το παραθυρο σταματησε να βγαινει
οταν παω να φορτωσω το τορρεντ αρχειο τα φορτωνει ολα, εγω θελω ενα αλμπουν μονο
Printable View
το παραθυρο σταματησε να βγαινει
οταν παω να φορτωσω το τορρεντ αρχειο τα φορτωνει ολα, εγω θελω ενα αλμπουν μονο
πάνε options > preferences και δες να είναι επιλεγμένο το "show options to change the name and location of the torrent data"
γινηκε η δουλεια...φχαριστω μαναρι
Metal Gear Solid V λοιπόν
http://youtu.be/xw5t45tEPWQ
Χωρίς David Hayter, wtflol!
ειναι υπερβολικα χαρακτηριστικη και δεμενη με τον χαρακτηρα η φωνη για να την αλλαξουν τωρα παντως.καποια μαλακια θα εχει παιχτει.
Ειλικρινα αν δεν ηταν ο Kojima στη μεση,θα αναφωνουσα "ΤΙ MIXED UP ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ".Xωρις Hayter,comatose για χρονια ο αλλος,της πουταναρας.Αλλα λογικα αριστουργημα θα ετοιμαζει ο μεγαλος,οποτε τουμπεκι.
μιση τιμη (29,99) η digital bundle εκδοση του tomb raider στο psn μεχρι αυριο.
ειχα ενα blog...το ''σβησα'' παραταυτα κρατησα backup
πως το βαζω ξανα?
blog σε blogspot.com φάση ?
αν ναι, εδώ είσαι
Λοιπόν. ΠΑΝΣΟΦΟ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΙΛΕΚΤΡΙΚ ΡΕΚΒΙΕΜ χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Ακούστε πώς έχουν τα πράγματα.
Στο στρατόπεδο πλέον είμαι καψιμιτζής. Αυτό έχει πολλά καλά, μπορεί να γίνει και στο φαντάρος θρεντ μία καλή συζήτηση για το πόσο γαμάει και παχαίνει να είσαι καψιμιτζής. Στο θέμα μας όμως.
Ο κόσμος στο κψμ σκάει σε waves. Μία το πολύ πρωί που θέλει καφέ όλο το στρατόπεδο, μία γύρω στις 10-11 που θα πάρει ένα δεύτερο καφέ και θέλει να κολατσίσει λίγο, και μία πριν το μεσημεριανό. Τότε είναι μόνο που σκάει λίγο δουλίτσα. Κατά τα άλλα, όλες τις ενδιάμεσες ώρες μπορώ να κάνω το ο,τιδήποτε, όπως το να βγάλω λαπτοπ κλπ.
Θα ήθελα λοιπόν προτάσεις για ένα ωραίο παιχνιδάκι, αρκετά κολλητικό και τίμιο, για μετριότατες απαιτήσεις υπολογιστή, που να κολλάει στη φάση. Δηλαδή, να μπορεί να γίνει εύκολα pause (χωρίς να κόβεται στη μέση), να είναι ψιλοελαφρύ έτσι ώστε να παίξει το alt tab όταν σκάει ο προϊστάμενος, να μη γίνεσαι στόχος εκεί πέρα πατώντας με δύναμη τα πλήκτρα και το ποντίκι, ήρεμα κι ωραία να τσουλάει. Για παράδειγμα το manager είναι καλή περίπτωση για αυτό. Έχω σηκώσει ήδη δυο πρωταθλήματα με udinese, στο άλλο save η πανιωνάρα είναι world class το 2023, είναι και το 12 που ψιλοπάλιωσε, οπότε λέω να το αφήσω. Με αποθαρρύνατε να αγοράσω και το 13, και θα υπακούσω γιατί δεν είναι να χαλάμε τσάμπα λεφτά τη σήμερον ημέραν.
Δώστε τα φώτα σας, θέλω να ακούσω γνώμες με μαγκιά, σιγουριά, και μπρίο. Θέλω μια παιχνιδάρα.
Adventures και Strategies παίζεις;τικαρουν ολα τα κουτακια.
Υπαρχουν διαμαντακια της 3ετιας 04-07 που παιζουν παντου.
Κατεβασε και παιξε παλι (εκτος αν βαριεσαι) το XCOM (UFO Enemy Unknown) Εκδοση για XP.
μπορεις να την βρεις παντου.
εκτος οτι προκειται για υπερστρατετζυ, και στην εκδοση αυτη πανδυσκολο, τηρει επισης τις προυποθεσεις που θα θεσεις (γιο)
monkey island
Γερά πινκ στη σειρά XCOM (ναι το 93 πρωτοβγήκε αλλά πατάει κάτω τα περισσότερα μεταγενέστερα strategy). Επίσης καλές πιθανότητες θα είχαν τα Jagged Alliance στο ίδιο περίπου πνεύμα αν δε σου αρέσει το sci-fi.
Για Baldurs/Planescape κλπ ίσως δεν σε βολέψει να πρέπει να διαβάζεις κείμενο για να ακολουθείς την ιστορία; Και φυσικά civilization και τέτοια μπορούν να παίξουν...
e, kai homm3, egw strato eixa liwsei to 2 sto kinito! :D
το παιχνιδι ειναι του 1994 της Microprose (touched)
η εκδοση που αναφερομαι ομως η προσασμοσμενη σε XP, (καθ οτι προφανως το 1994 ηταν εκδοση DOS και ηταν σε 3 δισκετες 1.44 αν θυμαμαι καλα) ειναι καπου στο 2000 βγαλμενη. Δεν εχει διαφορα στα γραφικα βεβαια, η στο γκεημπλεη. Αλλα φυσικα δεν χρειαζοταν αλλαγη στο γκεημπλεη γιατι ΓΑΜΟΥΣΕ ΜΑΝΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.
εν τουτοις συνδυαζει τα παντα, ειναι τρομερο, κι αν παραειναι παλιο δεν εχει να κανει (θα το δεις και συ) αν δεν το εχεις παιξει ποτε, θα ονομασεις τον 2ο παπαγαλο που θα βρεις Μιτσμανν και κανε την κινηση.
https://play.google.com/store/apps/d...fheroes2&hl=en
epishs paizoun baldurs gates / planscape torment klp kai scummVM gia ola ta palia lucasarts adventures (monkey island, day of the tentacle klp) .
Epishs eida twra kai ayto :https://play.google.com/store/apps/d...=search_result pou einai se fash x-com, alla den to xw dokimasei.
A, kai paizei kai dos box an exeis arketa kalo khnito, gia na paikseis otidhpote oldschoolia :)
Θελω καρτα γραφικων κοντα στα 120 ευρω! Προτασεις?
νανος μεταλλας...κανε μας μια περιληψις
lol tyrion metalannister.
γιαυτο εδω λεει Microsoft Creative Director on Always Online: 'Deal With It'
Έχει κανένας άλλος θέμα σύνδεσης με το facebook;
Εγώ :p
λολ. και τι κανουμε;
http://i.imgur.com/dT9GBgZ.jpg
αβερτα τις τελευταιες μερες...
μπορουμε να γλυτωσομε το φορματ?
οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω τιγκαρισμενους τους ντενεκεδες και δε μπορω να κανω backup
genika to error auto exei na kanei me to pagefile.
Apo hardware mporei na ftaiei o sklhros h h mnhmh. Dokimase na valeis/vgaleis tis mnhmes (vale mono 1 th fora an exeis perissoteres, h valth se allo slot an einai mono mia) kai ta kalwdia tou sklhrou diskou. Epishs dokimase na kaneis checkdisk ton sklhro, me thn epilogh gia ta bad sectors.
Apo software mporei na exei pathei tpt to arxeio tou pagefile, dokimase na to allakseis megethos (valto stathero, kana 2-3 gb kala einai).
Epishs kapou eida oti enas ekane defrag to pagefile kai meta den eixe thema, dokimase to kiauto.
1. Anoigoume google chrome.
2. Pame se opoia selida theloume.
3. Patame opoudhpote deksi click->inspect element.
4. Epilegoume to teleutaio tab (Console) kai kanoume paste to ekshs:
Spoiler
5. Patame enter
6. ???????
7. Profit!!
In summary
Leaving PS Plus in May:
1st May: Okami HD
1st May: F1 Race Stars
1st May: Quantum Conundrum
8th May: Zero Escape: Virtue’s Last Reward
22nd May: Thomas Was Alone
Entering PS Plus in May:
1st May: Hitman Absolution
1st May: Catherine
1st May: Malicious
8th May: Sine Mora
15th May: Velocity Ultra HD
Ωραίο κολπάκι αν είστε πίσω από web proxy server (πχ εταιρικό πισί) και θέλετε να τον παρακάμψετε. Δουλεύει ακόμη και αν δεν έχετε admin rights.
www.your-freedom.net
Βρίσκομαι σε ένα δίκτυο με 10 pcia και ένα server. Για κάποιο λόγο έχει 2 ιντερνετς που μοιράζονται με 2mbs το καθένα. Λέμε να κάνουμε το ένα 24 ( o ote λέει max θα πιάνουμε 8 ) και να κλείσουμε τελείως το άλλο,ο "πωλητής" του οτε μόνο που δεν κατσιάδασε το παιδί που πήγε να το αλλάξει και του λέει ότι δεν θα τα κρατήσει και μετά δεν μπορούμε να γυρίσουμε στο 2 κτλ κτλ .Για δώστε τα φώτα σας γιατί τα έχω πάρει με αυτούς