και 450 gb στον καιαδα???
Printable View
και 450 gb στον καιαδα???
σόρρυ φίλος αλλά τα έριξες στον καιάδα τα έριξες μαζί με τα λεφτά σου όταν αποφάσισες να πάρεις μαημπουκ
να κανω κι εγω την μαλακια ερωτηση μου.
οι TFT oθονες και οι TFT τηλεορασεις καινε περισοτερο ρευμα απο τις αντιστοιχες CRT? γιατι ηρθε ενας λογαριασμος της ΔΕΗ και τα ειδα ολα.
oπως και αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701160 καιει παραπανω απο ενα απλο πολυμπριζο αν το εχω μονιμως ανοιχτο? (που το εχω)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
οι plasma καινε...οι TFT ειναι οκ απ οσο ξερω...καναν θερμοσιφΟΥνα θα ξεχασες
Ακόμα και αν καίνε περισσότερο (αν και δε νομίζω) αμφιβάλλω αν κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά. Το πόσο καίνε μπορείς να το δεις στο εγχειρίδιο.
εγώ που έχω μεγάλη πλάσμα, 3 πηση και ενα εξμποξ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη δεη, μου έρχετε κανα 50άρικο το κανονικό και κανα 30αρι το έναντι, οπότε 80 ευρώ το τετράμηνο πιστεύω ότι είναι καλά
Χμ δεν είχε πει πιο παλιά ότι έβαλε air-condition; Αν ναι, και το χρησιμοποιείς, ορίστε το πρόβλημα σου :razz:
οι TFT καίνε σίγουρα λιγότερο από CRT και το πολύμπριζο δεν έχω ιδέα αλλά δεν πιστεύω να καίει σημαντικά παραπάνω. το AC σίγουρα καίει κέρατα.
Oi Tft-lcd kaine ontws arketa ligotero apo crt.
Twra ti nomizeis oti kaiei to polumprizo den kserw, polumprizo einai, dhl sth xeiroterh na travaei ligo reuma to lampaki pou xei panw...
είναι σταθεροποιητής, είπα μην είχε κανα gateway or linkin πάνω.
Locust ti problhma exeis me tous mybook? :P
θενξ σε οσους απαντησαν
Ok ομιτζι ΖΟΜL κτλ, δεν περίμενα πως το story του Braid θα έκοβε τη γη στη μέση με τόση άνεση.