α ο Burnuz ναι
Printable View
α ο Burnuz ναι
V-Arghhh
Νεο Keelhaul με τιτλο Keelhaul's Triumphant Return to Obscurity.Αυγουστος,18 η κυκλοφορια του.Περιμενουμε ανυπομονα
Συνειδητοποιούμε όλοι πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπάντα είναι οι Skyclad;
εγω οχι...αλλα για καποιον λογο τους συμπαθω
Μια χαρά ΧΩΝΟΥΝ και τώρα. Ειδικά το live με τον "καινούριο" τραγουδιάρη στο Αν ήταν περίπου 3.000 φορές καλύτερο απότι το live με τον Μάρτιν στο Ρόδον.
Δε συγκρίνω αυτούς ε, τα λάιβ.
SABBAT ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
Κοίτα, Sabbattack, θεωρώ ότι εν προκειμένω παπαγαλίζεις ό,τι έχεις ακούσει περί Warlord. Εντάξει Cans χειρότερος από πρώτο Damien King, αλλά όχι κι από δεύτερο... Ή τουλάχιστον με την άνεση που εσύ το παρουσιάζεις.
Αν σε πείραξε το σακάκι, τέλος, τί να σου πω, ρε αγόρι; Ουδεμία σχέση με το sport; Δηλαδή, κάθεσαι και κρίνεις τα ρούχα του καθενός; Εντάξει, δεν ακούμε Steel Assassin για τα δερμάτινα, Tsamis για το σακάκι, Slauter Xstroyes για τη σχεδόν rugby περιβολή του κιθαρίστα...
Άκου Tool, τότε που είναι σένιοι. :rofl:
Edit: Τέλος, δεν ξέρω κάτι περί πρέζας, αν εσύ έχεις κιτρινίστικες πηγές, μαγκιά σου...
Πράγματι ρε συ Ra, τράβα δες μέχρι και το wikipedia page των warlord. Άμα πεις για τον Tsamis ότι ήταν καθαρός είναι σα να λες ότι τον Mustaine τον πείραζε η...τενοντίτιδα.
Τώρα για τον Cans, άν πιστεύεις ότι παπαγαλίζω ότι μου λένε οκ, άκου τα διαμάντια των hamsterfall και τα σκοτωμένα κομμάτια warlord. Δηλαδή μου θυμίζεις κάποιο φίλο μου που χαιρόταν με το Βοοk of Burning των Virgin Steele μέχρι που του έδωσα το Hellfire woman με Jack Starr και κατάπιε τη γλώσσα του. Επειδή θέλουμε να ακούσουμε 2-3 κομμάτια παιγμένα δε σημαίνει ότι πρέπει να θεωρούμε κατόρθωμα ότι κυκλοφόρησαν με μούφα τραγουδιστή.
Γούστα βέβαια το όλο θέμα για φωνές. Επίσης κράζω εξίσου τα σπαθιά, τα δερμάτινα, τις σφαίρες και τις 20αρες πρόκες οικοδομής των black-άδων ΚΑΙ το σακάκι του Τσάμις.
ΕΝΤΙΤ: τα διαμάντια ήταν ειρωνικό. Γιατί μπορεί να πεταχτεί κανας περίεργος και να γελάει άδικα.
Έρχονται οι asian dub foundation. (?)
Ra Pariah χωρις καμια διαθεση ειρωνιας...οταν κανεις κακα μυριζουν σαν του παπου σου?