:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: όχι μόνο για το τελευταίο, για όλα μετά το τελευταίο μου πόστ
Printable View
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: όχι μόνο για το τελευταίο, για όλα μετά το τελευταίο μου πόστ
Δύο μυρμήγκια πήγαιναν βόλτα με της μηχανές τους όταν το ένα άρχισε να χάνει τον έλεγχο.-Τι έπαθες μήτσο;-Μου μπήκε μια μύγα στο μάτι!Quote:
Originally Posted by HAVOC
Ήταν δύο και λέει ο ένας,πάμε; Οπότε του απαντά ο άλλος,και δεν πάμε; Και δεν πήγαν
-Μαμά, ο Γιωργάκης σκοτώνει όλα τα μυρμήγκια! -Και τί; -Είναι κακός! -Γιατί το λες αυτό; -Επειδή δεν με αφήνει να σκοτώσω κανένα!!
Ο πατέρας του Τοτού: -Άλλαξες το νερό στα χρυσόψαρα; -Όχι μπαμπά, δεν το είχαν πιεί ακόμα όλο...
τι είπε ένας πόντιος μόλις ο δικαστής τον καταδίκασε για 120 χρόνια φυλακή???
Αν δεν είχα καλό δικηγόρο...θα έτρωγα και ισόβια!!!!!!
ήταν ο τοτός στο γιατρό και βλέπει ενα κοριτσάκι να κλέει και το ρωτάει ο τοτός:γιατί κλαις?και το κοριτσάκι λέει:νά ήρθα για να μου πάρουν αίμα και ο αδερφός μου,μου είπε ότι για να σου πάρουν αίμα πρέπει να μου κόψουν ενα κομμάτι απο το δάχτυλό μου,και ο τοτός μετά αρχήζει να κλέει και λέει το κοριτσάκι:γιατί κλαίς εσύ τώρα?και ο τοτός λέει:γιατί εγώ ήρθα για ανάλυση ούρων.
-Πως λέγεται το αυτοκίνητο που ζει;
-Καρπούζι!!!!(car που ζει)
-Και πως λέγονται τα 2 ίδια αυτοκίνητα;
-Καρύδια!!!(car ίδια)
-Γιατρέ με πονάει το μάτι μου κάθε φορά που πίνω τσάι.
-Δοκιμάσατε να βγάλετε το κουταλάκι;;;
:|
Quote:
Originally Posted by HAVOC
Μα από αυτό το σάιτ από όπου τα πήρα όλοι σκάγαν στα γέλια :D
Το background θα έπρεπε να σε προϊδεάζει για την κακογουστιά τους.Quote:
Originally Posted by Candiru
σε κατάστημα πουλερικών, ζήτησε σπόρους για πουλιά.Quote:
Originally Posted by led_zeppelin
το ανέκδοτο σταματάει εκεί
και μάρεσε.
γιατί ρε, πού πουλάν σπόρους για πουλιά;Quote:
Originally Posted by carheart
σε μαγαζί με ζωοτροφές ρε ΟΙΚΟΛΟΓΕ.
εκεί που πουλάνε περιστέρια, καναρίνια και παπαγάλους δεν πουλάνε σιτα΄ρι, καναβούρι και κεχρί;
Σταματήστε το κάρβουνο.
να συνεχίσω με ανέκδοτα;
Όχι άλλο κάρβουνο...
μόνο ανέκδοτα, πάμε λοιπόν
Πηγαίνει κάποιος στο γιατρό...
-Ασθενής: Γιατρέ μου έχω μεγάλο πρόβλημα
-Γιατρός: Τι πρόβλημα έχεις;
-Ασθενής: Για παράδειγμα, τρώω μακαρόνια με κιμά και χέζω μακαρόνια με κιμά, τρωω μουσακά και χέζω μουσακά. Πες μου τι να κανω;
-Γιατρός: μμμμ.. Να φας σκατά...!
Με φράουλες?