Πόσα facepalms θες;
Το ξανασκέφτομαι λίγο αλλά θα κάνω μία προσπάθεια γιατί αδυνατώ να πιστέψω πως όλο αυτό που πόσταρες δεν το βρίσκεις κι εσύ παράλογο.
Μαλακία του Master looter, ναι, αλλά στέρησε ένα item από έναν άλλο παίχτη το οποίο λόγω raid εφόσον του ξαναπέσει ποτέ, δεν του εγγυάται ότι θα το πάρει. Random, ξέρεις. Και δεν το πήρε λόγω μιας βλακείας ενός άλλου παίχτη και των περιορισμών του συστήματος. Το θεωρείς το ίδιο σημαντικό με τη χαζομάρα σου μωρέ;
Μου λες ότι έχασες badges και qq. Ρε είσαι τόσο τραγελαφικός που το έχεις κάνει αρχή να μη δώσεις gold για gems αλλά όχι να μην δώσεις badges; Μιλάμε είσαι ανεκδιήγητος. Στη τελική σιγά το gold ρε τσίπη. Έλα να σου δώσω εγώ :P
Και πάμε στο ζουμί: Προφανώς δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει το GM σύστημα της Blizzard αλλά νομίζεις πως μπορείς να λες για το πως καθυστερούν οι GMs με βάη την εμπειρία σου στο σοβαρότητο ticket. Εκεί κολλάω εγώ.
Κάνεις που κάνεις το πιο ότιναναι ticket έχω δει ποτε στο παιχνίδι, έχεις και την απαίτηση να το βάλουν ψηλά στη λίστα για να εξυπηρετηθείς γρήγορα ή να κρίνεις τη ποιότητα υπηρεσιών από αυτή τη βλακεία;
Τέλος κόψτε τη καραμέλα "πληρώνω αρα κάνω ότι θέλω". Ακόμα και το τι κάνει ο GM έχει κάποιους περιορισμούς αμα δεις, όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δε γουστάρουν. Είπαμε θέλει καλή θέληση από μεριάς του και να σε λυπηθεί που κατάφερες κάτι τέτοιο.