απο καμια ασφαλιστικη θα ητανQuote:
Originally Posted by tamagothi
Printable View
απο καμια ασφαλιστικη θα ητανQuote:
Originally Posted by tamagothi
Σημερα ειχα κατι ΚΑΨΕΣ (και καυλες δηλαδη) που ημουν με κοντομανικο ολη μερα. Δεν ειχε και ιδιαιτερο κρυο δηλαδη, αλλα εγω μενω και κατω απο το βουνο. Σαπισα ολη μερα σπιτι με προ εβολουσιον τουρνουα, ντερμπυ της πουτανας και δευτερο τουρνουα προ εβολουσιον. Σουβλακια, υπολειμματα βασιλοπιτας, σοκολατακια, κοκα κολα, μουστοκουλουρα απο Σπατα (καποιοι ξερουν) και πονοκεφαλο εδω και 5 ωρες. Επισης, βαρεθηκα να βλεπω για τη βλεννα του σαλιγκαριου στα τελεμαρκετινγκ.
Που πήγαν τα "καλημέρα" bot?
Καλημέρα :)
den iparxoun pia "kalimeres"
imaste emo.
Ο παρανοΪκος πρωην ξαναχτυπα version.Quote:
Originally Posted by attila
Επίσης μην ξεχνάτε ότι κυνηγάνε τα έντυπα ταυτοτήτων και διπλωμάτων καθώς (και τα οποία είναι και τα πιο ακριβά) τα νέα διαβατήρια. Τα θένε για να κάνουν πλαστά χαρτία για παράνομους μαλάκες εντ στάφφ.
Ναι Fireknight ήταν καταπληκτικά αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι έπεσε ΑΓΡΙΟ στριμωξίδι σε μας τους προλετάριους που δεν είχαμε να δώσουμε 180 ευρώ για τραπέζι και μπουκάλι και μπήκαμε με τα ταπεινά εισητήρια των 30 ευρώ (άσχετα που από τηλεφώνου μου πανε πως η είσοδος είναι 20 συν 10 ευρώ το ποτό οπότε το θεώρησα λογικό ότι μπορώ να μπω με 20 και να μη δώσω τίποτα παραπάνω και το ίδιο και η παρέα μου και ξενερώσαμε μόλις είδαμε πόσο κρατούσαν τελικά). Εκτελεστικά άψογος, φανταστικοί ήχοι, πολύς χορός, τρελό κέφι κατά τα άλλα. Πολύ καλύτερος και από την πρώτη φορά που τον είδα στην πλατεία Αριστοτέλους πριν 9 περίπου χρόνια στην αντιπολεμική συναυλία που έγινε για τον βομβαρδισμό της Σερβίας (μόνο που τότε ήταν free :P).
vroxi ke simeraaaa vroxi ke avrioooo....
exw dio apories:
1h:
pos ginete na vrexei apla ke kirile otan ime mesa sto ama3i ke tis treis fores pou xriastike na katevw, erixne karekles?
2h:
afou vlepeis pos exei pi3ei o dromos ke den kinite tipota... giati kornareis? na se akousei poios?
auta.
paw na doulepsw :/
Όσες φλωράτζες έχετε τουτού πρέπει να πάτε καμια φορά βόλτα μέσα σε κατακλυσμό με μηχανή. Άλλο πράμα ε. Και αν δεν φοράς και γυαλιά (γαμημένη μυωπία) κωλολέει να έχεις ανοιχτό το κράνος και να τρώς το σπρέι στην μούρη. Είναι σαν να κάνει ιστιοπλοΐα. Αρκεί να μην το κάνεις όταν είσαι στην Εθνική ξέρω γω, γιατί θα τρώς στη μούρη το σπρέι απο τις νταλίκες που είναι νερό, χώμα και μπίχλα.
.nai :!:Quote:
Originally Posted by lab
molis eida se topiko kanali amerikaniki ekpompi telemarketing gia parousiasi tis "apolitis psistarias"
o parousiastis itan o Hulk Hogan
to mialo mou pona :!:
Μπάφους;;;Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Εμφανίστηκε ΠΟΥΣΤΑΚΙ στο εμεσεν μου με το εντελώς gay nickname The Blood Is Love. Αρνήθηκε να πει ποιος καθυστέρας είναι, όποιος γνωρίζει περισσότερα να τοποθετηθεί δημόσια κι αν είναι δυνατό να δώσει και διεύθυνση.
Ευχαριστώ.
έπσακσα στο εμεσεν μου, αλλα δε βρικα καπιον τετιο να τον καταδοσο
εχο ομος μια young virgin! θες κονε;
Katw ta xeria apo young virgin