ήμουν στραβός.
β) Με τη στατιστική ρε παπάρα θα μου απαντήσεις για το αν ήταν 3 ή 13 οι ευκαιρίες σας; Το ματς το είδαμε όλοι. Μπορούμε να τις μετρήσουμε. Όσα κάνατε, κάναμε πάνω κάτω - η διαφορές στη στατιστική έχουν να κάνουν με την κατοχή που φυσικά και θα είχατε στο γήπεδό σας. Η στατιστική είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πεις ψέματα.
γ) Όλως τυχαίως ποστάρεις τη μέρα του ματς, όπως και όλως τυχαίως δε θα πόσταρες αν χάνατε. Κοκοκο?
δ) Θα ήθελα να δικαιολογήσεις τον πληθυντικό στο "αισθάνονται αδικημένοι". Αν μιλάμε για το σύνολο του πρωταθλήματος κάτι παίζει, αλλά στο συγκεκριμένο ματς οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟ δεν γκρινιάζουν.
ε) Δε νομίζω να έχει πρήξει κανείς αρχίδια με το πόσο καλά παίζει ο Φλάβιο. Ειδικά τα δικά σου που και καλά έχουν να μπουν στο φόρουμ μήνες. Εκτός και αν πορώνεσαι με τις φαντασιώσεις σου (βάζελους να στη λένε για το πόσο γαμάει ο ΠΑΟ κλπ) και μετά έρχεσαι και χώνεις εδώ. Η γενική γνώμη είναι ότι ο Φλάβιος και ο Μπίσκαν δεν παίζουν καλά. Εκτός και αν θυμάσαι τα πριν του πρωταθλήματος, οπότε και είναι λογικό να λένε οι οπαδοί τα δικά τους (όπως έχετε κάνει κι εσείς για πάρα πολλούς θεούς που αποδείχτηκαν παλτά).
Ξέσπασε τη Δευτέρα (16/1) ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις, τις οποίες δημοσιεύει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", στις οποίες μιλάει για την αντίδραση του Εζέκιελ Γκονζάλες προς στους διαιτητές του αγώνα και τα όσα ακολούθησαν από τον Αργεντινό μέσο του Παναθηναϊκού.
"Ο Γκονζάλες είναι ένας ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα. Θα έπρεπε, λοιπόν, επειδή ξέρει ποδόσφαιρο να έχει καταλάβει πως μια μεγάλη ομάδα υπάρχει στην Ελλάδα και αυτή είναι ο Ολυμπιακός! Δέκα χρόνια πελάτες τους έχουμε, όχι μόνο εμείς, αλλά και ο πρόεδρος. Ελεγαν όλη την βδομάδα για DVD και… καλά κρασιά. Ηρθε ο πρόεδρος στο Ρέντη, μας έκανε τούρμπο και είδαμε το ίδιο έργο! Τι να μας πει ο Γκονζάλες; Οι… δύο Ριβάλντο, όπως μας έλεγαν πέρυσι. Τι έχει κάνει στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Είχαν το θράσος να μας πουν και γέρους και εγώ έψαχνα το παιχνίδι να βρω τους… νέους! Δεν τους είδα πουθενά. Ο Γκονζάλες, επειδή, επαναλαμβάνω, τον εκτιμώ πολύ ως ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να μάθει να σέβεται! Δύο χρόνια είναι στην Ελλάδα και συνέχεια ασχολείται με τη διαιτησία. Γιατί δεν μας είπε για το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής: Αντί να κάνει το σταυρό του που δεν αποβλήθηκε από το πρώτο ημίχρονο, έχει το θράσος να μιλάει για τη διαιτησία. Επαιξε μπάλα ο ίδιος ή η ομάδα του για να μιλάει; Θα έπρεπε κάποιος να του πει πως όταν ξεκινήσαμε εμείς να σαρώνουμε τους τίτλους, πριν από μία δεκαετία, εκείνος ήταν ακόμη μικρό παιδί".
"Με όσα έλεγαν τις προηγούμενες μέρες από τον Παναθηναϊκό, για τη διαιτησία και το DVD, μας έβαλαν στην πρίζα! Εμείς ήμασταν ήρεμοι και εκείνοι μας έκαναν να γυαλίζει το μάτι μας. Οσο για τον διαιτητή, μας έκανε το καλύτερο δώρο! Εδωσε το ανύπαρκτο πέναλτι και μας τσίτωσε ακόμη περισσότερο. Μόλις είδα τον κόσμο να μας παροτρύνει ακόμη πιο πολύ μετά το ανύπαρκτο πέναλτι ήμουν σίγουρος ότι θα το γυρίσουμε το παιχνίδι. Μετά το 1-1 πείστηκα ακόμη περισσότερο. Εμείς τόσα χρόνια έχουμε μάθει να βγάζουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Το αποδεικνύουμε κάθε χρόνο! Μας έθιξαν τον εγωισμό με όσα έλεγαν τις προηγούμενες μέρες. Εμείς φταίμε που φάγαμε καπάκι το γκολ μετά το 3-1 και δεν τους ρίξαμε άλλο ένα, να επαναλάβουμε το 4-1 της Λεωφόρου. Τόσα χρόνια βλέπουν την πλάτη μας. Εμείς σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό ως μεγάλη ομάδα, αλλά εκείνοι δεν σέβονται τον Ολυμπιακό με αυτά που λένε. Ας κάνουν τα μισά απ’ όσα έχουμε κάνει εμείς όλα αυτά τα χρόνια και μετά μιλάνε. Γέρος ο Ριβάλντο, ο Τζόρτζεβιτς, ο Σούρερ, εγώ, ποιος; Θα ήθελαν να έχουν τέτοιους παίκτες στην ομάδα τους;".
"Δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά του Παναθηναϊκού, αλλά με ενόχλησαν πολύ αυτά που δήλωσε ο Γκονζάλες. Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Θα κάνει πολλά χρόνια να συνέλθει ο Παναθηναϊκός με όσα τους έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έβαλαν μυαλό ούτε μετά το 2-0 του ΟΑΚΑ; Πήγαμε στο γεμάτο ΟΑΚΑ, παίξαμε την μπάλα μας και κερδίσαμε καθαρά και δίκαια. Εμείς όταν χάσαμε πέρυσι στη Λεωφόρο, βγήκαμε και είπαμε δεν παίξαμε καλά και χάσαμε, μπράβο στον Παναθηναϊκό. Εγώ ξέρω ότι θα περάσουν πολλά χρόνια για να συνειδητοποιήσουν ακόμη και οι οπαδοί του Ολυμπιακού τι έχει κάνει αυτή η ομάδα δέκα χρόνια τώρα. Αυτό το κατόρθωμα δύσκολα θα επαναληφθεί".
Ριβάλντο: "Δεν ανέχομαι ήττα από τον Παναθηναϊκό"
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ριβάλντο βρέθηκε στο εστιατόριο του γηπέδου «Καραϊσκάκη» στο οποίο και δέχθηκε την αποθέωση από τον κόσμο που παρευρέθηκε εκεί. Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι… ήξερε ότι θα έκανε τέτοια εμφάνιση, ενώ υποστήριξε και πάλι ότι θέλει να μείνει στην ομάδα.
"Αισθανόμουν ότι αυτό θα ήταν το δικό μου παιχνίδι και δικαιώθηκα. Πραγματικά το απόλαυσα το παιχνίδι. Στα ματς με τον Παναθηναϊκό δεν μπορώ να ανεχτώ την ήττα. Αυτό το ντέρμπι μου θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα αντίστοιχα που έδινα στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως δεν ήθελα να χάνω από τη Ρεάλ, έτσι δεν θέλω να χάνω από τον Παναθηναϊκό. Ηθελα να παίξω καλά σ’ αυτό το ματς, για να δείξω σε όλους, ότι το εννοώ, όταν λέω ότι θέλω να μείνω στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι. Είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και δεν έχω κανένα λόγο να φύγω. Θα δούμε τι θα γίνει".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth ... 10706.html
πολυ καλο παιχνιδι εκανε ο γεωργατος.
ναι
periergo pou oi vazeloi meta apo toses selides den exoun anaferei to 7-0 pantos gia na niosoun kalitera.
a) o monos logos pou skouzo einai epeidi skouzoun oloi oi alloiQuote:
Originally Posted by Odonian
b) Kala, eidika esy pou eisai kai mathimatikos tha prepe na xereis oti ta statistika de lene PANTA tin alitheia, alla sinithos tin lene...
c) Den upirxe periptosi na xasoume, ara de tha mathoume pote an tha postara i oxi.
d) Gia pes mou ti akrivos paizei sto sunolo tou protathlimatos.
e) De me noiazei ti lene oi alloi, pote den apotheosa ton opoiondipote Yekini, Fabien Estay, Yoskowiak prin ton do na paizei giati polloi opos autoi pou sou leo vgikan palta. Antitheta me ton Bent Christensen pou pote den katalava giati den kratisame, aneta o pio xarismatikos skorer pou eixame ta teleutaia 15 xronia. Ante, meta ton Aleko Tatsi.
Kata ta alla :pink:
Tha ertheis sunaulia PL? Ki an oxi, giati re pousti?