against modern football, κανονικά.
Printable View
against modern football, κανονικά.
μεγαλο ελεσντι ο Νικολας...και μεγας συλλεκτης αυτιων μπατσων
στηριζουμε με δυναμις
Έχω ξενυχτήσει με Ζούκα, καλές εκπομπές πολύ μπλα μπλα και έπαιρνε και ένας τύπος κάθε βράδυ ο Μαγγελάνος νομίζω όπως αναφέρθηκε και γενικά είχε πολύ χαβά.
Με Σωτηρόπουλο επίσης και πολύ γέλιο με τις ιστορίες του προέδρου. Βάλε με στη μύγα κτλ.
Καλός και ο μακαρίτης ο ουδέτερος, τελευταία όμως το παραξήλωσε και σαν αρειανός μου ήταν αδύνατον να τον ακούσω.
Το κακό πλέον είναι οτι οι πιο πολλοί είναι πλέον οπαδοί και αν και έχω όλη την καλή διάθεση να τους ακούσω όλους (σχεδόν) αυτό δε γίνεται. Όπως αδύνατον είναι να ακούω και αρηςφμ. Κάτι λέει ο Καμόρας αλλά όχι πάντα.
mono illuminati.oloi oi alloi gia fapes
σουπερ 3...ειμαι ψαγμενος
το 2007 στην κατάληψη της Τούμπας, με ειχε πιάσει υστερία σε μία φαση, και ουρλιαζα "εχουμε τρυπηθεί γαμώ την παναγία σας, ο ΠΑΟΚ διοικείται από τρύπιους που ξεπουλάνε την ομάδα", μου την είπε ενας γύρω στα 50, ο οποίος πήρε πληρωμένη απάντηση από τον Νικόλα..
"Σκασε ρε μουνόσκυλο, καλα τα λέει το παλικαράκι ρε φυτο"
Γενικά, πολυ μπροστα ο Νικόλας, σε όλα του...παίζει να είναι ο πιο αγνός αλλά και ταυτόχρονα αρρωστημένος οπαδος ανεξαρτήτου ομάδας, στην Ελλάδα. Τον πάω με τα χίλια, και όποτε τον πετυχαίνω του μιλάω με σεβασμό.
Ιλλουμινατι ειναι για πολλές κλωτσιές, ελλεείνοι και σιχαμένοι. Ραπτοπουλας (αν και ειναι σκουλήκι) και Καμόρα γιατι ρίχνει τρελο δουλεμα στον σκουληκοζοέλ.
O Νικόλας έχει ξεφύγει, δεν πιστεύω να πιστεύει κανείς αυτά που λέει. Εκτός αν ισχύουν οτι είστε η εφηβική ομάδα, και που είναι οι μετοχές Γιωργάκη, στα γραφεία της Ιντερκόμ κ.τ.λ.
Οι ιλουμιτάτι καλοί είναι ρε, έχουν γέλιο, ελεεινός είναι ο φαλάκρας. ΑΑΑΑ και ο Ζαγόρας που την έχει δει δημοσιογραφάρα, μεγάλος βλάκας.
Τελευταίως ακούω ελάχιστα αθλητικά ραδιόφωνα, Τό 'χω γυρίσει στο 106,5 :dfinger::dfinger::dfinger::dfinger:
Ενώ παίζει να ξαναέχω γράψει στο παρόν, θα πώ κι εγώ στο περίπου: Τα πρωινά, αν τύχει να βρίσκομαι στο αμάξι, "Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει" (αυτό και στην επανάληψή του μετά τις 02:30 τα ξημερώματα), ή κανά Ραπτό-Κόκκινο (αποθέωση του τίποτα) και μετά (μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν, γιατί παίζει ν' άλλαξε ο ρόλος/πόστο του στο metropolis) Στέλιο Γρηγοριάδη. Όταν βρίσκομαι σε μεσημεριανό τραπέζι επιβάλλονται σε όλους οι Illuminati, ενώ κανά μεσημέρι που ξαπλώνω, κι έχει κανά δυνατό θέμα, ακούω και τον Ζαγόρα. Βραδάκι ακούμε τον Λαγογιάννη, Γκαμόρα-Ζοέλ, Ραπ και Ζαγόρ (κάνω zapping, δηλαδή). Οι εκομπές του Σωτηρόπουλου είναι αξεπέραστες, πάντως, και μεγάλο RIP στον "ΠΡΟΕΔΡΕ!". Άντε και στον Παρασίδη! ;)
edit: ξέχασα και τον Μύρτσο τα μεσημέρια.
μουσικη ποτε ακους ρε φιλε?
ο γρηγοριαδης πηρε την θεση του απολυμενου σκουληκιου
ο βλακογιαννης ειναι εμετος και τσιρλα (μαζι)
hah, την έχω ελαττώσει, είναι η αλήθεια, ενώ για τον Γρηγοριάδη κάτι ψιλιάστηκα. Βλακογιάννη δεν συντονίζομαι, πάντως, μήν νομίζεις...στ' αμάξι, κι αυτόν, πριν το ραντεβουδάκι με την κυρά.
http://img854.imageshack.us/img854/3127/parasidis.jpg
Και όλα τα άλλα που λέτε είναι φλούδες.
η σημερινη ιστορικια εκπομπαρα
Μυρτσος εναντι Κοντη...
http://www51.zippyshare.com/v/23029774/file.html
πριν ειχε Μπαμπη Σκελιδα εναντι Μαρκεζινη Θωμαιδη
απολαφστικό ήταν μας έφτιαξε το μεσημέρι
R.I.P. fight club
http://www.youtube.com/watch?v=7tsIx15xlMM
banner re :-(