malakaes exw klasei sto geli oexw piei kai 5 tanqueray tonic. ta mpozonoanekdota gamane re malakes sas agapaw vgalte kialla
Printable View
malakaes exw klasei sto geli oexw piei kai 5 tanqueray tonic. ta mpozonoanekdota gamane re malakes sas agapaw vgalte kialla
kai allo ena me ounteze please
νταξ αυτο ηταν καλοQuote:
Originally Posted by freezing_moon
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
καμπυλώνουν τον χωροχρόνο, και προκαλούν μαύρες τρύπες όπου ποστάρονται
Τι λέτε ρε, με Ζιώγα και Μολάμπα Κανιέμπα είχε βγει πρώτα, 20 χρόνια πριν. Είστε πίσω :P 8)Quote:
Originally Posted by carheart
Με ποιούς παίκτες είναι καλύτερο;
bagmpe kai kolompourda bebaiaQuote:
Originally Posted by Candiru
-Εεεεε, ξέρετε εγώ ο Κολομπούρδας είμαι....στον Π.Α.Ο.Κ. έπαιζα....
στην παοκ θες να πεις
Ειναι σε ενα αεροπλανο ο Μπεκαμ ο Ροναλντινιο και το Μποζόνιο Χιγκς και πεφτουν στη ζουγκλα.
Τους πιανουν οι ιθαγενεις, τους πανε στον αρχηγο της φυλης και τους λενε:
“οποιο ντεν ξερει ο αρχηγκο, παρει κεφαλι”
Βλεπει πρωτο τον Μπεκαμ ο αρχηγος και ρωταει
“Εσυ ποιο εισαι;”
“Εγω ποιος ειμαι? Ντειβιντ Μπεκαμ" αρχισε να λεει "...μανστετερ γιουναϊτεντ, ρεαλ, μοντελο, διαφημισεις, βικτορια μπεκαμ , σπαις γκερλς…"
"Εγκω ντεν ξερει Μπεκαμ, παρει κεφαλι."
Αρχιζει να ιδρωνει το Μποζόνιο Χιγκς σου λεει αμα δεν ξερει τον Μπεκαμ την γαμησα
"Εσυ ποιο εισαι;" λεει στον Ροναλντινιο
"Εγω ποιος ειμαι? Ροναλντινιο...εθνικη Βραζιλιας, Μπαρτσελονα, πατατακια lays..."
"Εγκω ντεν ξερει Ροναλντινιο, παρει κεφαλι"
Ειχε γινει κατακιτρινο το Μποζόνιο Χιγκς, λεει τωρα ηρθε η ωρα μου. Το βλεπει ο αρχηγος και λεει
"Μποζόνιο Χιγκς; Τι κανει εδώ Μποζόνιο Χιγκς; Καλο παιδι Μποζόνιο Χιγκς."
"Καλα με ξερεις;!!"
[spoiler:1nr4umle]"Εγκω ντεν ξερει Μποζόνιο Χιγκς; Εγκω Καντιρου."[/spoiler:1nr4umle]
μπσέματα! Εγκώ ντεν γκσέρει τιναι αφτό!
Εχμ. Εκείνη η ιστοριούλα με τις εικονίτσες που πόσταρες στην πρώτη σελίδα στο 8ρετ με τίτλο "'Big Bang' Experiment" δεν κάνει δουλειά τελικά ε.
δες τι μου γράφουν στο τόπικ
carheart freezing, πινκζ, χιγκζ!
Ντβόζακ. Το ξέρω και ΕΓΩ.