θα ασκησουν βετο τα μπουζουξιδικα για διαφυγοντα κερδη
Printable View
θα ασκησουν βετο τα μπουζουξιδικα για διαφυγοντα κερδη
Αγαπητε Οδονιαν, ο Ολυμπιακος εχει οχι μεταλλο, αλλα ορυχειο ολοκληρο μιας που εχει κερδισει περιπου 2412 ματς τετοιου ειδους (ναι, σαν αυτα που εχασε προψες 2 βαθμους) εχοντας παρει και 12/13 τιτλους.
δηλαδη ειναι τοσο απλο, που θα επρεπε να το εχεις καταλαβει.
και δεν υπαρχει καν και ποστ "ναι αλλα...." σ αυτη τη φραση. λυπαμαι.
υ.γ. καποιος ελεγα οτι ο Τεν Κατε δε θα ταν προπονητης στο ντερμπυ του βητα γυρου. ευτυχως που η πραγματικοτητα με διαψευδει. Κατσε δε, μην ειναι ουτε και ο Νιομπλιας. Και τοτε, καποια στιγμη θα πρεπει να μου απαντησετε στην ερωτηση για τον προεδρο σας.
Μιλάμε για τον γαυρο φέτος. Αυτός που λες είχε μέσα τζορτζεβιτς και άλλα ιερά τέρατα. Φέτος ποιος κρατάει το μέταλλο; Ειλικρινά ποιος; Δεν μένει αυτό επειδή υπάρχει η φανέλα αγαπητέ. Και αυτό δε φαίνεται μόνο από το ματς με τον Εργοτέλη, αλλά και από το ματς πχ με τον ΠΑΟΚ, όπου ξέρατε το αποτέλεσμα το δικό μας, μια νίκη θα σας έφερνε πιο κοντά και σας νίκησε κατά κράτος. Ή από το ότι μετά το ντέρμπυ, αντί να φάμε σκόνη (όπως συνήθως!), σύντομα μας βλέπατε με κυάλια. Μου κάνει εντύπωση που εσύ δεν το καταλαβαίνεις αυτό, όταν προ διετίας θυμάμαι χαρακτηριστικά να ποστάρεις για τον μπασκετικό ΠΑΟ ότι έχει χάσει το μέταλλό του λόγω κάποιων ηττών (κυρίως στο εξωτερικό), παρόλο που ήταν ο ίδιος ουσιαστικά με την προηγούμενη χρονιά! Εδώ έχει αλλάξει τρομερά ο γαυρος από τότε που ήταν ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ, αλλά πάλι εκείνες οι εποχές (όταν νικούσε τα 2412 ματς) αρκούν να θεωρείς ότι ακόμα έχει μέταλλο, αγνοώντας τι κάνει φέτος.
Υπό αυτή τη λογική, έχει υπάρξει Παναθηναϊκός με μέταλλο, άρα το έχει ακόμα. Γελάει ο κόσμος.
Α, ναι πέτυχες και αυτό με τον Τεν Κάτε. Βέβαια (πέρα από τον γνωστό χαβαλέ, να μας πεις τις πηγές σου) δεν ήταν αυτό θέμα στο οποίο να είχαμε διαφωνήσει, οπότε να "καθάρισες", άρα άστοχη η αναφορά. Σε όσα υπήρξε ουσιαστική διαφωνία, η πραγματικότητα εκεί είναι, να τη δεις.
@ Φορντ: Προφανώς έχεις δίκιο στο ότι κανείς δεν το χάνει μόνος του και κανείς δεν το κερδίζει μόνος του. Από την άποψη όμως ότι ο ΠΑΟ ήταν μπροστά με +8 ΚΑΙ ο γαυρος από τότε δεν κάνει τέλειο πρωτάθλημα, αλλά χάνει βαθμούς, νομίζω ότι η ομάδα μου αυτοκτονεί. Όπως θα είχε συμβεί αν το χάνατε πέρσι πχ. Αν εβλεπα έναν γαυρο να μπαίνει εδώ και 5-6 αγωνιστικές και να πατάει τους αντιπάλους του δείχνοντας ποιος είναι, θα έλεγα άλλα. Εμείς παίζουμε καλύτερα και έχουμε 5 βαθμούς σε 5 ματς ξερωγω.
ΠΑΟΚτσηδικος κομπλεξισμος λοιπον...
http://4.bp.blogspot.com/_P_d1spzDKS...s1600/paok.JPG
ξεφτιλες
Ποιον βρίζεις ακριβώς;
αυτον που εκανε το γραφημα
για κοιτα το καλυτερα
οι χαμουτζήδες που ψηφίζουν πάλι...αυτοί με τις αθηναϊκές πινακίδες...σε λέω.
ά, τώρα το είδα.
edit:
χαμουτζής κι αυτός που έκανε το γράφημα. δοσίλογος.
Δε νομίζω ότι το πρόβλημά του είναι τα ποσοστά - μάλλον καλά είναι το 29%. :p
γερμανοτσολιάς.
Δεν εχω καμμια πηγη για Τεν Κατε. Ηταν φανερο οτι μολις στραβωνε κατι (και φυσικα ο παο δε θα κανε και 28 νικες α.) θα εφευγε αυτος αυτη τη φορα. Εσεις νομιζετε οτι οι Ρεηβεν-ς (στην αποψη τους για Τεν Κατε) ηταν μειοψηφιες.
Ε καλά αστειάκι ήταν για τις πηγές.
Δε νομίζω ότι ήταν αριθμητικό το θέμα, έπαιξε περισσότερο ρόλο ποιος είχε την πιο δυνατή φωνή στα μέσα και γύρω από τον Πατέρα. Ο περισσότερος κόσμος δεν αποδοκίμασε τον Τεν Κάτε και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Και εδώ στο φόρουμ, αν εξαιρέσουμε την αφεντιά μου, υποστηρικτές του Ολλανδού στο τέλος μιλούσαν ελάχιστοι, ενώ ξέρουμε ότι υπάρχουν.
Γεια σας παιδιά!
Μια χαρά είναι το γράφημα.
Παππού, φόρα τα γυαλιά σου.
Οκ, είπαν να κάνουν οικονομία χώρου, με αποτέλεσμα να φαίνεται ο Πάοκ λίγος. Χωρατατζής ο γραφίστας :P