μπραβο ρε βγενοπουλε! αλλα κριμα που εφυγε το μαυρο διαμαντι , ο πανθηρας ενκαραριρε :(
Printable View
μπραβο ρε βγενοπουλε! αλλα κριμα που εφυγε το μαυρο διαμαντι , ο πανθηρας ενκαραριρε :(
H metagrafh egine xalara pros apanthsh sto Bgeno...
De mas xalaei, phrame back epitelous..
Ela mwrh tzigerrara fere kai to deco lemeeeeeee :rofl: :rofl:
το τσιφλίκι έκανε πάλι το θαύμα του.
o spyropoulos ir8e se mas,
o plets pige omonoia,
o darlas pige paniwnio
ki egw sto prediction exw paniwnios - kalamaria 2-1 (mono :loco:) mipws na to allaksw ? ([edit]dior8wsi o plets 8a paiksei me kalamaria, opote den to allazw :loco: )
"ελα πετραν , με εχει γαμησει ο Βγενο θα μαφησεις ρε φιλαρα να παρω και γω εναν παικτη ? "
"ναι ρε τζιγγερακο παρε σπυροπουλο , και μενα μου την εχει σπασει ο βγενο , πως την εχει δει και μου την λεει ρε μπρο?"
λωλ :rofl:Quote:
Originally Posted by freak brother
Λοιπον.
2.000.000 ευρω.
50% μεταπωληση.
Φρη τον Δαρλα.
ο Σπυροπουλος δε θα παιζει εναντιον του Πανιωνιου (πραγμα που κανουν μονο οι μικροι παικτες που δινονται δανεικοι απο μεγαλες ομαδες σε μικρες)
χαχαχαχ μεγεια!!!
υ.γ. δεν απαξιωνω την αξια του σπυροπουλου. Αλλα παλι καποιος ραλιστας πιαστηκε κοροιδο. χεβυ.
Προφανως εδωσε πολλα(βασικα στα @@ μου για το δαρλα)
αλλα επισης προφανως μιλαμε και για τον καλυτερο ελληνα αριστερο μπακ....
να παρουμε και ενα δεξι μπακ(βλεπε το Νετο του Αρη) και να δωσουμε Βυντρα γινεται?????
Oρισμος της πετυχημενης μεταγραφης απο τον τσακιρη.Εκμεταλλευομενος την δεδομενη επιθυμια βαρδινογιαννη για αμεση απαντηση στην χθεσινη συνενευξη πεκ,την αναγκη για οποιαδηποτε ρελανς απεναντι στον οσφπ και εχοντας την δηλωμενη θεληση του παικτη για μεταγραφη,εκανε απλως το deal της χρονιας
συμφωνω με τον βαθμολογητη της πρεντικσιον!
(βαλε μου κανα ποντακι παραπανω μη γαμευσω)
+1Quote:
Originally Posted by hvilelos?
[quote=freak brother]+1[/quote:14pa2bs8]Quote:
Originally Posted by "hvilelos?":14pa2bs8
+2
ας κανει καποιος το +3 για να κανω το +4-0.
Βασικά να πούμε καλή φάση φαίνεται αν ειναι όντως έτσι όπως τα λέει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος, αλλά το ζητούμενο είναι να περιοριστεί το πούλημα στο ΠΟΚ εκεί και να μην υπάρξει συνέχεια. Μην καταντήσουμε σούπερ μάρκετ σαν την Ξάνθη.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι προ τριετίας ο παίκτης είχε χαθεί στα ζάρια μαζί με άλλους δύο και τώρα μπήκε στο ταμείο ένα σημαντικό ποσό και λέω "δεν γαμιέται, ας πάει στο καλό".
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Μετα απο Τζιωλη, Μαντζιο, Σπυροπουλο, Ενσαλιβα, προφανως μας κανετε πλακα και σεις στη Ν Σμυρνη.