To Mirror's Edge θα το θελα αν δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας.
Printable View
To Mirror's Edge θα το θελα αν δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας.
για πειτε τι παιζει με launch next gen κονσολων τωρα που δεν ειναι η ελλαδα μεσα στις day one χωρες;import;
Σιγα τα φοβερα launch games που χουν ανακοινωσει και οι 2. Ιmport beta testing hardware δε νομιζω να εχει νοημα.Ασε να δουμε τι θεματα θα σκασουν στην πρωτη φουρνια και να βγει και κανα game...400-500e για killzones και killer instinct dlcs με τιποτα. Αρχικα για xbone λεγανε οτι θα ναι region locked.Βεβαια τωρα λενε οτι δε χρειαζεται και κινεκτ αυτοι...Καθε μερα αλλαζουν και κατι.Sony αν ακολουθησει ps3 τακτικη, λογικα θα ειναι region free. Παντως ξανασκεψου το σχετικα με εγγυησεις κλπ που sony ηταν 0 στα εντος, ποσο μαλλον να μπλεκεις με εξωτερικο. Παλι 1χρονο εγγυηση λενε, οποτε μετα το φιασκο ps3-40gb , bd-drive σε 2 μηχανηματα (σε μενα) να σκαει ακριβως μετα απο ενα χρονο και μια βδομαδα ,ylod κλπ, ειναι μεγαλο ρισκο. Στα videos φενεται να χει εξαερισμο μονο πισω και το brick μεσα...θερμοκρασιες θα χρειαστει γερο playtesting να δουμε πως τα παει.Xbone ειπανε τις προαλλες οτι θα ανεβαζει ανεμιστηρες, θα σβηνει μετα απο υπερθερμανση κλπ...Φοβερη σιγουρια για το hardware τους.
καλα πιο πολυ εγκυκλοπαιδικα ρωταω γιατι στο προηγουμενο launch δεν ασχολιομουν καθολου με κονσολες(πισι και αγιος ο θεος) και δεν εχω ιδεα τι ειχε παιχτει.
εγιναν 10
We just added two remarkable games to the Humble Origin Bundle: Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising and Populous!
These additional games are ready to play on Origin for Windows, with Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising also available on Steam!
If you have already purchased the bundle, you can get Origin keys for the games right now from your Humble Bundle download page and play them for free. If you haven't purchased a bundle yet, pay over the average price to receive this wonderful bonus content!
Ούτε αυτά τα δυο τα θέλω
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Populous
Όποιος θέλει κλειδιά, μου τα ζητάει.
Και μιας και μιλάμε για origin
http://www.insomnia.gr/_/articles/ga...B1%CF%82-r5196
Θα μπορούμε να γυρίζουμε λέει τα παιχνίδια μέσα σε 7 ημέρες αν δε μας άρεσαν, καλόοοοο.
Το sims 3 είναι μόνο για origin ή μου λέει μαλακίες το support του Humble Bundle?
Μόνο Origin. Όπως και τo BF3 και το DS3.
Άτροπε, ψήνω C&C, αν δεν το χεις δώσει.
To έχω δώσει το κλειδί του steam, αν ενδιαφέρεσαι για αυτό του origin (και γιατί να μην ενδιαφέρεσαι δηλαδή) πες μου και το πήρες πάραυτα.
Λογικά θα παίζουν και τα δύο ε; Άντε δες το να δώσω τότε και όλα τα διπλά.
Το πήρα. Θενξ, Άτροπος.
Τίποτα Μπλίτζ.
Και επειδή, κάποια κλειδιά είναι διπλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα έχω και τα δύο.
Οπότε όποιος θέλει κάποιο από τα:
Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Medal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin Key
Populous Origin Key
The Sims 3 Key
The Sims 3 High End Loft Stuff Key
The Sims 3 Late Night Key
Ας το ζητήσει.
Exw 2 steam keys perisseuamena gia opxion endiaferete, ena gia Europa Universalis III complete k ena gia Warlock, Master of the Arcane.
Ta europa universalis den einai gia ton ka8ena omologoumenws, alla to warlock einai ena arketa endiaferon TBS to opoio exw psiloleiwsei.
An endiaferete kaneis pm me.
εχει βαλει το ps plus δωρεαν το ac3 και παιζοντας το ψιλομετανιωνω που δεν εχω μεινει up to date με τη σειρα.η φωνη του desmond ειναι ο τυπος που κανει τον nathan drake στο uncharted ή ιδεα μου;
Γιατί σε ποιο πρόσφατο παιχνίδι δεν είναι ο North; Αν ποτέ κάποιος σε ρωτήσει ποιος ηθοποιός κάνει μια Χ φωνή στο Ψ παιχνίδι, πες Nolan North. Πιθανότατα θα πεσεις μέσα.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nolan_N...deo_game_roles
lol πες το ψεματα
Για πείτε γιατί (δε) μπορεί να είμαι τόσο ηλίθιος. Στο εταιρικό πισί, ό,τι ρυθμίσεις κι αν κάνω στον Firefox (20.0.1) δεν μένουν στην επόμενη επανεκκίνηση. Μιλάω για οτιδήποτε πειράξω, από αρχική σελίδα, folder αποθήκευσης downloads, ρυθμίσεις δικτύου κλπ κλπ. Ό,τι κι αν αλλάξω, όταν ξεκινάω εκ νέου τον Firefox όλα είναι όπως όταν είχε πρωτοεγκατασταθεί. Έχω ξεψαχνίσει τις ρυθμίσεις, δε βρίσκω κάτι από κει. Παίζει να είναι κάτι άλλο στο σύστημα γενικότερα;
inb4 "βάλε Chrome", "βάλε Linux" κλπ, αν μπορείτε απαντήστε περί Firefox παρακαλώ.
Όχι δεν είναι portable, μάλιστα όταν χρησιμοποιούσα έναν portable Firefox δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Χμμ για θύμισέ μου για το domain policy πού και πώς το πειράζω, έχω administrative rights.
Επίσης, αυτό συμβαίνει μόνο στον συγκεκριμένο υπολογιστή, σε άλλους δεν είχα τέτοιο θέμα.
domain policy > local admin
πρέπει να είσαι domain admin, και όχι local.
Οπότε η λύση είναι πρώτα να βγεις από το domain και μετά να πειράξεις τα πολισις.
Αν βγεις από το domain θα έχεις πρόβλημα γενικότερο όμως στην δουλειά
http://superuser.com/questions/37990...leaving-the-do
φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι. πείτε μου σας παρακαλώ, ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ?
εξηγούμαι. έχω κατεβάσει 2 προγράμματα.
το πρώτο ζητάει κωδικό για να ξεζιπαριστεί. και για να πάρεις τον κωδικό πρέπει να κάνεις έρευνα/κατεβάσειςμαλακίες/δώσεις κινητό ή άλλες παρόμοιες παπαριές που μου βρωμάνε λιγάκι. προσπαθώ να το ξεκλειδώσω(το ζιπ ντε) με ένα πρόγραμμα που κάνει λέει brute force attacks και άλλα χαριτωμένα αλλά δεν βλέπω προκοπή όμως.
το δεύτερο είναι στα ισπανικά ή κάτι τέτοιο και δεν βγάνω άκρη.
έχουμε γενικά κάτι αξιόπιστο και χωρίς σουξουμουξου κατέβασε το ένα ή το άλλο ή δώσε κινητό ή προίκα κλπ?
να συμπληρώσω ότι ρολλάρουμε με windows xp(...).
με τα λίγα περσικά που ξέρω νομίζω πως εννοείς αν έχει wpa, wep ή κάτι τέτοιο. ναι?
απ'όλα έχει, βρίσκω αρκετούς τριγύρω, οι πιο δυνατοί όμως παίζουν με WPA2.
μόνο wep θα μπορέσεις να σπάσεις, θα χρησιμοποιήσεις το aircrack και λογικά θα χρειαστείς λίνουξ (υπάρχει και για windows αλλά εμένα δεν μου έβλεπε την κάρτα δικτύου)
Βασικά το ποιο απλό:
για τα περισσότερα router έχουν διαρρεύσει οι default wpa2 κωδικοί, οπότε βρίσκεις και κατεβάζεις κάποιο "greek wpa finder" για android ή κάτι τέτοιο...
Κανείς δεν αλλάζει τον default κωδικό & για Thomπson, Netfaster, Connx κ.τ.λ. routers δουλεύει αρκετά συχνά...
Όλα σπάνε πλέον. WPA, WPA2 αν έχουν WPS enabled (ή απλό κωδικό) και WEP με ένα από τα aircrack-ng, airsnort και reaver. Απλά μάλλον θα χρειαστείς λινουξάκι και wifi adapter της προκοπής (atheros, prism, ralink).
Στη θεωρία πώς το έχεις δει, σε όραμα;
Μη λέτε για aircrack στον άνθρωπο. Ρολλάρεις με τα εξής δυο εργαλεία για android,
https://code.google.com/p/android-th...gen_v3_5_1.apk
http://androidadn.com/2012/06/penetr...ing-wifi-keys/
εψές επανεμφανίστηκε το δίκτυον του γειτόνου που έμπαινα μέχρι τώρα. οπότε βλέπουμε για το μέλλον.
σας αγαπώ όλους έναν προς έναν ε.
True, αλλά νομίζω με την μέθοδο που λέει ο Once Emperor δούλευε καλά. Δε μπορώ να βρω τώρα το άρθρο, αλλά θυμάμαι στο Slashdot που είχα διαβάσει για έναν τύπο που το έκανε αυτό ως πείραμα σε netcafe όπου συνδέονται/αποσυνδέονται χρήστες συχνά, με στατιστική ανάλυση των πακέτων κατά το handshake σε συνδυασμό με dict attack. Δυστυχώς δε θυμάμαι τις λεπτομέρειες.
netcafe και wifi?
δεν μας τα λετε καλά ... οργανωμένο σκέδιο να με δουλεύετε ε?
τι αλλαγες κανουμε στο utorrent με vdsl;
έκλεισα τον Μοζιλα και όταν τον ξανανοιξα είχαν χαθεί όλα τα ταμπς (ήταν ΠΟΛΛΑ) εκτός από τα 5 πρώτα
το session restore είναι απενεργοποιημένο
και γενικά ότι λύση προτείνει εδώ https://support.mozilla.org/en-US/kb...evious-session δεν πιάνει
επίσης δεν είχα κάνει καμία αλλαγή σε ρυθμίσεις κτλ πριν τον κλείσω
θέλω πίσω τα ταμπς μου, βοήθεια
History?
εννοείς να ψάχνω στο ιστορικό τα λινκς που με ενδιαφέρουν, δε παίζει - άσε που έχει μόνο μέχρι ένα μήνα πριν
ρε θυμίστε μου μία πώς αλλάζω τη γλώσσα στα windows 7 έτσι ώστε πχ. το notepad να μη βγάζει αλαμπουρνέζικα όταν γράφεις ελληνικά