Πινατερε????????????/
Τσίμπα και εσύ
Spoiler
Printable View
Πινατερε????????????/
Τσίμπα και εσύ
Spoiler
Vielen Dank! Ό,τι επιθυμείτε κι εσείς, κύριέ μου.
αν δεν πάρεις αύξηση, πες τους ότι πλέον θα βγάζεις λιγότερη δουλειά κι άμα γουστάρουν.
πώς φαίνεται ο δημόσιος υπάλληλος.
Μπα, πάσχω από αυτό που το λένε φιλότιμο.
χρονια πολλα στους εορταζοντες :P
http://nwohmb.blogspot.com/2009/09/thats-metal-m.html
xaxaxaxa ποσο βλακες???
έλα ρε μια χαρά την πλάκα τους έκαναν και οι τρεις. και φωτογραφίες στο τέλος και απόλα.
στην ελλάδα ή θα είχαν πλακωθεί κανονικά στο ξύλο ή το πιο πιθανό όταν του έδινε την μπαγκέτα του χαμένου να βγάλει φωτογραφία θα την έπαιρνε και θα έτρεχε.
Επειδη ελεγε ομορφο τελος εγω ηλπιζα σε μπαγκετα στο ματι καποιου, αλλα τιποτα... κριμα...
Σκατά στις κυριακάτηκες συναυλίες.. Νυστάζω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. :-(
Ποσες ωρες κοιμηθηκες?
Σκατά στις Κυριακές γενικά. Και στις Δευτέρες επίσης. Φιξεράκο μου :pink:
4,5 και γενικά δε λειτουργώ αν κοιμηθώ κάτω απο 6-7.
Μαζευε λεφτα να σε φιλοξενησω, μετακομιζω μονος μου σε λιγες μερες σου λεω. Εχει και γκραναιτ τοπ καουντερ στο κιτσεν και ναις βιου φρομ δι γουιντο.
:pink: ραιτ μπακ ετ για, και λιγο :touched: επισης
4,5 ωρες ειναι οντως λιγος υπνος Μις Μπελζ. Εγω κοιμαμαι χαλια τον τελευταιο καιρο γιατι με ξυπναει ο ηλιος αλλα οταν μετακομισω θα παρω ασαπ black curtains και θα λιωνω οσο γουσταρω. Μλκ ποσο σκατα φωνη εχει ο Μαστειν.
σας εχω φορ ναου (που θα ελεγε κι ο φιξξξερ)
2μιση ωρες υπνο. χαχ.
μηδεν.
μια απ'τα ίδια
κοντά 3
καλημέρες
Εγω χτυπησα 8μισαωρο και τωρα πινω καφε και παω να θυσιασω τον ιδρωτα μου στον βωμο της υγειας.
Καλημερα.
how bizzarre!(ιος)
με 1 z το γραφουμε αλλα καταταλλα ωραιος :D
Σχολη και σκατα.. πως ελεγε ο Morrison
κατα τα αλλα σταματω να ειμαι γκρινιαροπουτσα πρωινιατικο και σας δινω τσι καλημερες μουQuote:
I'll never wake up in a good mood again
@ Swollen : πως πηγε στην Πατρα η κατασταση?? για κανε ενα report να μαθουμε κ εμεις τι εγινε!!
μετά το τσιμπούκι της Τούμπας πήγαμε να τα πιούμε, 02:00 πήρα το τρένο, μέχρι τις 06:00 που έφτασα Λιβαδειά άκουγα neurosis στο mp3 και όταν δεν άκουγα διάβαζα dragonlance, και τώρα περιμένω να πάει 13:15 για να πάω να κοιμηθώ. :yawn: (καλημέρες και πινκς.)
κανα καναπε θα βαλεις?
η θα κοιμηθω στο πατωμα?????
Καλή σας ημέρα.
χιλιοευχαριστω ολους για τις ευχες :pink:
τα χρονια πολλα και στους υπολοιπους 22νοεμβρηδες, ειμαστε γαματοι!
γενεθλια με 4αρες σε Αρη, pierced arrows, αραβικες τηγανιες, μπητνικς, ροκ εν ρολ ρεμπετικα!
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...10/2009_335279
mlk mlk mlk mlk mlk papazoglou arxidofasista :moutza:
Τι μαλάκας... Και τραγικός τρόπος να του πεις κάτι, με επιστολή και μετά στην εφημερίδα...Και αγενέστατος, άκου δεν θέλουμε να βλέπουμε τριχωτούς μηρούς και αποικιοκρατία, τι είναι αυτός ρε;
Πάντως, κάπου έχουμε αρχίσει και ξεχειλώνουμε την έννοια φασίστας ε; Καθωσπρεπισμός του κωλάρας λέγεται αυτό.
a den paizei thema.. o epitimos proedros tou tmhmatos k. Tonpaizoglou exei mia pteruga tou ktiriou mono gia thn parth tou k thn exei stamparei me apokommata efhmeridwn opou einai prwth mourh me papades k stratiwtikous.. ekei trwei ekei pinei ekei koimatai ekei ton paizei k xynei sthn mapa mas!
Θεούλης, σχεδόν παππούς, σεκιουριτάς στον γυρισμό με τον ηλεκτρικό από Νερατζιώτισα μέχρι και Άγιο Νικόλαο καθόταν απέναντι μου, χτυπούσε ρυθμικά το πόδι ακούγοντας χεβιμεταλ από τ'ακουστικά του και σε όλη την διαδρομή προσπαθούσε να διαβάσει γράμμα-γράμμα το logo των wolves in the throne room στην ζακέτα μου φωναχτά. Μ' έπιασε νευρικό γέλιο.
ερωτευομαι μετα απο πολυ καιρο... να πανε να γαμηθουν ολα, ειχα ξεχασει οτι αυτο ειναι το πιο ισχυρο ναρκωτικο
καλέ
[ραζορ]ΤΗ ΣΤΙΡΕΛΑ ΤΗ ΣΤΙΡΕΛΑ[/ραζορ]