Τι είναι αυτό το πράμα ρε μαλάκες, εδώ και 2 βδομάδες στην δουλειά μας έχουν ταράξει στα γλυκά και στα κεράσματα εν γένει. Δεν περνάει μέρα που να μην κερνάνε τουλάχιστον απο 2 γλυκά... Θα ξαναπάρω μέσα σε 15 μέρες όσα κιλά έχασα σε 6 μήνες.
Printable View
Τι είναι αυτό το πράμα ρε μαλάκες, εδώ και 2 βδομάδες στην δουλειά μας έχουν ταράξει στα γλυκά και στα κεράσματα εν γένει. Δεν περνάει μέρα που να μην κερνάνε τουλάχιστον απο 2 γλυκά... Θα ξαναπάρω μέσα σε 15 μέρες όσα κιλά έχασα σε 6 μήνες.
einai deza vu h o wbrb exei ksanapostarei to idio prama?
Όχι πρέπει να το έχω ξαναποστάει, αλλά με έχουν φρικάρει ρε! Δηλαδή έλεος, την μια "γιορτάζει ο αντρας μου" την άλλη "πήρε το παιδί μου πτυχείο στα Γερμανικά" την τρίτη "γιορτάζω". Έλεος, σε λίγο θα μας φέρνουν και κόλυβα απο μνημόσυνα.
pou parepiptontws gamane
και τώρα με νέο Αβαταρ
"TILA TEQUILA"
για ιδελογικο-αλκοολικούς λόγους
Πόσες έμειναν ρε Σώτο?
δεν ξέρω δεν τις μετράω :PQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Μάιο απωλύομαι... αντέχω ακόμα :)
Πήρα δίπλωμα. Μπορείτε να κυκλοφορείτε άφοβα στους δρόμους πλέον.:)
πατάς κόσμο νόμιμα πλέον...Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
συγχαρητήρια αγόρι μου!
άντε και με νταλίκα τώρα!
Το τζάκι και η ξυλόσομπα ρυπαίνουν περισσότερο από το πετρέλαιο!
Quote:
Πολυετής επιστημονική μελέτη στο Journal of Geophysical Research, που αναδημοσιεύει η Monde, http://www.lemonde.fr/web/article/0,1-0 ... 731,0.html
(άνευ μετάφρασης, για την ώρα - τα βασικά φαίνονται) υποστηρίζει ότι τα τζάκια είναι υπεύθυνα για το 60% των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου στην Ευρώπη το χειμώνα. Την επόμενη φορά που ανοίξετε το τζάκι της μεζονέτας ή του εξοχικού ‘για ομορφιά’ θυμηθείτε το. Επίσης ας αναρωτηθούμε και από αλήθεια είναι όλα αυτά τα ξύλα, και πόσο νόμιμη είναι η υλοτόμηση.
καραλολ, προτεινω να μη ζεσταινομαστε καθολου. Θα λεγα να φοραμε γουνες σαν τους εσκιμωοι, αλλα ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ, ΡΕ ΚΑΝΤΙΡΕ?
το τζάκι καντήρου είναι από τα πιο όμορφα πράγματα τη βαρυχειμωνιά,ασε με που θα το βγάλουμε και σκάρτο
αφου θα καουν που θα καουν.
από ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών (τα φλις και διάφορα thinsulate υλικά τέτοια είναι)Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Από γάτες;!Quote:
Originally Posted by Mitsmann