Ήμουν σίγουρος ότι θα σου άρεσε :P
Printable View
Ήμουν σίγουρος ότι θα σου άρεσε :P
ο οπαπ το εδινε σε αποδοση 0,99
το είχα γράψει και στο sexion, όταν γεμίζανε σελίδες με ποστς τύπου "μπάζο", "σαβούρα" κλπ, το γράφω και εδώ.
όλοι εσείς που κάνετε ποστς μόνο για να πείτε πόσο μαλακία ήταν ένα ανέκδοτο, (ρισπέκτ ε, γούστα είναι αυτά κλπ), θα ήταν καλό να γράφατε μια φορά και ένα ανέκδοτο που θεωρείτε εσείς πολύ γαμάτο και το διαβάσατε και λυθήκατε στα γέλια, έτσι, για αλλαγή.
σωστός, κάνω εγώ την αρχή
Ήθελε ένας να ανοίξει οίκο ανοχής.
Στον 1ο όροφο έβαλε μοντέλα.
Στον 2ο έβαλε νοικοκυρές και στον 3ο καθηγήτριες.
Πρώτη βδομάδα λειτουργίας τα μοντέλα έβγαλαν 1000 ευρώ, οι νοικοκυρές 1000 ευρώ και οι καθηγήτριες 3000 ευρώ.
Την δεύτερη βδομάδα τα μοντέλα έβγαλαν 1500 ευρώ, οι νοικοκυρές 1000 ευρώ και οι καθηγήτριες 3000 ευρώ.
Το αφεντικό τρελάθηκε.
Πιάνει και ρωτά έναν πελάτη που ήταν κάθε μέρα εκεί:
- Γιατί προτιμάς τις καθηγήτριες;
- Ε, την πρώτη μέρα πήγα στα μοντέλα. Όλο "Μη το ένα, μη το άλλο, μη θα μου σπάσει κανένα νύχι, μη θα χαλάσει το σώμα μου". Την άλλη μέρα πήγα στις νοικοκυρές. Αυτές ήταν συνέχεια "Όχι στο κρεβάτι, μόλις το έστρωσα. Όχι στον καναπέ, είναι καινούργιος. Μην πατάς εδώ, μη θα χαλάσεις εκείνο". Ενώ οι καθηγήτριες μόλις τελειώσεις σε ρωτάνε: " Το καταλάβατε, ή να το ξανακάνουμε για να το εμπεδώσετε;"
lol
(δεν διαβασα το ανεκδοτο , αλλα μαρεσε που εκανε την αρχη ο καντι χαααχα)
Eίναι 2 δεινόσαυροι και τρώνε φανάρια.
Οπότε λέει σε κάποια φάση ο ένας στον άλλον.
-ΡΕ! Μην το τρως αυτό, είναι ακόμα πράσινο!
:rofl: :rofl: :rofl:
peftei enas me aeroplano kapou sth zougla kai ton pianoun oi zoulou
ton pane ston arxhgo kai tou leei" Ta se skwtwsw , ta sou vgalw tantera , ta se kommatiasw h ta katseis na se phdhksei o gios mou "
leei o allos paei ston diaolo sth zougla eimaste as katsw na me phdhksei toulaxiston tha zhsw
phgainei se mia smhnh kai blepei ena maurakla 2 metra na thn exei alla tosa metra
ekei pou kathontan entromos ton rwthse "telei vazelino h de telei vazelino ? "
skefthka afou tha ton faw pou tha ton faw kai eipe Vazelino
kai o mauraklas
[spoiler:2cp2vdup]VAZELINO ELA MESA[/spoiler:2cp2vdup]
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
γιατί όχι κι ο candiru λοιπόν!
Ειναι σε ενα αεροπλανο ο Μπεκαμ ο Ροναλντινιο και ο Μπαλαφας και πεφτουν στη ζουγκλα.
Τους πιανουν οι ιθαγενεις, τους πανε στον αρχηγο της φυλης και τους λενε:
“οποιο ντεν ξερει ο αρχηγκο, παρει κεφαλι”
Βλεπει πρωτο τον Μπεκαμ ο αρχηγος και ρωταει
“Εσυ ποιο εισαι;”
“Εγω ποιος ειμαι? Ντειβιντ Μπεκαμ" αρχισε να λεει "...μανστετερ γιουναϊτεντ, ρεαλ, μοντελο, διαφημισεις, βικτορια μπεκαμ , σπαις γκερλς…"
"Εγκω ντεν ξερει Μπεκαμ, παρει κεφαλι."
Αρχιζει να ιδρωνει ο Μπαλαφας σου λεει αμα δεν ξερει τον Μπεκαμ την γαμησα
"Εσυ ποιο εισαι;" λεει στον Ροναλντινιο
"Εγω ποιος ειμαι? Ροναλντινιο...εθνικη Βραζιλιας, Μπαρτσελονα, πατατακια lays..."
"Εγκω ντεν ξερει Ροναλντινιο, παρει κεφαλι"
Ειχε γινει κατακιτρινος ο μπαλαφας, λεει τωρα ηρθε η ωρα μου. Τον βλεπει ο αρχηγος και λεει
"Μπαλαφα; Τι κανει εδώ Μπαλαφα; Καλο παιδι Μπαλαφα."
"Καλα με ξερεις;!!"
[spoiler:4zm23gc5]"Εγκω ντεν ξερει Μπαλαφα; Εγκω μπαμπα Ουντεζε."[/spoiler:4zm23gc5]
διαγραφη το τοπικ
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
re malaka se agapawQuote:
Originally Posted by Headphones
Ναυαγουν σε ένα νησί ο Γιώργος (ένας μέσος Ελληνας) και η Σκαρλετ Γιοχανσον.Στην αρχή δεν πολυ μιλάνε αλλά όσο περνάει ο καιρός και δεν έεχεται και κανείς να τους σώσει δένονται σιγά σιγά και πάνω στο δίμηνο πηδιούνται κιόλας.Μετά απο καιρό και αφού ο Γιώργος έχει ξεσκιστει να πηδάει την Σκάρλετ της λέει
"Άκου Σκάρλετ θα πάω εγω στην παράγκα και θα κλείσω την πόρτα, μετά απο 10 λεπτά θα έρθεις εσύ φορόντας τα ρούχα μου και αυτο το ψέυτικο μουστάκι.Θα χτυπήσεις την πόρτα και θα πείς έλα ρε μαλάκα Γιωργο ο Νίκος είμαι και θα μπείς μέσα οκ?"
"Οκ" λεέι η Σκάρλετ αλλά σκέφτεται έχει γούστο να μας βγεί και αδελφή στο τέλος.
Τέλος πάντων φοράει ότι της έιπε χτυπάει την πόρτα λέει "έλα ρε μαλάκα Γιωργο ο Νίκος είμαι"
και μπαίνει μέσα.Τότε ορμάει πάνω της ο Γιώργος φωνάζοντας "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΙΚΟ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΙΑ ΠΗΔΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!!"
2 Admins εχουν παει για καφε! Αρχιζει ο ενας και λεει ιστορια!
-Ασε μαλακα χθες ειχα παει για ποτο και βλεπω μια γκομεναρα στην μπαρα να με κοιταζει. Κερναω σφηνακια, μιλαμε , μην στα πολυλογω την ψηνω να παμε σπιτι μου. Με το που φτανουμε πριν προλαβω να βαλω ποτο εχει αρχισει και γδυνεται. Παραταω τα ποτα την αρπαζω και την πεταω στο γραφειο διπλα στο καινουργιο μου λαπ-τοπ
-Ελα ρε? Πηρες καινουργιο λαπ-τοπ?
είναι προτιμότερο να ψάχνετε σε κανένα αλμανάκο ή Jokes.gr παρά στο ίδιο το anekdota kiets :P