Στηρίζω την απεργία με κλειστή σχολή!
Printable View
Στηρίζω την απεργία με κλειστή σχολή!
Γιέ. Να μπορείς αν το βάλεις όλο μέσα στο στόμα ρε παιδί μου. Πώπω...Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
πετούσε η μητέρα μου χθες από Αγγλία και επειδή η KLM δε θα μπορούσε να επιστρέψει σήμερα, απλά δεν πέταξαν. Η πτήση θα γίνει σήμερα αργά απ'ότι κατάλαβα.Quote:
Originally Posted by enitharmon
Βαριέμαι ρε γαμώτο, βαριέμαι θανατηφόρα. Θέλω να ξεβρακωθω και να τρέχω μέσα στο σπίτι γυμνός, με την μούρη μου βαμμένη κόκκινη αλλαλάζοντας και χτυπόντας ένα φαντασικό κύμβαλο και λατρεύοντας τον θεό Ήλιο στην αρχαία γλώσσα των Νγκόρο-Νγκόρο με τους γιγαντιαίους Ιπποπόταμους για ακολούθους.
Na to koitakseis auto..Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Θα πέταγαν κανονικά δύο συνάδελφοι για Ρώμη σήμερα. Τους ενημέρωσαν από χθες από το ταξιδιωτικό γραφείο ότι η πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί. Θα φύγουν αύριο το πρωί.Quote:
Originally Posted by Weiss
Γιατί? Δεν χρειάστεικε να το κοιτάξω ούτε τότε που γυμνός πηδώντας πάνω-κάτω σαν λυσσασμένος γίβωνας έφυγα ουρλιάζοντας προς το ηλιοβασίλεμα για να ζευγαρώσω με τον αρχέγονο τρόπο των χρυσών πιθήκων, ούτε τότε που φορώντας ένα παλίο σακί πατάτες σε κάποιο γνωστό εστιατόριο ούρλιαζα καθ'ολη την διάρκεια του δείπνου "ΣΚΑΤΑ ΓΛΑΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!! ΣΚΑΤΑ ΓΛΑΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!" σκορπώντας τις τέφρες απο 35 τσιουάουα καμμένα σε χαλύβδινη υψικάμηνο τον δεκαπενταύγουστο.
λολ, ωραία ήταν τότε.
Xmmm..
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
[quote=When_Black_Roses_Bloom]Γιέ. Να μπορείς αν το βάλεις όλο μέσα στο στόμα ρε παιδί μου. Πώπω...[/quote:16ap4cjm]Quote:
Originally Posted by "House Of Low Culture":16ap4cjm
Quote:
είσαι hilarious, αλλά μ' αρέσεις..Quote:
eimai se psixiatreio.
Antidrash n' akous.
Το κέρατό μου μέσα έχω να κάνω την τελεύταια εργασία για αυτό το σεμέστερ και βαργιέμαι του θανατά γαμώ το γάιδαρο που κουβάλησε το Χριστό στη Βηθλεέμ γαμώ. ΒΑΡΓΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
Gnwrizei kaneis an ta frontisthria doulevoun paramonh xristougennwn?