skata, molis ematha oti doulevw kai afto kai to allo savato :|
Printable View
skata, molis ematha oti doulevw kai afto kai to allo savato :|
που δουλεύεις locust?
αυτά έχει ο ιδιωτικός τομέας, γνωστή μου με μωρό δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ και η γιαγιά το μεγαλώνει.Quote:
Originally Posted by locust
Ενώ η γυναίκα μου ως δημόσια υπάλληλος όχι μόνο δικαιούνταν 1-2 χρόνια καθισιό μετά τη γέννα, αλλά δικαιούται και 5-6άδειες τον χρόνο για να πάει στο σχολείο να μάθει για την πρόοδό του.
e den exoume oloi vismata vouleftes re Candi
Τι 2 χρονια δεν υπαρχουν αυτα. Εντωμεταξυ λες 1-2 χρονια λες και ειναι ασημαντη η διαφορα μεταξυ των δυο τιμων. Λοκαστ, μπαμερ. :|
γιατί δεν θυμάμαι, πιθανότερο το 1Quote:
Originally Posted by FANTASMA
meraaa
kalhmera, plerwthike kai to dwro shmera, tamam :!:
btw mporei kapoios na mou eksigisei pws ipologizete to dwro?
ανάλογα το ωράριο που δουλεύεις και το πόσες μέρες σου προσθέτουν κάποιους μισθούς (ημερομίσθια)
τώρα πολύ γενικά,συγκεκριμένα ας πει κάποιος άλλος
παίζει ρόλο και ο χρόνος εργασίας στη συγκεκριμένη δουλειά. αν π.χ. έχεις 1 εξάμηνο που δουλεύεις δε δικαιούσαι όλο το δωρο. νομίζω πρέπει να έχεις κλείσει χρόνο.
επίσης, το δώρο υπολογίζεται επί του κανονικού μισθού που παίρνεις, χωρίς επιδόματα κτλ.
Είναι περίπου ένα ημερομίσθιο για κάθε μήνα δουλειάς, και ίσως και κάτι παραπάνω, διότι είναι άνευ κρατήσεων.
χμου, δεν νομιζω, γιατι στο 12μηνο πρέπει να παίρνεις ένα full μισθο και όχι 12 ημέρες. Δηλαδή το δώρο πηγαίνει αναλογικά με το πόσους μήνες έχεις κλείσει. (αυτό που βλέπω να είπε ο ρεηβενλορντ) Απλά αν δεν κάνω λάθος δεν κάνουν κρατήσεις για ΙΚΑ κλπ.
ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ!!!! YESSSSS!!!!Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
ναι ρε φιλος, αυτό λεμε, αμα ηταν ετσι οπως το λες στο 12μηνο θα επαιρνες 12 ημερομισθια = 12 ημερες = μισο μισθο. Στο 12μηνο παίρνεις δώρο κανονικό μισθό = 25 ημερομισθια