καταρχας, ξεκαθαρισε στο μυαλο σου οτι ειμαι αντρας ρε αμοιβαδα, κατα τ'αλλα αν δεν σου κανω εγω κριτικη σε οτιδηποτε, ποιος θα σου κανει; Ο εαυτος σου; ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Τραβα καμια μαλακια τωρα για να ξεκαυλωσεις και τα λεμε αλλη στιγμη.
Printable View
Εγώ πάλι μπορώ να καταλάβω τις αντιφάσεις ορισμένων που γράφετε μόνο και μόνο για να εκτονώσετε τη μαλακία που σας δέρνει. Μπράβο ρε, γαμηστερό ποστ. Κάπου εκεί στο "φρικιά" και στην απίστευτη ρητορική ερώτηση "Αρκετη ανοχη δεν εχει δωθει στα μπαχαλα;" νομίζω πως μου σηκώθηκε η τρίχα.
Τελικά πούλο στο ΠΑΜΕ έδωσαν μόνο οι "απολιτίκ" αγανακτιζμένοι τον Μάη. Πάρτε τα.
Και για να σοβαρευτούμε, υπάρχει νεκρός σήμερα. Και θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο με ελάχιστο κόσμο απ'έξω. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.
Από το 2008 και μετά έχουμε 1 νεκρό από μπάτσους και 4 νεκρούς από φρικιά. Κάλκη, βούλωσέ το επιτέλους και περίμενε λίγο, και αύριο μέρα είναι να ποστάρεις.
Σταμ, θέλω να μου απαντήσεις με σοβαρότητα: από που αντλείς την ευκολία να κατατάσσεις άτομα σε ιδεολογικούς χώρους;
είσαι ηλίθιος ή το παίζεις;
Συγγνώμη τότε, περιμένω ανάληψη ευθύνης μήπως και ένας ΦΟΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗ έχει κάποιο σοβαρό υπόβαθρο που δεν το γνωρίζουμε.
Όχι οκ, μάλλον θα κάνω λάθος, όποιος πετάει μολότοφ και κάνει χουλιγκανιές ανήκει στον αναρχικό χώρο. Ζώα.
στον ασχημουλη
17:55 - Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο άτυχος άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Stam and the knites μαζεψε τη ρουφιανά που διακρίνει εσένα και το κόμμα σου και τράβα γαμήσου ρε ηλίθιε.
Σύρε και γαμήσου ρε καθυστερημένο λούμπεν στοιχείο, αν είχες τσίπα πάνω σου δε θα τολμούσες να γράψεις τέτοια μαλακία, μαλάκα.
edit: mourning apocalypse
Την ευθύνη του θανάτου του μέλους τους έχουν οι σταλινικοί και κανείς άλλος.