Ιδέα σου.
Printable View
Ιδέα σου.
θα τσεκαρω και τα updates των addons μηπως παιζει κατι εκει
Αξίζει να βάλω κάρτα για το νέο patch;
Πως δηλαδή να ξέρουμε;
Έλα μου;
Ok πέρα από το γεγονός του ότι δεν είμαι σίγουρος για ποιο πατς λες (3.3.5; 3.3 γενικά; ) μιας και εξαρτάται από το πόσο καιρό έχεις να παίξεις, δεν μας λες ούτε τι ακριβώς σου αρέσει να κάνεις στο παιχνίδι. Μπορεί να κάνεις μονο Pvp οπότε σιγά δεν έχει και τίποτα το νέο, μπορεί να κάνεις pve και να γουστάρεις το Ruby Sanctum, μπορεί και όχι. Εν συντομία δε λες ούτε που έχεις μείνει, ουτε και τι πρέπει να έχει ένα πατς ώστε να αξίζει να παίξεις.
Που μας φέρνει στο προηγούμενο ποστ:
Ε πως θες να ξέρουμε δηλαδή; :P
Μάρτη σταμάτησα, οπότε δεν έχω παίξει καθόλου το καινούργιο. PVE μόνο παίζω...
ok άρα εννοείς το 3.3.5 και όχι το 3.3 γενικά.
Οπως υποδηλώνει και ο αριθμός του Patch, είναι minor με λίγες αλλαγές αλλά έβαλαν ένα νέο μικρό raid instance με δυσκολία επιπέδου ICC, το Ruby Sanctum. To RS που λες είναι ίδιο σε μέγεθος με το Obsidian Sanctum (4 bosses: 3 minibosses + Halion) και trash. Εμένα μου άρεσε σε όλα (ακόμα και στο loot!) και αν πχ έχεις κάποιο guild για να πας είναι καλή φάση.
To ωραίο του instance είναι ότι θυμίζει λίγο Tempest Keep εποχές από TBC αν θυμάσαι, όπου τα trash δεν είναι AoE-rofl αλλά πρέπει να βάλεις marks τα οποία πρέπει να κάνεις CC ενω συγχρόνως να έχεις και spell interrupters σε όσα κοπανάς. Γενικά πέφτει wipe στα trash αν είσαι με pug. Ο Halion θυμίζει Kalecgos αν είχες πάει ποτέ Sunwell, ενώ και το τελευταίο miniboss πριν τον Halion είναι επίσης ωραίο σαν tactics. Κάποιοι λένε πως το RS είναι και πρόπομπος του Cataclysm μιας και εκεί θα χρειάζεσαι CC, interrupts κτλ. Αυτό είναι καλό imo.
Το κατα πόσο αξίζει όλο αυτό να βάλεις κάρτα το ξέρεις εσύ, αν μιλούσαμε πχ για 3.3 patch που έχει και ολόκληρο ICC θα σου έλεγα πως αξίζει, τώρα είναι καθαρά στο πόσο εκτιμάς PVE content και κατα πόσο θα μπορείς να πας.
με αυτα που εγραψες εχασα καθε ελπιδα πως θα κανω pug το rs την επομενη βδομαδα(μιας και παιζω μονο pug εδω και καιρο)
το κοβω σε κανα μηνα +
E για 25άρι μιλούσα βασικά, δεν ξέρω πως είναι στο 10άρι γιατί δεν έχω πάει. Βασικά ο κυριότερος λόγος που αποτυχαίνουν τα pugs είναι επειδή είναι συνηθισμένα σε 25% ICC buff ε.
Οργανώσου, πήγαινε και δες.
εβαλα καρτα! δεν με πολυνοιαζει τι πατς μπηκε!
εφαγα κικ απο το γκιλντ! λογικο!
εκανα λιγο πεβεπε! βαρεθηκα
κλαιω τα λεφτα για την καρτα!
κάνε PVE :)
einai gtp na mhn exeis guild na deis to pve cont
πάντως extended maintenance 24 ώρες σε κάποιους servers.
Προετοιμασία για το Expansion λέει.
Σε άλλα νέα να και κάτι ενδιαφέρον:
The goal for Cataclysm remains to remove a lot of the passive (or lame) talents, but we don’t think that’s possible with the current tree size. To resolve this, we're reducing each tree to 31-point talents.
http://blue.mmo-champion.com/t/25626...ystems-update/