Μα εκει ειναι το θεμα. Τελος παντων.
Printable View
παρασκευη στην καρυτση , σε αδιαφορο μπαρ λιωμα , μια ωραια κοπελιτσα χορευει τρελα , την χαζευω μια , γυριζω απο την αλλη και ερχεται και μου πιανει κουβεντα με ατακα επειδη φοραγα κουκουλα "κρυωνεις?" εγω τα χανω τρελανω αρχιζω να λεω κατι ασυναρτησιες και φευγει... βγαινω απο το μπαρ παω σπιτι , λεω παλι καλα δεν ξοδεψα φραγκα γιατι βγηκα πιωμενος , βαζω το χερι στην τσεπη να βγαλω το πενηνταυερο που ετυχε να εχω γιατι το χα κερδισει στα χαρτια... και ειχε γινει αερας , προφανως μου επεσε απο την τσεπη . 2-0 fml
O Freak 50, εγώ χτες 120... :(
Τα Oakley μου, τα είχα κρεμασμένα στην ζακέτα, στα αυτιά είχα ακουστικά με καταραμένο χεβυμέταλ, κάπου γλίστησαν, κάποιος τα "συμμάζεψε", εμένα με έπιασε έλκος από τα νεύρα μου και πρέπει να με έβρισα πιο άσχημα κι από τσατσά στην Αμβέρσα των 70ies.
ΜΑΛΑΚΑ ΓΚΟΝΖΟ
ετσι οπως το λες φαινεται σαν να στο βουτηξε αυτη
:idea:
ετσι ακουγεται αλλα απλα μου πεσαν :p αμα ειχε βαλει χερι στην τσεπη του τζιν θα το χα καταλαβει πιστευω :P
η δικια μου αφηρημαδα σκοτωνει ομως.
χαμενος στις σκεψεις μου, παω σ'ενα ΑΤΜ να βγαλω χρημα.
ειχα 40 ευρα μεσα.
χτυπαω το ποσο, βγαινει η καρτα, την χωνω στην τσεπη μου, τακτοποιουμαι και φευγω.
μετα απο 2 τετραγωνα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχω τα λεφτα πανω μου.
ψαχνω μεσα στις απειρες τσεπες που εχω, τζιφος - πουθενα το 40αρι.
απελπισμενα, γυρναω γαμιοντας πισω.
στην επιστροφη θυμαμαι οτι ΟΝΤΩΣ δεν επιασα ποτε λεφτα στα χερια μου.
επικινδυνα καθυστερημενος ή επικινδυνα αφηρημενος?
ΕΣΥ αποφασιζεις.
Χαχ. Την έπαθα σαν Κασερίνο την τελευταία βδομάδα. Αλλά εγώ ξέχασα την κάρτα στο μηχάνημα και έτρεχα μετά να μου τη δώσουνε. Αφηρημάδα που σκοτώνει.
Έχω ξεχάσει κάρτα σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας, την έφαγε, πήγα την άλλη μέρα να την ζητήσω "αα μας συγχωρείτε την στείλαμε το πρωί στα κεντρικά της Κύπρου για ακύρωση"
εγω εχω παθει πιο σουρεαλ . εβαλα καρτα παταω κωδικο 1-2-3 την τραβαει , κοιταζω στην τσεπη και ειχα την καρτα εκει , πηγα σπιτι δεν μου ελειπε καμια καρτα.. δεν ξερω καν τι καρτα μου εφαγε το ATM και δεν θα το μαθω ποτες.
τλ;δρ αλλά είμαι σίγουρος ότι είσαι χοντρούλα με γλυκό προσωπάκι. :pink:
με λίγα λογια πηγαν να της κλεψοθν την τσαντα αλλα την πηρε πισω (win) ξεχασε το κινητο σε ενα μπαρ και της το φαγαν (fail) και για καποιο λογο που βαρεθηκα να διαβασω δεν μπορουσε να βγαλει λεφτα απο ατμ και πηγε αιγαλεω με τα ποδια (failwin).
ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΜΙΤΣΜΑΝΝ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΥΦΗ.&-