7 πήγε κ μάντεψε... ακόμη δουλειά ειμαι :P αμα μπορούσα να ακουω μουσική καλά θα ητανε. ένα ραδιοφωνάκι εχουμε κ παιζει κ αυτο βαράει Best FM :PQuote:
Originally Posted by Vicotnik
Printable View
7 πήγε κ μάντεψε... ακόμη δουλειά ειμαι :P αμα μπορούσα να ακουω μουσική καλά θα ητανε. ένα ραδιοφωνάκι εχουμε κ παιζει κ αυτο βαράει Best FM :PQuote:
Originally Posted by Vicotnik
:| :evil:
γιαυτό φρόντισε νάχεις δική σου δουλειά να ακούς ό,τι γουστάρεις στον υπολογιστήQuote:
Originally Posted by kontan
αμάν πια ρε καντιρού
Τελείωσαν τα τσιγάρα. Το μπούλο. :|
Εμενα μου αρεσε παρα πολυ αλλα εγω ειμαι γκει παιδακι και χαζοχαιρομαι με χαζοχαρουμενες παραστασεις με χρωματα και τζιζι μουσικη, οποτε τι να πω. Δηλαδη ανετα ξαναπηγαινα καποια στιγμη. Εξαρταται φανταζομαι κι απο την θεατρικη ομαδα...Quote:
Originally Posted by pixies451
Για το κρυο και τη ζεστη, μην ειστε των ακρων, αλλα αν επρεπε να διαλεξω, για παντα καλοκαιρι με θαλασσα, μπικινια, μπιτς βολει, μπαρακια, ξενυχτια.
egw 8a protimousa ximona..
ante, f8inoporo.
Η ζεστη τον παιρνει. Δηλαδη αμα σας αρεσει να ιδρωνετε, να βρωματε 5 λεπτα μετα το ντουζ, να βγαινετε μια βολτα και να παθαινετε ηλιαση, τοτε πασο. Κατα τα αλλα αμα ειμαι 24/7 κατω απο μια ομπρελα στην παραλια παιζοντας ταβλι και πινοντας κοακολα τοτε το αγαπαω το καλοκαιρι.
Αλλα γενικα ξερω γω χειμωνας και ξερο ψωμι.
Εχεις μεγαλο στηθος?
Αυτο το συμπερανες απο το σημειο με την κοακολα ξερω γω; Δηλαδη πως. Πεσμου.
Άντε ρε μικροαστέ.Quote:
Originally Posted by Candiru
a re pousth mou savatiatika na sikonomai apo tis 7...
τι video formats μπαίνουν στο ipod;
Tou Ipod!
@locust: Egw twra ksupnhsa! :P
δηλαδή.
εγώ ας πούμε έχω ένα βιντεο σε μορφή που λέγεται 3GPP Movie, τι κάνω;