άμα έχεις φάει τη τρομάρα του 99...
Printable View
άμα έχεις φάει τη τρομάρα του 99...
to 99 den imoun se 8esi na to katalavw, gia auto me xezoun toso
exei e3afanistei ke i loukritia ke den mporw na tin vrw se kamia ap'tis kripsones tis
i aderfi mou ke i fili tis 3anakimi8ikan [gaidoures]
Ε ναι ρε, απλώς από φυσικής απόψεως, και τότε είχαμε φτάσει σε μια κορύφωση, όπως και σήμερα, δλδ με πρόχειρες μετρήσεις που έκανα, τους μετασεισμούς δεν θα τους καταλάβουμε καν.
Αν ήταν ακόμα 2007, θα έλεγα πως τρέμει η γη κάθε φορά που οι DHG πετάνε album, αλλά μάλλον θα το ρίξω στην κακή απόκριση, και μη φοβάστε! δεν κινδυνεύουμε για καιρό ακόμα!
Και επειδή γαμάω στον υπολογισμό χρόνου, 40", νότια πελοπόνησσος, 150 χιλιόμετρα από αθήνα, 33 μόλις μέτρα βάθος, 6,5 ρίχτερ, της πουτάνας θα έγινε κάτω, ας μην υπήρξαν θύματα τουλάχιστο.
εδώ λεει τη φάγανε και στα χανιά ακόμη. σεισμός σεισμός σοσιαλισμός.
καφρίλα όμως γιατι μόλις την είχα πέσει και αρχίζουν να κοπανάνε οχτακόσοι συναγερμοί.
skaei smsi, pro oligwn leptwn: "re sy malaka, ipame giortazeis, alla den itan anagki na mas 3ipniseis apo toso noris"
:lol:
an ke pistevw pws den ine tixeo pos molis 3ekinise to plintirio [pou ixa valei to roloi apo vradis] 3ekinise o sismos.
alla mi vgei pros ta e3w ke mou paroun to plintirio gia epistimonikes meletes...
exw ke polla aplita :shock:
Δεν έχει σημασία, το ξέρεις πως τα 8,9 ρίχτερ στη Σουμάτρα (το 2004) έγιναν αισθητά ακόμα και στο Λονδίνο;
Εγώ μόλις είχα σηκωθεί για νερό και ξανάπεσα, και στα πρώτα δευτερόλεπτα νόμισα πως είχα κάνει κάποια μαλακία.
Εδώ παραδόξως ούτε συναγερμός, ούτε σκυλί, δεν βλέπω σύννεφο, ούτε χαλί καλέ.
Γαμώ τα Φώτα.
Σ' αυτές τις περιπτώσεις γαμάει να σκέπτεσαι τι 8α γινόταν αν.
Φανταστείτε να κάνει σεισμό και να χετε φάει ψυχοτρόπα!!
:oops:Quote:
Originally Posted by ikonoklast
egw vasika skeftome ke gelaw moni mou, na ginei sismos ke na pesei mono to asteroskopio... ;i opos lene auto pou ine mesa oi sismologoi ke kitane tis gramoules :lol:
Φανταστείτε να γινόταν ξημερώματα κυριακής και ο φούρνος να είναι κλειστός και να μην έχετε ούτε ένα σπανακοπιτάκι.
Πρώτα κούνημα, μετά πείνα.
episeis xirotero: na ginei sismos ke na exoun apergia oi dimosigrafoi.
8a xaname tin e3is frasi: "8eleis na peis, pos apousiaze i efimeria sto asteroskopio?" :rofl:
learn to swim.
epitelous, telos ke gia simera.
nio8w toso kourasmeni pou psinome na "3aplosw" tin karekla tou grafiou ke na psofisw edw pera :?
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!!! :rangry:
Έχω φοβία ρε πούστη μου.. :( :fear:
έπεσε το κάλυμα του καλοριφέρ. χέβηροξ και χόλιφαξ.