ειχε γκομενακια ή ψοφια πραματα?
Printable View
ειχε γκομενακια ή ψοφια πραματα?
Χθες για αποχαιρετιστήρια έξοδο, τιμήσαμε όλα τα κωλόμπαρα του Βόλου. \m/ Το τι μούφα άκουσα για το τι ωραία μαλλιά έχω δεν λέγεται, μέχρι που ψιλομεθυσμένος από τις 2 (δύο) μπόμπες που είχαμε πιει σε Μούσες και Μανχάταν, καταλήξαμε στο υπερκαμμένο υπερκαλτ κωλομπαρ "ΠΑΜΠ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ" οπότε σκάει η πουτάνα δίπλα, 40άρα χοντρή και άσχημη και μου χαιδεύει την χαίτη, αηδιασμένος εγώ της λέω "ξέρω, ξέρω ωραία μαλλιά" και μου απαντάει η θεά, "τι ωραία, έτσι όπως τα 'χεις, χάλια είναι" :P Πλάκα είχε, γυρίσαμε 7:30 το πρωι, από κωλομπαρότσαρκα, που να 'ξεραν οι γονείς που πάνε τα λεφτά για τις σπουδές :P
edit: Στο πρώτο κώλομπαρο - στριπτιτζάδικο που πήγαμε σκάει σε κάποια φάση απίστευτα όμορφο κοριτσάκι εκ Ρουμανίας προερχόμενο, μας πιάνει κουβέντα μας λέει σε κάποια φάση:
-"εμένα αγκαπημένα μου rolling stones και ozzy osbourne, εσένα;" -"εεε, εμένα beatles".
Δεν καταλαβαίνει.
-"Καινούριο είναι αυτό;"
-"Ουου, ολοκαίνουριο... John Lennon, Mcartney"
-"ΑΑΑ! BEATLES! Εμένα αγκαπημένο Sgt Peppers!"
Kαι αρχίζει και τραγουδάει το Lucy in the sky with diamonds. Κάπου εκεί ερωτεύτηκα.
:pink:
Ότι να ναι :P
Ιndeed. Αλλά έχω ωραία μαλλιά :P
Τότε έπρεπε να την πάρεις πριβέ και να τη βάλεις να σου κάνει στριπτίζ υπό τους ήχους του It's No Good. :wink:
Εγώ ξέρω για ένα γκοθάκι στο baby O που χορεύει υπό τους ήχους των my dying bride η COF και ειναί μιαμ, αλλά μου το έχουν πει φίλοι μου εγώ δεν πάω σε τέτοια μέρη :oops: :oops:Quote:
Originally Posted by Shadowking
ψιλοτρομακτικη ειναι.
κι εγώ ένιωσα λίγο έρωτα τώρα. δε μου λες, τα μαλλιά σου πόσο ωραία είναι ακριβώς;...... πλαααακα εQuote:
Originally Posted by Shadowking
η δευτερα παρουσια ερχεται!!
A few weeks ago, in a tattoo parlor in the hip art deco district of Miami Beach, people were lining up to get "666" tattooed on their bodies, and then smiling through their pain. But these are not devil worshipers. They see themselves as devout followers of Jesus Christ. But the major difference that separates them from other Christians around the world is that the Jesus Christ they worship is alive and well -- and living in the suburbs of Houston.
http://abcnews.go.com/Primetime/story?id=2925021&page=1
Ορκίζομαι στο όνομα τους
Quote:
Είχε μια πάθηση που ονομάζεται υποσπονδείαση, δηλαδή είχε την ουρήθρα στην ρίζα του πέους, που τον ανάγκαζε να ουρεί καθιστός.
Έλάτε να προσευχηθούμε όλοι μαζί να μας αφήσουν να φύγουμε πιο νωρίς. :angel: :angel: :angel:
Edit:
Επίσης τώρα καταλαβαίνω αυτό που λένε οι Άγγλοι για το πoιοί δουλεύουν σήμερα:
Fools and horses. :?
Καλα Χριστουγεννα εβριμποντι :santa:
Quote:
Originally Posted by Milton
Κοπελιά, αύριο είναι αυτό που λές. Το έλεγε και στον Αρκά χτές:
"Τα λέμε στις 25 εκτός απροόπτου.
Αγία Οικογένεια"
Νεβερδελέςς χρόνια πολλά.
πριν απο τις 25 δεν ευχεται κανεις τπτ δλδ;