Μόνο εγώ δε μπορώ να μπω στο rapidshare τη στιγμή που θέλω σαν τρελός να δω ταινία;
Printable View
Μόνο εγώ δε μπορώ να μπω στο rapidshare τη στιγμή που θέλω σαν τρελός να δω ταινία;
Exw sundesei enan ekswteriko sklhro pou thelei USB 2. To pc mou leei pws exw kai kala 8 (!) axrhsimopoihtes grhgores thures USB, otan egw 6 vlepw oles ki oles, 3 apo tis opoies xrhsimopoiountai, kai einai arges. Ti thelei na pei o poihths?
Θύρες που βγάζει η motherboard αλλά δεν έχει εξόδους το tower?
Pithano,nai.. Ti kanw s'authn th periptwsh omws? O sklhros sernetai.. :?
Προσωπικα δεν καταλαβα, εχεις δηλαδη 6 αργες απο τις οποιους χρησιμοποιουνται οι 3 και αλλες 8 γρηγορες που δεν εχεις ανακαλυψει που ειναι? Η ειναι οι 6 γρηγορες (το πιο λογικο) και απλα για καποιον λογο που δεν μπορεις να εξηγησεις ο σκληρος σερνεται?
epitelous irthe to inderne sto kainourgio mou spiti
Ωραια, επιτελους θα μας καλημεριζει καποιος την ωρα που παμε για υπνο. :P
Auto.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Auto mallon apokleietai.
Δουλευει κανενας αλλος μαλακας Σαββατο?
Kala den epimenw.. o upologisths epimenei omws pws exw 8 axrhsimopoihtes grhgores thures USB kai hrtha na zhthsw ta fwta sas ,ki oxi na to paiksw guru,gia na mhn arxisoun oi xarakthrismoi pali.
Εγω δεν εχω να προσφερω τιποτα, δεν μπορω καν να καταλαβω πως γινεται να εχεις 14 θυρες USB on board, να μου λεγες οτι εχεις ξερω γω αυτα τα πως τα λενε που τωρα ξεχναω τη λεξη, α ναι, hub, να σου πω ενταξει.
Auto ennoousa k gw, 14 USB 8ures e ti skata na tis kameis? K 8 einai uperarketes, kati allo 8a paizei.
edit: twra oute gia guru milhsame, oute xaraxthrisame.
giati kaneis den erxete mazi mou sto party simera?
afou ekana mpanio :(
ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ!!!Quote:
Originally Posted by FANTASMA
πήγα εγώ "για λίγο μωρέ θα πας, έχει κάτι πράματα να φέρεις, τα φορτώνεις στ'αμάξι, βλέπεις κει πέρα αν θέλουν τπτ κ γυρνάς"
η μικρή λεπτομέρεια ήταν πως υπήρχαν τρία (3) συνεργεία κει πέρα που όλοι με περιμένανε με ανοιχτές αγκάλες και πως τα "κάτι πράματα" ήταν δύο δρομολόγια
κ ήμουνα γέρακα
και μένω αγία βαρβάρα
μαμαα...