φιξντ :)
Printable View
Έχω πει σήμερα σε 4 άτομα να τσακιστούν να έρθουν σπίτι να τους μαγειρέψω και όλοι για διαφορετικούς λόγους δεν το κάνουν. Όποιος μου ξανακλαφτεί θα φάει μπούφλα.
χε χε, τρελό κυπριακό χιούμορ ε!
Πάντως μάγκες τον τελευταίο καιρό έτυχε να κάνω 4-5 γραφιστικές δουλειές για κάποια μαγαζά (κλουμπς, μπαρεστοραν, μεζεδοπωλεία και πούτσες). Δεν έχω καμμία σχέση με τονε χώρο αλλά έχω να μοιραστώ μαζί σας ότι με μια τόσο μικρή γεύση καταλαβαίνει κανείς τι γελοιότητα και τι μαλακία κουβαλάει ο κόσμος των αφεντικών στη ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ και γενικά. Αλληλεγγύη σε όσους γραφίστας, υπαλλήλους, μπαργούμαν κλπ την παλεύετε εκεί!
για πες
είπατε Χρόνια Πολλά στον Neuroscar ρε τσόγλανοι;
Ε, όχι ότι περιμένω κι εγώ τίποτα θηρία του επαγγελματισμού (λες κι εγώ είμαι επαγγελματίας) αλλά κυρίως να είναι οκ στα βασικά. Δλδ λαμόγια και μπάσταρδοι που δε σέβονται τον χρόνο σου ή τη δουλειά σου, δεν ξέρουν ούτε στο *περίπου* τι ακριβώς σου ζητάνε, θέλουν να σε ψιλοκλέψουν, αλλάζουν δουλειές κλπ. Αν δλδ η καθημερινότητα ενός επαγγελματία είναι να τον παίρνουν 10 φορές (κυριολεκτικά) τηλέφωνο όλες τις ώρες της μέρας για να του ζητάνε αντικρουόμενα πράγματα με αποκορύφωμα να σε παίρνει ο άλλος στις 11 το βράδυ να του βάλεις ένα καραβάκι σε ένα λογκο cutty sark (!) που θα σου πει να το βγάλεις την επόμενη (!!), τότε τι να πω, χαράς στο κουράγιο σας μάγκες, λολ. Μπορεί βέβαια εγώ να έπεσα μόνο σε περιπτώσεις αλλά κάτι μου λέει ότι έτσι κυλάει το πράγμα γενικά.
έτσι είναι γενικά σε όλα τα ελεύθερα επαγγέλματα παροχής υπηρεσιών
Πότε θα φτιαχτεί σωματείο freelancers αλήθεια; :p
δηλαδή;
α, λολ.
triwrh dialeksh gia ton claude levi strauss me aformh ton thanato tou.. kapsimo alla kalo.. egine k kati swsto s authn thn kolosxolh epitelous.
Τα χρόνια μου πολλά σε όσους είχαν γενέθλια αυτές τις μέρες (Barb και Pinatero) και στις Κατερίνες!!
Και βέβαια στον φίλο Neuroscar ότι καλύτερο για τη γιορτή του:pink:
παει και το μινινοβα
Όχι ρε φίλε. :(
Λέτε να διαρκέσει πάνω από 3 μέρες?
Δεν έχουν και πολλές επιλογές.
http://blog.mininova.org/articles/20...ution-service/
Τι δεν έχουν πολλές επιλογές μωρέ? Ό,τι έγινε και με το piratebay. Φύγετε επιτέλους από το internet μας γυναίκες.
Το πάηρετ μπέη το ρίχνανε. Το μίνινοβα δεν κλείνει, το γυρίζει στην νομιμότητα. Μαλάκα άντρα.
to mininova aplo index den itan ? i eixan kai trackers ?
Den exei megalh shmasia, afou thn xasan thn ypothesh h allazoun xwra tous servers h to mpoulo.
kala nai ,
apla einai allo pragma apo piratebays kai demonoids .
ps: kai to demonoid exei argisei poly e?
:sad:
αυριο περιμενω κοινωνικια λειτουργο ... πως ειναι? θα φοβηθω?
θα σου παρουν το παιδι;
γιατι ερχεται; ας εισαι ξυρισμενος και καθαρος
κανε ευχελαιο το πρωι πριν ερθει
στο δρόμο. με βλέπει ένας τύπος, στα 40-45, στέκεται, μου κάνει νόημα. βγάζω τα ακουστικά. "γαμάτη μπλούζα" μου λέει. "Θενξ" του λέω, ήταν μια με τον Wolverine. "Όχι, όχι, αλήθεια στο λέω, γαμάτη μπλούζα! να την βγάλω μια φωτογραφία;", δε γαμιέται, ας την βγάλει σκέφτομαι. Βγάζει το κινητό, βγάζει και την φωτογραφία,
-"διαβάζεις κόμικς;" του λέω.
-ε;
-διαβάζεις κόμικς;
-όχι, τι κόμικς;
-επειδή σου αρέσει ο Wolverine, γιαυτό ρωτάω..
-α, όχι, απλά γουστάρω αυτές τις άγριες εικόνες.
:maikl:
Κριμα να μην εχιε χρονο να μορφωθει οσο πρεπει ε? :dfinger:
ε ναι, αν είχαμε χρόνο θα του έβγαζα εκείνη την ώρα το dark phoenix saga από την τσάντα και θα του άνοιγα τα μάτια του ανθρώπου
axaxaxaxaxax
το νου σας με τον παρασάιτ για όσους δεν τον ξέρουν...
Σου κάνει στην αρχή τον φίλο αλλά η αλήθεια είναι
Spoiler
καλά τον είχα μυριστεί εγώ... αν και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τα πόδια του
και δεν απαντάει .... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΜΟΥΣΙΤΣΑ
Oasis of the Seas
Τρομακτικό. Πήρε το μάτι μου και διαφήμιση κάπου προς Πειραιά.
http://www.cruisemates.com/images/RC...ter_Show_2.jpg
http://images.vesseltracker.com/imag...eas-302262.jpg