Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
:lol:
Πότε είπα κάτι για το συγκεκριμένο επιχείρημα? Για τα υπόλοιπα μίλησα. Γι'αυτό δε γνωρίζω τίποτα. Τεσπα. Γέλιο.
Printable View
Quote:
:lol:
Πότε είπα κάτι για το συγκεκριμένο επιχείρημα? Για τα υπόλοιπα μίλησα. Γι'αυτό δε γνωρίζω τίποτα. Τεσπα. Γέλιο.
τι γελιο μωρε;
FaithFails άμα μου ξαναμοντάρεις ποστ θα σε βεβηλώσω.
την καρακάξα την άφησα, δεν έχεις παράπονο.Quote:
vevilotheitai h vavilothite oso thelete, egw shmera tha thn kanw nwris kai tha paw sto kainourgio mou spitaki, kai tha stripsw mia tsigaroumpa kai tha peksw wow ksinontas ta arxidia mou kai trogontas tost, kai to vrady tha koimithw apo tis 11 giati avrio allh mia omorfh mera kio ilios kaiei gia mas tous
ειχα διαβασει αρθρο στον Ιο νομιζω , που ειχαν βαλει δυο διακεκριμενους στο εξωτερικο καθηγητες ιατρικης να μελετησουν την διδακτορικη εργασια της Νατασας και παθαν πλακα.. ουτε καθηγητης πανεπιστημιου ( :wink: ) δεν θα μπορουσε σε τοσο λιγο χρονο να γραψει μια τοσο εμπεριστατομενη διατριβη .
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
:rofl:
Quote:
Originally Posted by enitharmon
Δεν τα ορίζω εγώ, υπάρχει καταστατικό
Quote:
Originally Posted by freak brother
αυτά περί "έτοιμων" διδακτορικών τα έχω ακούσει αρκετές φορές. Αν όντως ισχύουν (πιθανότατο το βλέπω) ξανασκεφτείτε το όταν φωνάζετε να μην υπάρχει αξιολόγηση και έλεγχος στα Πανεπιστήμια. Αυτά. Έφυγα.
για τις θετικες επιστημες τι λεει το καταστατικο;
εδιτ: ε μη φευγεις τωρα που αρχισαμε να γνωριζομαστε καλυτερα :(
ροφλ, κοτεύεις να το γράψεις αυτό στο πόλιτιξ!!!!Quote:
Originally Posted by FaithFails
η αληθεια ειναι πως ναι, αφηστε το οφφ τοπικ μου ησυχο!!!
Μπαη δε γουεη, ποναω στο στηθος τωρα τελευταια, θα παω να με κοιταξει η ΝΑΤΑΣΣΑ.
Mi Mits, oxi, orkizomai oti den eisai o pio grafikos xristis tou Athletics!
Τον ήπιες, είναι γενική χειρουργός.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
λοιπον
Κυριακη γινομαι 26 , και Σαββατο οποιος δεν εχει τπτ καλυτερο να κανει ειναι καλεσμενος εδω .
sto rock club (cult magazi) La Candela, Alkminis 8, Αλκμήνης 8 ,Δάφνη
(κοντά στο μετρό, σε στενό κάθετο στην βουλιαγμένης και στην ηλιουπόλεως, απέναντι από γυμναστική ακαδημία;) .
οσοι ηρθαν στο περσινο μου παρτυ ξερουν τι θα παιχτει .
αυτα οπεν ειναι οποιος γουσταρ.