Μη σου πω ότι και να έχεις παρουσιαστεί παίζει να μην το ψάξουν καν (Στο αεροδρόμιο)
Printable View
Μη σου πω ότι και να έχεις παρουσιαστεί παίζει να μην το ψάξουν καν (Στο αεροδρόμιο)
λογικά θα προσέξουν τη στρατιωτική ταυτότητα :P
Με χαροποιείτε μάγκες μου... :)
RavenLord, Άμστερνταμ θα πάω!... (προφάνως και έχω διαβάσει όλο το σχετικό θρεντ - & θα το φέρω σύντομα πάλι στη επιφάνεια ;) )
χαχαχαχα, να δω με τι κουράγια θα παρουσιαστείς μετά! :P
σωστή επιλογή πάντως. have fun!
Εμένα το δικό μου μια χαρά το είχα και ίσχυε όσο ήμουν φαντάρος :P
Δεν πιστεύω να το κοιτάνε καν.
Τεσπα, υποθετική συζήτηση.
(Στο άσχετο είχα ρωτήσει το στρατολόγο εκεί που ήμουν τι χρειαζόταν αμα ήθελε κανείς να φύγει εξωτερικό σε άδειά του, και ήθελε να τους πεις που θα πας, σε ποιο ξενοδοχείο, και με ποιούς και περνάει από επιτροπή ή κάτι τέτοιο το αίτημά σου και ΑΜΑ δεχτουνε χαχα)
περα απο τα σκυλια για πειτε λιγο για τα ναρκοτεστ που εχω ακουσει κατα καιρους, γινονται στην αρχη ή οποτε κατσει?
ναρκοτέστ ? στο στρατό ? 18 μήνες δεν μας έκαναν ποτέ
σε 2 φιλους μου ετυχε παντως ο ενας ηταν ειδ.δυναμεις κι ο αλλος αεροπορια, αλλα δεν τους κανανε ολους.
Πότε μπαίνεις και πού ?
Μαιο, που δεν ξερω. εχεις κανα κονε να μαθεις ποτε θα μας κανουν ναρκοτεστ και ρωτας?
Μπαίνεις Μάιο αλλά δεν ξέρεις που θα πας ? Δεν σου ήρθε χαρτί ακόμα ?
E χονδρικά 20 μερες πριν σου έρχεται το χαρτί. (και τότε μαθαίνεις που πας άμα δεν το έχεις κανονίσει από πριν δηλαδή)
Μπορείς να το μάθεις και 1-1,5 μήνα νωρίτερα άμα ζητήσεις πιστοποιητικό τύπου Α από ΚΕΠ.