sto domatio kiriarxei to xaos.
klostes, ifasmata, komatia apo ifasmata, ta pinela exoun xi8ei sto patoma... vasika ginete tis poutanas, alla 8a paradosw mia mera noritera... ores ores me 8afmazw.
ante kalimeressssss
Printable View
sto domatio kiriarxei to xaos.
klostes, ifasmata, komatia apo ifasmata, ta pinela exoun xi8ei sto patoma... vasika ginete tis poutanas, alla 8a paradosw mia mera noritera... ores ores me 8afmazw.
ante kalimeressssss
στην πισω σελιδα, carheart post, στην πισω σελιδα!
Ποιός γιορτάζει χαρά μου?!Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
μπλακ μέταλ σκηνικό στη ρωσσία
Quote:
Η είδηση δημοσιεύτηκε στο Ρώσικο τύπο και προκάλεσε αηδία και οργή. Περαστική από το χώρο γύρω από κάποιο νεκροταφείο της Μόσχας, η άτυχη Jeanne D. έπεσε θύμα επίθεσης συμμορίας νεοναζί skinheads για το λόγο ότι δεν ανήκε στις "ανώτερες φυλές" κατα τη γνώμη τους. Οι νεοναζί, οπλισμένοι με μαχαίρια και φωνάζοντας αντισημιτικά συνθήματα, άρχισαν να βασανίζουν το ανίσχυρο θύμα τους αρχικά αφαιρώντας κομμάτια από το δέρμα του κρανίου της (σκαλπ), κι αφού από τον πόνο έχασε τις αισθήσεις της, συνέχισαν κόβοντας κομμάτια από τη σάρκα της τα οποία έψησαν στη φωτιά και επιχείρησαν να φάνε!
Την αποτρόπαια σκηνή παρακολουθούσαν ανήμποροι δυο άστεγοι κρυμμένοι στους θάμνους. Αρχικά φοβήθηκαν να τα βάλουν με τη συμμορία, όμως η οργή ξεπέρασε το φόβο τους κι εμφανίστηκαν για να σώσουν τη μισολιπόθυμη γυναίκα από βέβαιο θάνατο. Πάνω στη συμπλοκή η γυναίκα κατάφερε να συρθεί μέχρι τον κοντινότερο δρόμο, όπου καλούσε σε βοήθεια περαστικά αυτοκίνητα. Ενας οδηγός φορτηγού σταμάτησε και την μετέφερε σε νοσοκομείο.
Οι γιατροί χαρακτήρισαν πρωτοφανή την κατάστασή της.
Οι ναζί αφού έχασαν το θύμα τους, έφυγαν τρέχοντας από τη σκηνή του μαρτυρίου φωνάζοντας "Θάνατος στους εβραίους- Σώστε τη Ρωσία".
Η κατάσταση με τους φασίστες έχει γίνει ανεξέλεγκτη στη Ρωσία και όχι μόνο. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;
Υ.Γ. Η μετάφραση από τα ρωσικά έγινε σχετικά πρόχειρα, γι αυτό αν γνωρίζει κανείς τη γλώσσα καλύτερα ας δώσει περισσότερες πληροφορίες.
www.tden.ru/newspappers/394/023757/
μάλλον ντεθ μεταλ σκηνικό
ιστορίες με βικέρνες και εβρόνυμους μου θύμισεQuote:
Originally Posted by Raven Lord
εμένα εξώφυλλο καννιμπαλ κοπς
Ιδού οι Verdict Denied ωσάν ξωτικά!
http://www.elfyourself.com/?id=1643126376
Βάλτε τις βρωμόφατσες σας!
pou pige to topic?
Σκέφτηκα ότι ουσιαστικά βλέπεις το ίδιο πράγμα με άλλη φάτσα και από ένα σημείο και μετά δεν θα έχει ενδιαφέρον να ποστάρει ο καθένας την μαλακία του.... :)
Απλά όποιος το θέλει το κάνει και άμα λάχει το ποστάρει εδώ, το στέλνει στους φίλους του κτλ.
gia opoion endiaferetai, auti ti stigmi to http://www.blue-whitegt.com/ (elliniko torrentadiko) einai anoixto gia eggrafes(anoigei opote nanai se akures stigmes).
trexate!
Πω, ρε πίξιζ, είσαι θεά.
Βαριεμαι να δουλευω Σαββατα. Θελω να γινω καθηγητης να ξυνω τα αρχιδια μου ολη μερα, ολο το χρονο, καθε μηνα, καθε ωρα.
a re pousth mou den iparxei xeirotero pragma apo th douleia to savvato oso kala kai an plirwnete