ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΑ ΕΜΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler
Printable View
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΑ ΕΜΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler
Xρόνια πολλά φικσκσκσερ της καρδιάς μας, υγεία πανω από όλα και μετά όπως εσύ τα θες στη ζωή σου.
χρόνια πολλά φιχ
για πείτε μου, θυμάται κανείς πως λεγόταν εκείνη η φάση παλιά στα περίπτερα που υπήρχε μία σακούλα με δώρα, έδινες κάποια λεφτά, βούταγες το χέρι στην σακούλα και έπαιρνες στην τύχη κάτι απ'το περιεχόμενο; δωροσακκούλα; τυχερή σακκούλα; κάπως έτσι νομίζω
χτες γύρναγα από κεφαλονιά με το κτελ και ως συνήθως ο οδηγός είχε βάλει μουσική,ανάμεσα λοιπόν σε οικονομόπουλο,φουρέιρα και αναστασιάδη έπαιξε και το παρακάτω
Spoiler
Εξαιρετικό δέσιμο κάνουν στον Παπασωτηρίου στο πανεπιστήμιο, αλλά πολύ χλωμό να είναι ανοικτός μέσα Αυγούστου. Πες τους "θέλω το κόλπο με το μεταλλικό έλασμα". Την καθεαυτήν εκτύπωση πιστεύω μπορείς να την κάνεις σε διάφορα μέρη, εννοείται και στο προαναφερθέν.
Εγώ πάντως για μένα ακόμα δεν έχω βγάλει αντίγραφο, έχω τον ευσεβή πόθο να βιβλιοδέσω το αντίτυπό μου κάποια στιγμή σε κανένα δετήριο στα Εξάρχεια. :maikl:
σκατοηλιος...ουτε να κοιμηθεις δε σαφηνει
Νομίζω θα ήταν χρήσιμο να μας έλεγες και ποιά έκδοση/εκδοτικό οίκο. Όχι πως έχω κάποιο από αυτά για να βοηθήσω άμεσα άλλα ίσως κάτι να μπορεί να βρεθεί στο ίντερνετ.
Πείτε μου έμπειρο φόρουμ. Το όμορφο μελανούρι μου είπε σε άσχετη κουβέντα ότι στην Αθήνα δεν γίνεται ανακύκλωσις. Μα τι λες, της λέω, εγώ πάω τις άδειες συσκευασίες μου στον μπλε κάδο και τον μαζεύουν ειδικά απορριμματοφόρα της Ανακύκλωσης! Ναι, με λέει, αλλά μετά δεν πάνε πουθενά ειδικά, όλα πάνε στις χωματερές!
Μας το έχει πει λέει, άνθρωπος "από μέσα" ότι ανακύκλωση δεν γένεν και ότι όλο το τζέρτζελο είναι βιτρίνα για να ξεπλένονται δημοτικά/κλπ κονδύλια.
Έχει ακουστεί αρκετές φορές αυτό, και για Θεσσαλονίκη. Αδερφός φίλου που δούλευε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στας Ατένας μου είχε πει πριν κανά χρόνο πως μόνο ένα μηχάνημα δούλευε, δε θυμάμαι αν ήταν για χαρτί/πλαστικό/γυαλί το συγκεκριμένο.
στην Αθηνα ειχα διαβασει πριν κανα 6μηνο οτι δεν εχουν αλλο χωρο εκει που τα επεξεργαζονται γιατι δεν μπορουν να τα σπρωξουν πουθενα, οποτε πανε χωματερη
Στα Χανιά το ίδιο σκουπιδιάρικο μαζεύει και πράσινο και μπλε κάδο.
Τους έχω και τους δύο έξω από το σπίτι και έχουμε ίδια ωράρια.