Για ψηθείτε οι καμμένοι μήπως αξιοποιήσετε το κάψιμό σας: http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?l...976&fromHome=Y
Σε λίγο καιρό ο υποφαινόμενος ευελπιστεί να είναι σύμβουλος EURES οπότε θα κοιτάξει να σας βολέψει όλους :D
Printable View
Για ψηθείτε οι καμμένοι μήπως αξιοποιήσετε το κάψιμό σας: http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?l...976&fromHome=Y
Σε λίγο καιρό ο υποφαινόμενος ευελπιστεί να είναι σύμβουλος EURES οπότε θα κοιτάξει να σας βολέψει όλους :D
το καψιμο μου στη διαθεση σας.
σε αλλα νεα το last of us παει delayed για 14 ιουνη.
p.s. τα σπασε το sleeping dogs.
Προς τα τζιμάνια του φόρουμ:
Ψάχνω έναν file hoster για video streaming. Το youtube δε μου αρέσει, ούτε καν αισθητικά, ψάχνω κανά άλλο.
Επίσης, πιο σημαντικό, ψάχνω έναν file hoster για audio streaming. Να μπορώ δηλαδή να ανεβάζω ένα ελαφρύ αρχείο, ένα track, για παράδειγμα, μία ηχογράφηση, κάτι σε ήχο τελοσπάντων και ο άλλος να μπορεί με ένα κλικ να το ακούσει, χωρίς να χρειαστεί να κατεβάζει .rar αρχεία στο σκληρό του [δεν μιλάμε δηλαδή για sendspace, zippyshare, 4shared και τέτοια που είναι για βαριά αρχεία και προϋποθέτουν κατέβασμα].
Σκέφτομαι το soundcloud, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την παρτη του, καμία ιδέα;
Α και κάτι άλλο, ας τα πω μαζεμένα.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις που έχεις χρησιμοποιήσει τα emails σου για να γραφτείς σε fora, blogs και όπου αλλού σου έχει ζητηθεί εγγραφή με email; Γίνεται ένα χάος, έχω χρησιμοποιήσει τα mails μου από εδώ κι εκεί στο δίκτυο, ένας θεός πια ξέρει που και θέλω αυτόν τον θεό να μου τα βρει και να μου τα τακτοποιήσει, όμορφα κι ωραία.
Ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα.
μερσί πάρασάιτ, μάλλον αυτό θα πάρουμε
http://vimeo.com/ ?
σου παρέχει και τη δυνατότητα να ανεβάζεις μεγάλα σε διάρκεια βίντεο, σε αντίθεση με το youtube που σου ζητάει κινητά και τέτοια φαιδρά.
δεν γνωρίζω να υπάρχει εύκολος τρόπος γι' αυτό. εάν δε θυμάσαι, πηγαίνεις στο κάθε email σου και κάνεις search για το κάθε forum/blog που έχεις γραφτεί. και κάνεις την προσευχή σου να μην έχεις σβήσει τα registration email. στη χειρότερη πας σε κάθε forum/blog και πατάς την επιλογή ότι ξέχασες τον κωδικό σου, δοκιμάζεις όλα τα email σου και κάποιο θα πιάσει!
Ναι, το vimeo είναι μία καλή λύση, γιατί μπορείς να κρατάς βίντεοζ για τον εαυτό σου, δεν είναι όλα φάτσα φόρα, όπως νομίζω στο youtube. Κι επίσης, μπορεί να σου σπάσει την εικόνα από τον ήχο [χάλια ποιοτικά, βέβαια].
Πφφφ, το άλλο με καίει.
Έχω γραφτεί σε 500 μαλακίες, κάτι σάιτς ας πούμε για δυσεύρετους υπότιτλους και δεν μπορώ να ψαχτώ χειροκίνητα, γιατί δεν τα θυμάμαι. Και μ'έχει πιάσει μία τύπου "ανασφάλεια" που δεν ξέρω που έχω δώσει χύμα τα μέιλ μου.
Συγχαρητηρια, η Αη Πι σου, επιλεχτοικε στην πολη σου.
Επίσης μόλις ανακάλυψα και το http://www.mixcloud.com/ το οποίο φαίνεται να μην έχει χρονικό όριο :!:
Playstation 4/ Orbis σήμερα λοιπόν.
Ανακοίνωση περίπου στα μεσάνυχτα, λογικά δε θα έχουμε κάποια έκπληξη και απλά θα επιβεβαιωθούν όσα ξέρουμε.
Οι φήμες λένε για τιμές γύρω στα 300-350€.
εγω θελω να ανακοινωσουν κατι εντελως ασχετο με ps4 και να ξενερωσουν ολοι =p
Εγώ θέλω να πει riiiiiiidge raaaacer.
Spoiler
Bonus: http://tmv.proto.jp/#!/kazhiraiceo
κλάμα.
XAXAXXAXAXAX
lol
0.
0 για ποιο πραγμα;σε χαλασε κατι απο τα features/specs;γιατι εγω σε φαση shutupandtakemymoney ειμαι με οσα αποκαλυψαν,αρκει να μην το χαλασουν στην τιμη.
Που να αρχίσουμε;
Ότι δεν ανέβηκε ο Kaz στη σκηνή;
Ότι δεν είδαμε καν την κονσόλα;
Ότι παίζει τόσο πολύ χαζό social integration που καταντάει αηδία; Πάτα share λέει και θα το ανεβάσει στο facebook. Γιατί να θέλω να δει πχ η ξαδέρφη μου το πως έλιωσα τα μυαλά ενός ζόμπι; Ακόμα χειρότερα γιατί να πρέπει να το δει το γκομενάκι που ψήνω; Γιατί να πρέπει ντε και καλά εξ'αρχής να μας αρέσουν τα social networks;
Πάμε στα games:
-Diablo 3. "Because pissing off just the PC players was not good enough for Blizzard"
-Νέο Killyawn, είδαν νέο hardware και τι έκαναν; Τίποτα. Ανέβασαν λίγο το detail, θα έβαλαν και κανα ΑΑ και αυτό. Δεν φαινόταν και τόοοσο διαφορετικό από ότι ήταν το τελευταίο Killzone. Το δε gameplay ίδιο. Ήρθε η νέα γενιά και ακόμα αναλώνονται σε QTEs και corridor shooting. Νέο hardware με 8GB GDDR5, δεν χρειάζεται να περιορίζετε τον παίχτη σε 3 τ.μ. γιατί τώρα δεν έχετε πια έλλειψη resources. Πέρα βρέχει. Και αν τους το πεις απλά θα δείξουν πως όντως πέρα βρέχει γιατί πιο πιθανό να σκεφτούν τίποτα weather effects σαν feature παρά να πιάσουν το νόημα.
Driveclub. Κοιτάχτε κάναμε στο cockpit να φαίνεται το αχνιστό εφφέ από τις κλανιές που θα ρίχνεις όταν οδηγάς στο δερμάτινο κάθισμα Recaro. Βάλαμε 1st person camera (άλλο αν ήδη το βλέπαμε στο Shift ενώ τα υπόλοιπα features στο Forza).
- Και από gameplay features;
- Απλά να βγεις 1ος! Α και social integration!
Δεν ξανάγινε!
- Square Enix: Έβγαλαν έναν ανδρόγυνο τύπο (που εξηγεί πολλά για 90% των χαρακτήρων των FF) να μας δείξει το video που μας είχαν δείξει τον περασμένο Ιούνιο στην Ε3. Δεν προσπάθησαν καν. Ωραίοι.
- inFamous: E ok infamous. Ήταν που ήταν δύσκολο να ξεχωρίσεις το inFamous από το Prototype τώρα απλά έκλεψαν και τα τελευταία στοιχεία και μέχρι να εμφανιστεί στο τέλος το όνομα του παιχνιδιού δεν ξέραμε ποιο από τα 2 θα είναι (για τα πρακτικά εγω είχα πει Prototype, οπότε πήγα κουβά). Το ωραίο είναι ότι ο τυπάς μας τα έπρηξε για το πως στη σημερινή κοινωνία υπάρχουν παντού κάμερες που μας παρακολουθουν και πως το ολο στορι του παιχνιδιου ήταν ενάντια σε αυτό. Ξύπνα ζώο, βρίσκεσαι σε παρουσίαση κονσόλας που όλη την προηγούμενη ώρα μας έλεγε ότι θα είναι μια κάμερα μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Δηλαδή σοβαρά κανείς δεν τους έδειξε την ειρωνία στα κείμενα πριν βγουν;
- David Cage (είναι τίτλος από μόνος του): Μας έδειξε ένα render ενός παππού (NEW GAME FEATURE: You talk with old guys) το οποίο ήταν ωραίο μεν, choppy και μέσα σε vacuum δε. Ας το βάλει να τρέξει με τέτοιο detail μέσα σε game environment σε real time και μετά ας έρθει να μας πει. Επίσης μας έδειξε τα polygon counts και πόσο χαρούμενος ήταν που ανέβηκαν για το Beyond: Two Souls που μας πηγαίνει στην επόμενη παρουσίαση...
- Media Molecule: Και εδώ κυρίες και κύριοι έχουμε το 1ο 3D Drawing penis simulator. Εάν νομίζετε πως λιγότερο από το 90% των παιχτών θα ζωγραφίσουν κάτι διαφορετικό πέρα από 3D πούτσες παντού, τότε δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Έχει και share, ενώ νομίζω πως κάτι πήρε το αυτί μου για Co-op μέσω social. Τίποτα δεν είναι καλυτερο από το να μπαίνεις στα Παλάτια που ζωγραφίζουν οι φίλοι σου και να αλλάζεις τους τρούλους με πούτσες. Coming in Holiday 2013.
Και πάμε στην 2η ειρωνία: Βγήκαν μετα από Cage που εκθείαζε detail και polygons και έβγαλαν διάλογο για το πως υπαρχει το "the tyranny of the polygon" και ότι όλοι παλεύουν να βάλουν polygons αντί για σοβαρό gameplay.
Diss στο ίδιο event από τον επόμενο presenter, 1η φορά βλέπω. Εννοείται πως κανείς από τη Sony δεν το είδε στα κείμενα για να το προσέξουν.
- Watch dogs. Γραφικά BF3, gameplay Assassin's Creed με Hacking. Πέρα από τις υπερβολικά μεγάλες ομοιότητες (που δε θα έπρεπε), φαίνεται οκ. Το κρατάμε.
- The Witness. Exclusive λεει. Αντε και γαμήσου Blow. Σαν game το βρίσκω υποσχόμενο.
- Deep Down. Tech demo του Framework XT, πολύ νωρίς για να πει κανείς οτιδήποτε.
- Destiny. :roll:
- Knack. Puzzle game που είναι πιο ενδιαφέρον (και πιο game) από τα πιο πολλά πιο πάνω. Θα δούμε. Εικάζω πως θα καταλήξει μετριότητα καθαρά λόγω απειρίας. Σίγουρα θα χρησιμοποιεί πάρα πολλά PS4 features.
Με τι μείναμε; Με σχεδόν τίποτα. Τραγελαφισμοί και μια από τα ίδια. Α και "innovation" και "experience" παντού :!: Το βραβείο από τα αποπάνω στη Molecule γιατί κατάφερε το 2/2 με diss όταν άλλοι προσπαθούσαν να αποτύχουν σε 1.
Πάμε στα λίγα θετικά:
Start/Stop. Install while playing, το νέο Dual Shock (αν και λογικά πάλι χειρότερο από Χ360 controller), GPGPU support + Havok, Cross-game chat, Game Streaming.
Αν θυμάμαι καλά είχε πει πως θα είναι timed exclusive, με το timed να μένει στον αέρα. Στο παρελθόν είχαμε timed από 1-6 μήνες οπότε όπως και να έχει σκατά. Το ΜΕ2 πρέπει να ήταν το μόνο με 1 χρόνο exclusive αλλά εκεί ήταν high profile game και δε νομίζω πως θα ισχύσει στο The Witness κάτι παρόμοιο.
i alitheia einai pws de protoporei se apolytws TIPOTA. apla pernei 10 texnologies pou iparxoun se pc kai tis vazei oles mazi na doulevoun enarmonismena sto ps4. sti teliki ti einai, ena efarmosmeno pc einai, 100% pc hardware. megali emfasi sto streaming ennoeitai alla tin epilogh tou ustream de katalava, giati oxi twitch.
to genikotero erwtima einai poios akrivws o rolos ths konsolas twra pia. mias konsolas san to PS3/4 fysika giati h nintendo to filosofise poly kala, to wii/u Exei logo yparksis. ftiaksame ena pc se morfi konsolas me diko mas software, parte tin ke pekste ta paixnidia pou vgazoume. to 2013. kanena noima. aytos akrivws einai kai o logos pou to 80% twn katoxwn ps3 to exoun edw kai 1-2 xronia sto rafi na mazevei skoni, kai to diko mou ennoeitai.
to monadiko pragma pou eksipsose th sony apo epoxh ps1 htan ta PAIXNIDIA. ta fovera fovera fovera paixnidia pou evgaze. twra ti? moufes. moufares. mono malakies parousiasan gia konsola next gen. h squeenix borei na swsei th katastash alla kodevei sth xrewkopia opws deixnoun ta pramata. KH3, FF13versus- oute ena trailer de boresan na ftiaksoun, edeiksan mia malakia tech demo pou eixan vgalei to kalokairi. ROFL. ade kana witness kserwgw logo tou poso kalo itan to braid. a kai to watchdogs einai AC+GTA.
varetoi oloi oi presenters, perimeneis ton kaz 2 wres kai pouthena o kaz. miden
http://www.eurogamer.net/articles/20...ransfer-to-ps4
inb4 γκρίνια.
Δηλαδή ότι game έχει κάποιος από PSN, PS+ μάλλον πάει στράφι.
:maikl:Quote:
Entering PS Plus in March:
Ps3
Mass Effect 3
Dead or Alive 5
Joe Danger 2
Ps Vita
Metal Gear Solid HD Collection
Puddle
Dead Island Game of the Year Edition PC Giveaway
Requirements:
•Must have your Steam Account bound to your Raptr profile.
•Must have recently ran the Raptr Desktop App
•Must have a Verified Email Account
•Dedicated or above in a select top Zombie FPS title:
Selected top Zombie FPS titles:
Arma II Operation Arrowhead (PC)
BF3 (PC)
Black Ops II (PC)
Borderlands 2 (PC)
Dead Rising 2 (PC)
Left 4 Dead (PC)
Left 4 Dead 2 (PC)
Walking Dead EP1 (PC)
The Walking Dead Series(PC)
http://raptr.com/forums/showthread.php?t=25304
bonus edit : ριξτε μια ματια στο demo του νεου god of war.κλασσικα οπτικος οργασμος και εχει και ελληνικο audio στο οποιο εχει γινει αρκετα καλη δουλεια(το περιμενα τραγικο tbh).
Λοιπον ας πουμε οτι θελω να μετονομασω ολους τους φακελους του music
μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σκαλωματα τρωει ο explorer και μου λεει μια στις δυο φορες οτι ο φακελος χρησιμοποιειται και δεν μπορει να μετονομαστει?
εχω το unlocker,κανω την δουλεια μου αλλα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!
ΣΩΣΤΕ ΜΕ!
Όσοι γουστάρετε adventures και γενικά παλιό πράγμα απλά μπείτε και δείτε τι έχει βγάλει για πούλημα ο τύπος.
http://info.ricardo.gr/adreasnaxos
Όλα boxed και σε πολύ νορμάλ τιμές ε (τα περισσότερα δλδ)
Έχω τσιμπήσει μερικά ήδη και τώρα σας το δίνω για να σας κανω και εσάς χαρούμενους
E μιας και είμαστε στα BF3
http://youtu.be/sBrOnqsU_eE
http://youtu.be/_fFtQNfKsK0
http://youtu.be/QXLqFUpzDhM
trials of archimedes στο hard...πονοκεφαλος μ'επιασε.και υποτίθεται οτι το νερφαραν κιολας.
Το νοικιασα το προηγουμενο ΣΚ. Το βαλα νορμαλ μαξαρα τα παντα εκτος blades of chaos που ηθελε 25000 στο τελος. Μου φανηκε το απλοικοτερο gow σε θεμα gameplay.Δεν χρειαστηκε ποτε block, counter, αντε κανα dodge μεχρι το trials. Μου πηρε μεχρι εκει γυρω στις 6ωρες. Περασε το patch 1.02 που δεν εχω καταλαβει τελικα αν νερφαρει το σημειο.Στο τριαλς λοιπον εφαγα 2 μερες , τουλαχιστον κανα 10ωρο χονδρικα δηλαδη. Ειδα vids, εμαθα counter με το ζορι κλπ.Στην καλυτερη 2ο πατωμα στον τυπο με το σφυρι dead. Στην ουσια πρεπει να γυρισω 3-4 chapters πισω μιας και τα προηγουμενα ειναι "γριφοι" για να φαρμαρω orbs. Δεν παιζει. Αν βγει πατς με κανα τσεκποιντ παιζει να ξανανοικιασω να δω το τελευταιο του μισαωρο.
Χειροτερο god of war ευκολα...Kαι η πλακα ειναι το σκεφτομουν να το αγορασω 50ε σπαζαντως την παραδοση 5-6 χρονων never buy full priced games..Ε οχι.
1.90ε το 3ημερο οκ, μεχρι εκει. Btw γραφικα χειροτερα απο το 3? Πως το καταφεραν τοσα χρονια μετα?
Τελικα προτιμησα να δωσω μερικα σκουπιδια στο public και με 20ε να τσιμπισω gears judgement, που ενταξει, ποσο χειροτερο να ειναι?
Μεχρι και ο πωλητης ανοιξε κουβεντα "Ψιτ φιλε οχι 70ε για god of war" - Οχι 70ε για games.-
δεν προλαβα να παιξω πριν το πατς αλλα απο συζητησεις στο νετ βλεπω οτι οι περισσοτεροι λενε πως δεν αλλαξε και τιποτα στην ουσια.βασικα ο κοσμος ζηταει ενα γαμημενο τσεκποιντ ανα πατωμα.
παντως στο hard γενικα το παιχνιδι ηταν αρκετα challenging και το φχαριστιθηκα.βεβαια στο trials of archimedes φτανει επιπεδα τρελας και δεν εχει καν πλακα.(tip απο ps3trophies.com : Have a pillow or something nearby that you can punch or scream into. )
ps.για τα γραφικα που λες,ακουγεται οτι προοριζοταν για vita αρχικα,ισως γι'αυτο.εξακολουθουν παντως να ειναι σε υψηλο επιπεδο.
psII.με ενα σαρανταρι το τσιμπησα απο κονσολαδικο του σκρουτζ και ολιγον τι απο παζαρεμα.
Δε θα με πειραζε γενικα η συγκεκριμενη δυσκολια, αν το παιχνιδι σε ειχε προετοιμασει μεχρι εκει. Εχω τελιωσει ninja gaiden στο πρωτο xbox οταν βγηκε, που ολοι μιλαγανε για σπασμενα κοντρολλερς κλπ, δεν με εκνευρισε...Bayonettα, dmc, vanquish κλπ παρεμφερη επισης. Το collection 2 που ηταν port psp το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο.Βtw bugs allover the place για exclusive τιτλο...Πουλια που χανονται στο backround, και σε load που εκανα το chapter 27 που βγαζει ενα λιονταρι-σκορπιος something εχθρος, μπας και φαρμαρω, ελειπε ολη η ουρα του με το κεντρι να φενεται μονο στην ακρη του.Ο kratos χανονταν στο backround στο συγκεκριμενο σημειο οποτε εβλεπα την camera να κανει zoomin zoomout χωρις νοημα.Και η πλακα ειναι οτι κατα το playghtrough το συγκεκριμενο σημειο ηταν μια χαρα. Self destructive system στο load chapter? :P
παλια οταν εβαζα ενα τορρεντ να κατεβει μου βγαζε μια καρτα με επιλογες να ξετικαρω οσα δε θελω να κατεβουν
για καποιον σατανικο λογο αυτο δεν υπαρχει πια, τι κανωμε?
μtorrent δουλευω
υπάρχει αλλά είναι κρυμμένη νομίζω, στο παράθυρο που σου πετάει κάπου πρέπει να χει κουμπί που ανοίγει τη λίστα με τα αρχεία