gamw ti mpoutana mou
Printable View
Κάνε τα κονέ σου να σου γράψω καμια καφρίλα (τύπου Elder Scrolls 2, Dawn Of War, Warhammer 40k Epic: Final Liberation) να γουστάρεις.Quote:
Originally Posted by Shadowking
:!:Quote:
Originally Posted by pixies451
Quote:
Originally Posted by locust
Ωραίο κειμενάκι όντως...αν ήταν και αξιόπιστο.
Αυτή δεν την πηδούσε ο Μέριλυν Μάνσον σε κάποια φάση?
ένα σωρό πηγές από εφημερίδες σου έχει, βιβλιογραφία θες;Quote:
Originally Posted by FaithFails
Quote:
Originally Posted by enitharmon
Θέλω να μη λέει παπαριές που χάφτει ο κόσμος αμάσητες όπως αυτό περί θαύματος για το διδακτορικό της. Είναι καθ'όλα νόμιμο με οποιοδήποτε πρώτο πτυχίο σε ανθρωπιστικές επιστήμεςνα κάνεις διδακτορικό σε άλλη ανθρωπιστική επιστήμη. Και πολλά άλλα ηλίθια που βαριέμαι να εξηγήσω.
η ιατρική είναι ανθρωπιστική επιστήμη; σαν τα φιλολογικά;
συμφωνούμε ότι το διδακτορικό στην ιατρική είναι μια μεγάλη παπαριά και μπορείς να το κάνεις σε 6 μήνες (από παράδοση), αλλά και 2 χρόνια πριν το πτυχίο είναι λιγάκι πολύ ε; συν την όλη πορεία και "βιογραφικό" της.
εχω μια ξαδερφη απο το χωριο που ηταν συμφοιτητρια της νατασας. δεν ειναι εβραια γι'αυτο να τοποθετηθει η μπλανκετ παρακαλω εχω κλεημ του φεημ
[quote="enitharmon"]η ιατρική είναι ανθρωπιστική επιστήμη; /quote]
Ναι εδώ και χιλιάδες χρόνια.
α ειχα κι ενα φιλο καποτε που ελεγε οτι τα λοτζιστιξ ειναι ανθρωπιστικη επιστημη!
FaithFails άντε μωρή καρακάξα που χάφτει ο κόσμος αμάσητες παπαριές, αν χάφτει τέτοιες, αυτές είναι ότι τέλειωσε τμήμα με καθημερινές υποχρεωτικές παρουσίες κατοικώντας σε άλλη πόλη. Κι ότι έδινε διαλέξεις κι έκανε μετεκπαίδευση στο εξωτερικό χωρίς πτυχίο. Κι ότι κάνει αόρατη ειδικότητα αυτή τη στιγμή, όταν άτομα που δεν έχουν χάσει έτος στην ηλικία της ακόμα κάνουν ειδικότητα με πρώτο πτυχίο.
Αυτά από την ανθρωπιστική σκοπιά.
:lol:Quote:
Originally Posted by Milton
γιατι να μην ειναι να λοτζιστιξ, αλλα ειναι η ιατρικη;
πως οριζεις μια ανθρωπιστικη; και τι ξερεις για τα ιατρικα διδακτορικα;
Τι διαφορά έχεις μωρή καρακάξα faithfailed απο ένα αν8ρωπιστή;