Re ti leei aftos gia tous Voivod?
Printable View
Re ti leei aftos gia tous Voivod?
χαχαχχαααχα αυτα θελω να ακουω , ρε μαλακα εσυ δεν ειπες οτι δεν θα ξαναμπεις ερ? αντε στα τσακιδια :!:
Boris-san τωρα μιλανε οι αντρες,παρεμβαινεις σε λιγο
Oi antres einai aftoi oi Gay pou fainontai sto e3wfullo twn Destructor? :rofl:
μπαινω τωρα που μενω σπιτι ρε ζωο.μην στεναχωριεσαι,σε λιγο καιρο θα φυγω.(οχι φανταρος)
αν σε χαλαει να το ρυθμισουμε.
κατω τα χερια απο τον μπορις-σαν.ειναι το πουλεν μου.
καλα εσενα ερεηζουρ δεν σου αρεσουν οι darkthrone.που αν ησουν λιγο σοβαρος καφρος θα τους εκτιμουσες τουλαχιστον...
τι να πω....
απο μπλακ μεταλ σεβομαι ΜΟΝΟ immortal και marduk.και λιγος σεβασμος στο μοναδικο ατομο στην ελλαδα με τατου soothsayer δεν θα εβλαπτε.καλα που να τους ξερεις αυτους :rofl:
xaxaxaxa
πρεπει να εισαι ΤΡΟΜΕΡΟΣ βλακας για να κανεις ταττου μπαντας.να δω σε λιγα χρονια που θα ακους α.ο.ρ τι θα κανεις με τα ταττου.
και τι μπαντας ταττου ε....
τους καναδοαμπαλους.
ελα μαλακα,σπιτι του λαδια παω 12 χρονια...ειναι δυνατον να μην εχω ακουσει αυτες τις μαλακιες?
have a nice day!
εδω εχω κανει τατου της μεγαλυτερης ομαδας στην ευρωπη ρε μαλακα και τατου ντιστραξιον, στα καναδικα πουλεν θα κολωσω? Have a good time λεγεται η δισκαρα.ο μπιλμπιλ σκεφτεται για τατου VECTOM.σπιντμεταλρεβολουτιον ,εχει ξεφυγει εντελως
οχι αλλο καρβουνο. :rofl:
που παω να φυγω ο μαλακας και θα αφησω το η-αρ....τοσο γελιο ουτε στο τσιρκο μυρμηγκοφαγων του καντιρου.
Oi voivod uperektimimenoi? Upotimimenoi nai. Isos i megaluteri mpanta pou ebgale o kanadas meta tous rush kai tous tea party. Stis 10 megaluteres sigoura
Oti evgalan GAMAEI, ap ti koulamara ton proton mexri to xeby ton teleutaion
an kai to Phobos de mou xei katsei kala
O Witchkiller θα έλεγε τους Anvil πάντως.
(χαχα βρείτε το παράδοξο)
razor, periergeia. giati sevesai mono immortal kai marduk?
γιατι ετσι.
Επίσης η καλύτερη καναδέζικη μπάντα μετά Voivod είναι οι Blasphemy.
Ποιοί Tea Party/Marduk εν τω μεταξύ, ας είμαστε σοβαροί.
Σιγουρα οι Blasphemy ειναι απο τις καλυτερες/πιο επιδραστικες μπαντες,αλλα πιστευω πως θα ηταν αδικο να ονομασουμε μια μονο μπαντα σαν την καλυτερη της σκηνης του Καναδα,αφου ειναι σαφως μια απο τις πιο δυνατες σκηνες παγκοσμιως.
εντιτ:Το ιδιο ισχυει και τους voivod,βεβαια.