χμ εμένα δουλεύει. Anyway είναι αργία λέει στην Γαλλία.
Printable View
χμ εμένα δουλεύει. Anyway είναι αργία λέει στην Γαλλία.
οι gms εδω και κανα 6μηνο απαντανε σπανια
διευθετουν τα περισσοτερα με σειρα προτεραιοτητας χωρις καν να σου μιλησουν
ειχα τικετ 3 μερες ανοιχτο (πλεον δεν κλεινει αν κανεις λογκ αουτ νομιζω αλλωστε)
γιατι εβαλα 12 spell power/5 mp5 gem σε elemental legs αντι για τα resto μου
και μετα απο 3 μερες λοιπον λογκαρα και βρισκω στο mail μου τα 2 gems και το παντελονι με 2x4 spirit gems
για το παραπανω πνευμα ωστε να μην ξανακανω το ιδιο λαθος
λογικα θα σου στειλει το Item σε καποια φαση...λογικα!!!
δεν νομιζω να απεργουν αυτοι!
αυτο ελειπε να απεργουν και οι gms που την κανω τσαμπα την δουλεια εγω αν θελουν!
Τι απεργούν μωρέ; Αργία έλεγε ο άλλος.
Επίσης πρέπει να είσαι χοντρός βλάκας για να κάνεις ticket επειδή έβαλες λάθος gem. Αλήθεια. Πραγματικά εγώ θα σου έκανα delete το item ή θα σε άφηνα 3 μέρες να περιμένεις, oh wait!
Ποτέ πρόβλημα με GMs και tickets. Αλλά μιλάω για αληθινά προβλήματα.
φιλε οταν σε χακαρουν και οι gms στελνουν πισω τα items διπλα
εχω το δικαιωμα να ζητησω τα gems μου απο την στιγμη που δεν ειμαι τυχερος να με χακαρουν
και αν με ρωτησεις σε ποιους τα εστειλαν διπλα θα σου πω σε 3 γνωστους μου!
γενικα οτι μπορουμε να παρουμε το παιρνουμε! κανονας!
στο δικο μου ειναι αποκλειστικη μαλακια του lootmaster.παντως οντως ετσι αλλαξαν οι gm...διαβασα και μπλε ποστ για αυτο πριν λιγο.
Βασικά όχι, το να στα δώσει πίσω ο GM είναι καθαρά δικό του θέμα και, ας πούμε, καλής θέλησης. Το φταίξιμο για το χακάρισμα είναι καθαρά δικό σου, ας πρόσεχες.
Επίσης είπες πως έκανες ticket επειδή ΕΣΥ έβαλες λάθος gem που είναι τουλάχιστον τραγικό. Το πιο αστείο είναι ότι επειδή ο GM δεν ασχολήθηκε με αστειότητες σαν το ticket σου, το φέρνεις σαν παράδειγμα για το πως οι GMs αργούν να κάνουν τη δουλειά τους.
Κάνε και ένα ticket για το πως προσπάθησες να σολάρεις Lich King αλλά αυτός σε έκανε One-shot. Μπορείς!
Αλλά οκ, Genjuros...
χαχαχαχα!!! γελαω με επιλογο........
φιλε εβαλα gems σε λαθος legs
εκανα ενα λαθος...θα με σχωρεσεις??
ναι ξερω οτι αναφερεσαι στο οτι εκανα τικετ για αυτο! αλλα δεν βρισκω τον λογο να μην κανω
αν ηταν οπως παλια δεν θα εκανα...απο την στιγμη που ξερω οτι ο gm θα το δει και σε 30 δευτερολεπτα θα εχει τελειωσει μαζι μου και θα προχωρησει παρακατω
κι εγω θα παρω τα gems μου ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΤΙΚΕΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
γιατί δεν ξανα αγόρασες τα gem?
ρε αλτ ηταν
δεν αγοραζω gems για αλτ απο AH
Μονο badges και μαλλον δεν θα ειχα αλλα badges!
Μαλάκα μου, ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις ε; :p
O GM πιθανότατα το βλέπει λέμε αλλά γελάει με τη πάρτυ σου και σε αφήνει για άλλα. Δουλεύουν με priorities άσε που το να βάλεις λάθος gem είναι θέμα δικής σου καθυστέρησης. Δεν σου αρέσει η λέξη; οκ, αλλά αυτό είναι όταν έχεις την απαίτηση για ένα τόσο χαζό θέμα να σε βοηθήσει ο άλλος ή να χάσει χρόνο με εσένα αντί να βοηθήσει τον αμπρούτζι πχ.
Πάρε ένα άλλο. Δε θέλει πολύ, αν τώρα νομίζεις πως έχεις δικαίωμα να έχεις την αρχή να μην δίνεις εικονικά χρήματα για να πάρεις κάτι για έναν alt, που στη τελική δικός σου χαρακτήρας είναι, τότε και ο GM έχει την αρχή να αγνοεί φυντάνια σαν εσένα.
Άσε που αν θυμάμαι καλά δεν είναι υποχρεωμένοι καν να σε βοηθήσουν σε κάτι τόσο χαζό. Όπως είπα ήδη πιο πριν είναι δείγμα καλής θέλησης.
Μην γελάς με τον επίλογο, πραγματικά δεν μου προκαλέι έκπληξη που συμβαίνουν αυτά εκεί.
ΜΠΟΝΟΥΣ: Ψαρεύοντας έξω από Violet Hold
[S] [80: Palnos]: wtf a troll rogue? [S] [80: Palnos]: lol [S] [80: Palnos]: nvm [S] [80: Palnos]: thought i was in sw ffs
[σφηνοπουτσα]
Ετσι ομως αναγκαζονται οποιοι εχουν πραγματικο προβλημα να περιμενουν παραπανω.
Ναι, να μην κανεις ticket γι αυτο, να πας ν'αγορασεις αλλα gems, δεν ειναι και τραγικο.
ότι λεει ο αποπανως γενικα
[/σφηνοπουτσα]
μια χαρα σας γαμανε τα gems 4 spirit ρε!!!
ε με το ιδιο σκεπτικο μαλακια του master looter του abruzzi αρα μαλακια να κανει τικετ για αυτο
ή ειναι διαφορετικο το item απο 2 gems??? δεν ειναι τα φραγκα ομως ε! δεν ειναι τα 200g!
ειναι οτι η blizzard με το νεο της συστημα μου εδωσε το δικαιωμα να ζητησω τα gems που ΕΓΩ εκανα μαλακια και τα εβαλα σε λαθος legs
απο την στιγμη που ηξερα οτι γενικα κανουν τετοια πραγματα
πληρωνω οπως ολοι και αν μπορω να γλυτωσω 40 badges με ενα τικετ ναι θα το κανω!! εσυ δεν καταλαβαινω τι κοπτεσαι!
οσο για το σχολιακι σου για genjuros... δεν βρισκω κανεναν λογο να τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε!!!
*μετρήσουμε
ε αυτο εγραψα!!!!! :P