Σας ευχομαι το 2008 να ειναι τουλαχιστον 30 φορες καλυτερο απο οτι ηταν το δικο μου 2007, γιατι οτιδηποτε λιγοτερο θα ειναι μιζερια. Και το δικο μου ας ειναι εστω και λιγο καλυτερο. Και πανω απο ολα να μην εχετε προβληματα υγειας.
Printable View
Σας ευχομαι το 2008 να ειναι τουλαχιστον 30 φορες καλυτερο απο οτι ηταν το δικο μου 2007, γιατι οτιδηποτε λιγοτερο θα ειναι μιζερια. Και το δικο μου ας ειναι εστω και λιγο καλυτερο. Και πανω απο ολα να μην εχετε προβληματα υγειας.
Βαριέμαι γαμώ την μπουτάνα. Το καλό είναι ότι είναι Παρασκευή και αύριο έχει ρέκλα. Το κακό είναι ότι πληρωνόμαστε την Δευτέρα :?
akoma pio kako einai na douleveis deftera kai tetarti.
toulaxisto plirothika simeris
kala na perasete magkes kai magkises!!!
kalh xronia kai ta leme tou xronou!! :beerz:
ωραίο μαγαζί το box :pink: :pink: :pink:
αυτό στην κάθετο μεταξύ μεσολογγίου - ζωοδόχου πηγής ε; γαμάει όντως. και όσο νυχτώνει παίζει ωραία ξέφρενα διονυσιακά jazz.
Στα εξάρχεια στην κωλέττη είναι, το ίδιο λέμε? και αυτό παίζει πολύ jazz πάντως
akoma pio kako ine na douleveis savato/kiriaki/deftera ke na pliro8eis meta tis 4-5/1 :?Quote:
Originally Posted by Lukather
~ladykiller~, είσαι πλούσια τουλάχιστον;
oxi sfinotouvlaki, alla exw sini8isei na pernaw me liga :shock: otan ime afragki.
an exeis lefta dexome na me uio8etiseis, giati ime orfano ke ine ke agies meres!
αν με μαγειρεύεις και με πλέκεις ρούχα και ακούς και ΚΑΛΟ θρας (μουνί!), μέσα :!:
akiro8ike!
den 3erw na plekw :shock:
πουστιά :!:
Pote den einai arga na ma8eis. Alloi ma8ane bioli sth fulakh :!:
to exw ston nou na ma8w kapote ke ple3imo ke velonaki, alla pros stigmin den exw xrono.
vevea 3erw na ravw poli gamata rouxa.. den ftanei auto gia tin psorouio8esia? ma an ine dinaton, dld! :shock: